Inlägg från: IsDimma |Visa alla inlägg
  • IsDimma

    sterilisering kvinna

    Jag var på första gynbesöket i februari. Opererades i maj samma år.

    Var till gyn. Hon skickade en remiss. Var på sånt samtal med den gynekolog som skulle operera och fick prata med den som skulle söva mig.

    Inga som helst komplikationer efteråt. Var hemma från jobbet i två veckor har jag för mig. Men då har jag ett jobb med många lyft (förskola). Sen skulle jag ändå ta det lugnt med lyften några veckor till vilket jag gjorde så gott jag kunde.

    Det är lätt det bästa jag gjort

  • IsDimma

    Själva operationen så gick dom in i två titthål, ett vid blygdbenet och ett inne i naveln. Fina ärr efteråt! Dom brände av äggledarna på mig.

  • IsDimma

    Jag fick vänta något längre än vad jag fått göra eftersom jag valde att opereras på östra i Göteborg istället för på det sjukhus med snabbast väntetid. Gjorde den 2012 tror jag.

  • IsDimma
    Anonym (färdig) skrev 2015-02-15 17:58:45 följande:

    Tack för era svar. Brukar man få välja metod själv? Två veckors sjukskrivning låter länge tycker jag Isdimma. Vad är anledningen till att man inte ska lyfta på så lång tid?


    Vet faktiskt inte.

    Gjort en annan operation i magen och fick då vara hemma tre veckor plus ytterligare en tre-fyra veckor med minimalt med lyft.

    Och precis nyss (januari) gjort en knäoperation och lika där. Inga (eller så få som möjligt) lyft på jobbet i två månader. Var gemma drygt en vecka denna gången.

    Jag var btw också under 30, jag skulle fylla 26 det året. Och jag behövde inte gå till någon psykolog. Om jag fick skriva på något papper eller inte det minns jag dock inte.
Svar på tråden sterilisering kvinna