Inlägg från: pannkakan87 |Visa alla inlägg
  • pannkakan87

    Östgötar som planerar barn 2016

    Välkomna till tråden alla nya! Skrattande
    Roligt att så många östgötar vill vara med här, jag tyckte att det kändes lite extra kul att starta en tråd enbart för oss.

    Jag måste säga att det är riktigt spännande att läsa om er som börjar försöka nu och i sommar. Själv så väntar jag till efter examen i årsskiftet - därför skriver jag inte särskilt mycket men kikar in då och då när min bebislängtan blir extra stark.Obestämd

    Lycka till nu på vägen till pluset!! BabyPlus Hoppas på många plus härinne!!

    ps. Hojta om det är någon mer som tänk börja försöka senare framåt vintern.
  • pannkakan87
    Desideri skrev 2015-06-03 08:45:04 följande:

    Tog nytt test idag och nu börjar jag smälta att jag faktiskt är gravid. Det är verkligen svårt att fatta. :) Beräknat blir det runt 11-12/2. Ska bli så spännande! :)


    Så himla glad för din skull. STORT GRATTIS {#emotions_dlg.flower} och väldigt avundsjuk (men det är jag van vid) haha. Gick det på ert första försök? Drömmer

    Men nu är det inte så lång tid kvar för mig heller.. Kan börja räkna månaderna på två händer äntligen. 9 månader tills vi ska försöka första gången. *längtar*
  • pannkakan87
    Desideri skrev 2015-06-03 10:46:37 följande:

    Tack snälla! Hjärta Ja det gick på första försöket, vilket jag verkligen inte trodde skulle hända. haha :)


    Åh du ska se att dessa 9 månader kommer gå fort! :)


    När jag börjar försöka så kommer du att ha din bebis ^^ tänk!
  • pannkakan87
    Joozzaan skrev 2015-06-07 22:01:09 följande:

    Har haft äl-liknande flytningar i över en vecka nu.. är på cykeldag 33 så borde ju inte vara äl jag har. Vad kan det bero på? Brukar inte alls ha såhär innan mens :O


    Vad konstigt, har du tagit äl-test? Jag har hört att flytningar innan mens är lite tjockare och gulaktigare än äl-flytningar.
  • pannkakan87
    Nrk79 skrev 2015-06-22 22:54:00 följande:
    Hej.
    Jag har varit inskriven på båda och jag kommer att ha min barnmorska på Lovisa och min läkare på sjukhuset, men det är efter egna erfarenheter. Själva bm-delen tycker jag blir personligare och finare på Lovisa. Känn dig för... Besök båda ställena och se vad du tycker.
    Jag har hört mycket gott om Lovisa och det ligger dessutom närmre mitt hem så jag har tänkt skriva in mig där. Är jag inte nöjd så kommer jag självklart att byta. :) Men rul och såna saker gör en väl ändå på Vrinnevi va?
  • pannkakan87
    Desideri skrev 2015-06-23 10:45:44 följande:

    Ang Lovisa. Vet ni om man kan göra tidigt ul där fast man bor tex i linköping och är inskriven hos landstinget? :P


    Det tror jag nog! Det är ju ett privat ul och du får betala för det så de borde inte spela någon roll.
  • pannkakan87
    Nrk79 skrev 2015-06-23 21:33:19 följande:
    Jag fick tidigt rul där, men läkaren är inte så hänsynsful/omtänksam, men säkert väldigt duktig. Men i mina fall med problem i graviditeten så var inte han den bästa läkaren för mig, alldeles för rakt och oempatisk.

    Kvinnokliniken (sjukhuset) gör också rul om de anser att de har skäl att kolla upp dig och bebben. Hört av andra på FL att det kan vara svårt att få en tid om man är frisk och har en fin graviditet.
    Okej tack för svar! Nej alla passar ju inte alla, bra att du bytte så att du fick en bra upplevelse. Det är viktigt tror jag. :)
  • pannkakan87
    Nrk79 skrev 2015-07-01 05:39:25 följande:
    Konstigt läge och litar inte längre på min kropp. Har två dagar kvar till bim och ett gravtest borde ju visa positivt, men nix.
    Så blir väl fler försök då... :(
    Så mycket som kroppen signalerat... Skumt!
    En del får inte plus förrän flera dagar efter bim. Man kan ha trott att äl skedde tidigare men den varade egentligen några dagar senare osv. :) 
  • pannkakan87
    Nrk79 skrev 2015-07-07 07:37:24 följande:
    Hej hej.
    Testade nu i morse, dock är det svagt och det är bm+3... Har en oro för missfall, men vi får glädjas åt plusset innan vi vet resten. :)

    (Kom hem 03:00 från resan och kissade innan jag la mig och testade nu på morgonen vid 7, så kanske behövs "starkare" morgonurin?)
    Grattis! och ja som du säger kanske det behövs starkare men det är inte heller konstigt om det inte är superstarkt runt bim. Hcg fördubblas varannan dag som om några dagar kommer det säkert vara mycket starkare. Men testa igen i morgon tycker jag! :)
Svar på tråden Östgötar som planerar barn 2016