• Larmet

    Fritidspedagog röker cannabis

    Anonym (Sonne) skrev 2015-02-21 13:50:44 följande:

    Grejen är att en öl eller två går ur kroppen på några timmar. En joint lagras i fettvävnader och kan ta upp till 10 år att få helt ur systemet. Plötsliga återrus trots lång avhållsamhet kan också uppstå om det rökts flitigt under en längre period.


    Vad bubblar du om? Ruset sitter i några timmar. Man kan inte få något "efterrus" på cannabis. 
  • Larmet
    Anonym (inte ok.) skrev 2015-02-21 15:30:53 följande:

    Cannabis är en otroligt romantiserad drog. Men det är just en drog och den påverkar visst kroppen på negativa sätt. Allt är inte guld och gröna skogar som anonym G verkar tycka? Du specificerar inte vad du tycker är ett måttligt bruk. Är du medveten om att det räcker att röka två gånger i månaden regelbundet för att ha konstant nedsatt hjärnkapacitet?

    Jag har befunnit mig på båda sidor av cannabis debatten och efter kritisk analys av båda sidor har jag kommit fram till att det är rätt att det är olagligt. Tycker du G ska göra lite eget kritisk tänkade om cannabis. Ta del av båda sidors information.

    Jag hade inte varit okej med att mitt barns fritidspedagog rökte cannabis. Jag tycker du bör göra något åt det. Prata med personen?


    Exakt varför hade du inte varit okej med att fritidspedagogen röker cannabis? För att det är olagligt eller för att, som du skriver, att det påverkar hjärnan?
  • Larmet
    Anonym (inte ok.) skrev 2015-02-21 15:45:13 följande:

    Det påverkar hjärnan, har ingen aning om hur mycket personen i fråga röker det finns heller inget sätt att kontrollera det på.


    Du svarade inte på frågan varför du inte hade varit okej med det?
  • Larmet
    Anonym (Självklart ska du agera) skrev 2015-02-21 15:48:37 följande:

    Tycker det verkar som en del gärna delar med sig av att det ska vara ok med droger baserat på deras egna erfarenheter av droger, kanske itne riktigt de människorna man ska syssla med.

    Självklart är det inte lämpligt att en person som brukar droger ska ha ansvar för barn.

    Strunta i anonyma människors drogpropaganda på nätet och gå efter vad du tycker är rätt, nämligen vad de flesta människor utan behov av knark tycker, att det inte är ok.
    oavsett vad dessa människor säger kan vi ju läsa både på forumet och i nyheter hur människor förändras, beter sig oansvarigt, och hur vissa ibland blri våldsamma, här hävdar drogföresåråkarna att det visst inte gäller alla och bara drabbar en del och bla bla men hur vet man om den här personen är en av dom som inte blir såssig eller våldsam etc, nej man tar inte risker när det gäller barn.

    Om dessa förespråkare som vill att du ska hålla tyst vil lriskera sina barn får det stå för dom, dom gör det ju redan om dom har egna barn, men andras barn ska inte riskeras, man kan ju fundera på om föräldrarna till barnen personen delar dessa anonyma människors åsikter, ta upp det med föräldrarna jag kan nästan garantera dig att det kommer bli allt annat än positiva reaktioner.

    Cannabis är olagligt och påverkar personen som använder det, det är skäl nog att ta upp det med föräldrar och arbetsgivare sen får drogförespråkare säga vad dom vill.


    Är du sann? Snälla ge mig en källa med statistik på hur många som blir våldsamma av cannabis bruk? 

    Cannabis är inte olagligt pga att det är farligt eller förorsakar våldsbrott. Läs på lite innan du tycker någonting, snälla. Det finns inga belägg på det du påstår. Du är en inskränkt människa som inte kan tänka utanför normerna. Alltså, har du ingen egen hjärnkapacitet. 
  • Larmet
    Anonym (Självklart ska du agera) skrev 2015-02-21 15:51:43 följande:

    Till er som tycker att ts inte ska agera

    Om ni använder droger eller inte är upp till er men vad får er att tro att ni ska ta beslutet å dessa barns föräldrars vägnar? Självklart har dom rätt att veta om den som tar hand om deras barn använder olagliga droger, vad ni personligen tycker om saken betyder faktiskt inte ett dugg.

    Det är alltså föräldrar och arbetsgivare som ska bestämma vad som ska hända eller inte inte ett gäng anonyma drogförespråkare på ett nätforum.


    Men vad tror du ska hända? Att fritidspedagogen ska få något slags anfall och attackera barnen? 

    Nej, men nu skapade ts faktiskt en tråd för att folk faktiskt ska få uttrycka sina åsikter. så..
  • Larmet
    PlejadSteve skrev 2015-02-21 16:02:00 följande:

    Jag är starkt emot Cannabis, av samma anledning till att jag är emot Ateism.
    Jag tror att cannabismissbruket startar då man har ett behov av att fylla ett tomrum som kommer ifrån Gudslösheten. Ifall du anmäler din kollega kommer han fortfarande ha kvar sitt tomrum. Du kanske ska fråga vad det är som gör att han röker då och då? Han kanske saknar något i sitt liv?

    Kärlek till alla!


    Vem fan vill ha gud i sitt liv? lol!
  • Larmet
    Anonym (inte ok.) skrev 2015-02-21 16:07:05 följande:

    Jag är mycket medveten om att cannabis inte är en drog som dödar, den är heller inte speciellt beroendeframkallande (även om det går att utveckla ett beroende. Men faktum är att det sitter kvar och påverkar en efter ruset, det kan sitta kvar lång tid beroende på vilka rökvanor man har.

    Jag tycker man som förälder har rätt att kräva att den som tar han om ens barn INTE är påverkad av någonting. Som det är nu är det olagligt och därför ska man kunna förvänta sig att personalen som tar hand om ens barn ej är påverkade av cannabis. Observera att jag nu ej pratar om ruset utan drogen som sitter kvar i hjärnan och påverkar. Personen som är påverkad ser ofta inte skillnaden själv och det krävs ett tränat öga för att se det hos gemene man. Den finns dock där.


    Påverka hur? Man känner ingenting efter ruset. Det finns INGA "efterrus" på cannabis!!! Absolut, men man kanske ska ta reda på fakta innan man går in och förstör fritidspedagogens liv. Vad vet ts om hen? Ingenting. Många slipper ur långa och tunga depressioner med hjälp av cannabis. Det är bara elakt och rått att vilja sabba för någon som faktiskt sköter sig!  
  • Larmet
    Anonym (Självklart ska du agera) skrev 2015-02-21 16:14:59 följande:

    Ts jag tycker du ska anmäla alla off topic inlägg och de inlägg som bryter mot reglerna och använder drogpropaganda. (det gör inget om mina inlägg som ber dom sluta försvinner också) det är ju uppenbart att det är ett fåtal drogförepråkare som försvarar sitt eget missbruk och förstör din tråd med flit och försöker sårida sin propagnda att droger är vanligt och ofarligt, det går ju inte resonera med dom, lite som med alkoholister som inte kan se sin egen sjukdom och beroende.


    Du kan inte sitta och anta att man försvarar cannabis för att man själv brukar det. Det är så fascinerande hur inskränkt du är. 
  • Larmet
    PlejadSteve skrev 2015-02-21 16:17:17 följande:
    Det handlar inte om vilja, utan behov. De gudlösa behöver Gud för att bota sitt Cannabismissbruk. Nästa alla ideella rehabiliteringsorganisationer gör det genom en tro på Gud.
    Men snälla, du har kommit lite fel.
  • Larmet
    PlejadSteve skrev 2015-02-21 16:23:49 följande:
    Jag har kommit till en diskussion där jag tydligt kan se behovet av Gud. Vi snackar faktiskt om drogen Cannabis här. Förstår du inte att detta är allvarligt? Vet du hur många som någonsin dött av Cannabis? Jämför med alkohol.
    Anonym (sluta nu) skrev 2015-02-21 16:21:06 följande:

    Detta var det värsta skitsnacket jag har läst i samband med ämnet.


    Ideela organisationer suck, statlig bekostade menar du, dom lever på förbudet vilket är ännu en baksida av lagen, vi har en helt industri som har vuxit upp som tack vare lagar och lever på andras okunskap.


     


    Intressant, vad hur menar du?
    Vad är allvarligt? Gå och plinga på någons dörr och dela med dig av dina perspektiv istället, dom platsar inte här. Enligt statistik dör cirka 70 personer med endast THC i blodet i Sverige varje år, då dödsorsaken beror på olyckshändelse eller självmord, alltså inte förgiftning av THC. Samtidigt dör 4500 personer i Sverige varje år orsakat av alkohol. 
  • Larmet
    Anonym (Självklart ska du agera) skrev 2015-02-21 17:17:22 följande:
    ja samtidigt som du länkar till dina bekanta och högt uppsatta som minsann vet.. *suck*
    Anonym (Bryttabun) skrev 2015-02-21 17:10:40 följande:
    Fortsätt avvisa länkar du. Men som sagt, jag förhåller mig till vad vetenskapen säger om detta ämne, snarare än förlegad moralism utan grund. Det du gör är att hålla för öronen och skrika shalalala. Aint working brah. :-/
    Till skillnad från hur ni avvisar studier från forskare och läkare som inte håller med era åsikter menar du?
    Oavsett hur mycket du skriker anonymt så är detdessutom fortfarande olagligtJaha nu har du övergett A.H och nu är det härskartekniker, det börjar bli pinsamt nu hur du bemöter, jag väntar bara på att 'PK' ska användas eller att man ska ta upp ordet 'etablissemanget' så är komdein ett faktum

    Eftersom ni har så svpårt med det här med inlärning och förståelse så tar vi det igen - Sluta gå off topic osh starta egna trådar om ni vill sprida drogpropaganda, sluta förstör ts tråd
    Du förstör den lika mycket du.
  • Larmet
    Anonym (Självklart ska du agera) skrev 2015-02-21 17:20:30 följande:
    Det är uppenbart för de flesta att dessa drogförespråkare totalt struntar i ts ämne utan bara ytterligare ser en tråd som sitt tillfälle att sprida drogpropaganda.

    Man kan undra varför dom inte startar sina egna trådar istället
    Varför startar inte du din egna tråd med motpropaganda?
Svar på tråden Fritidspedagog röker cannabis