• Minimis

    Måste gå ner 10 kg till sommaren. Ska vi peppa varandra??

    Jag är 1.62 och väger hutlösa 72 kg för dagen. vill till en början gå ner 10 kg. Vet inte hur jag ska börja riktig, är så svårt!!! Någon mer med samma problem? Några tips och någon mer som vill hänga på?? Så kan vi peppa och tipsa här!

  • Svar på tråden Måste gå ner 10 kg till sommaren. Ska vi peppa varandra??
  • Papillon93

    Jag är med! Ska dock inte gå ner 10, men minst 5 iallafall! :) är 165 och väger 64.

    Ska du köra på någon diet/ speciell träning? :)

  • Papillon93

    Kan tillägga att jag är ganska duktig på kost/träning så vi kanske kan göra ett schema ihop? Hur gammal är du? :)

  • misspoison

    Jag hänger gärna med, jag är dock större än er :) Jag har ingen önskan att vara jättesmal men 20-25 kilo vill jag gå ner. Jag börjar gärna med 10 kilo och har redan dragit ner på slisk och gått ner 2 kilo. Jag är 162 och väger 97 kilo.

  • Lyn1

    Jag är på! 1,71 väger 84, fick barn för 2,5 månad sen o nu ska de sista 15 (av 30) bort till att börja med.. Lår-gnusset ska förintas. Hängmagen ska bara va ett minne blott. Imorgonbitti börjar mamma/barnträning på gymmet jag köpt kort på :)

  • misspoison

    Jag ska se till att bara äta slisk en dag i veckan och då välja bättre alternativ. T.ex. mindre mängder av choklad och popcorn istället för chips m.m. Jag ska även dricka mer vatten och ta minst 2 timmar sammanlagda promenader i veckan och 1 träningspass något annat. Jag ska också köpa hem massor av frukt och grönsaker och dra ner på kolhydrater som bröd och pasta. Mitt första mål är 7 kilo ner tills den sista april.

  • DinaMii

    Jag behöver en sånhär grupp!

    Jag fick barn för 3,5 månad sen. Är 157cm och väger 59,5kg. Vill komma ner till 55kg iaf. Men i huvudsak få koll på kroppen igen och midjeområdet som är väldigt mycket mjukare än förr :p

    Håller på med PT online på mammafitness just nu och har 1,5 månad kvar där. Hittills gått ner 4kg på 1,5 månad och minskat ett par cm, men nu står det still alltså :/

  • CompelledInk

    Jag har då inte fått barn men behöver gå ned minst 10 kg. Är 18 år, 163 cm och väger ca 89 kg! Behöver någon som peppar mig också!

  • Minimis
    Papillon93 skrev 2015-02-18 22:23:05 följande:

    Kan tillägga att jag är ganska duktig på kost/träning så vi kanske kan göra ett schema ihop? Hur gammal är du? :)


    Jag är 30+ ????

    har du nåt förslag? Matschema eller träning?
  • Minimis

    Kul att ni är så många som vill med! Jag börjar idag med att fylla halva tallriken med broccoli ???? har inte förberett mig för idag. Men det är ju alltid nåt. Sen är det städdag men kan ju antingen köra ett träningspass hemma eller en pw

Svar på tråden Måste gå ner 10 kg till sommaren. Ska vi peppa varandra??