• Svar på tråden Clearblue fertilitetsmoniter
  • Louise_88

    Okej- fick du också börja på dag 6? Idag 17:e dagen från mensens första dag fick jag äntligen höjning på stapeln ????

  • Louise_88

    Är nu inne på dag 6 med hög och dag 23 i cykeln. Känns helmärkligt! Fick pos ÄL på vanliga stickor för 5 dagar sen! Problemet är att nu börjar ju stickorna ta slut

  • Louise_88

    Jag hade 8 dagar med hög och sen gick de ner till låg. Nådde alltså aldrig Max- varför kan man undra? Jag testade vanliga ÄL stickor och dom gav utslag precis som föregående månad??

  • Louise_88

    Du verkar ha hamnat på helt fel ställe och forum! Lämna denna sidan om du inte har bättre saker att bidra med! Ord som steril är inget som önskas på en sida där man diskuterar svårigheter att skaffa barn! Tänk ett steg längre nästa gång.

  • Louise_88
    Primrose Lilac skrev 2015-04-11 21:13:37 följande:

    Jag fick maximalt utslag sent i mars månad på monitorn, började med progesteronkräm typ 2 dagar efter ÄL och är nu gravid med stort plus på stickan idag! :D


    Vad är de för kräm?
  • Louise_88
    Primrose Lilac skrev 2015-04-12 21:25:23 följande:

    Japp, fick max utslag söndag och måndag, smörjde första dagen på tisdagen, men man ska egentligen börja direkt efter Äl men var ju osäker vilken dag den var så började när monitorn gick ned på hög igen efter maximal. Men råkade läsa fel och överdoserade krämen (tog 60-80 mg morgon OCH kväll) men man kan tydligen inte överdosera, hon som ger råd om krämen sa att det var bra att ta mycket, hellre för mycket än för lite. Drog dock ned på krämen när jag upptäckte det efter 3 dagar, ned till 40 mg om dagen. Fick svaret för sent av henne, men krämen börjar ta slut nu har panikbeställt en ny (de tar slut fort om man tar mycket är ju liten tub) och tänkte gå upp i samma dos igen 60-80 mg när nya tuben kommer. Hon sa att jag skulle köra den dosen in i v.12 när den egna produktionen av progesteron oftast stigit tillräckligt (har inte haft några kända missfall tidigare). Du kan läsa massor om krämen om du blir medlem på www.hormoni.se  :) krämen har hjälpt mig med mycket annat, har bland annat inte haft några direkta PMS besvär och märkt att min akne inte brutit ut som den brukar :) lycka till! :)


    Börjar använda monitorn igen efter missfall i mars. Men herrejissus- den visar hög redan dag 7?
Svar på tråden Clearblue fertilitetsmoniter