• Ninni02

    Novemberbebisar 2015

    Grattis!

    Vi har också plussat, enligt bm beräkning BF 2/11. Tagit nästan 2 år och fått lite hjälp på traven. Mår illa, hela tiden. Lite molvärk i magen och tröttheten smyger sig på.

    Hoppas vi kan följas åt!

  • Ninni02

    Grattis allihopa!

    Vi kommer att berätta efter KUB troligtvis (efter v. 12) om det är kvar. Föräldrar, syskon och en kompis vet redan då vi har fått hjälp med att få barn (kräver långa resor) så de har ju vetat när vi rest.

  • Ninni02
    Fliickan89 skrev 2015-03-04 21:49:57 följande:

    Får man se bebis? När jag väntade sonen så erbjöd dom inte

    mig det . Så ja kommer be om det denna gång fakriskt


    Jo, vi ska på UL 31/3 för att sedan fara på KUB. Vi måste resa för att göra KUB, därför gör man ett UL hemma för att se att det finns något som lever.

    Här får alla gå på KUB, det är eget val.
  • Ninni02
    mea84 skrev 2015-03-19 15:21:37 följande:

    En orolig själ här....igår kväll kände jag två hugg till vä i magen, hårt men de gick över på mindre än 3 sekunder. Och idag känner jag inget i magen!!! Men ingen blödning heller....fick ju se hjärtat igår på ul men kan det ha dött nu? Någon som haft liknande och allt gått bra ändå?


    Det är nog bara ligamenten som håller livmodern på plats som hugger till. Har samma flera gånger/dag. Speciellt om jag hostar eller rör mig snabbt.
  • Ninni02
    SandraP81 skrev 2015-03-19 11:21:25 följande:

    Är i v 6+2 nu. Hade liten blödning igår men inget idag. Funderar nu på att boka tid för KUB. Har inte gjort det med de andra barnen men jag är ju äldre nu (34). Måste åka till Sthlm och göra det dock och betala själv för det. Hur tänker ni andra kring detta?


    Vi får det gratis här där jag bor så vi gör KUB. Det är ju rätt viktigt att man har diskuterat med sin partner vad man gör om något är fel innan undersökningen (vår barnmorska var mycket bestämd med detta). Jag är också 34.
  • Ninni02

    Nu kräks jag 5-6 gånger varje kväll. Illamående har jag hela dagarna. Hur fixar ni detta? Jag behöver verkligen tips.

  • Ninni02
    HCS skrev 2015-03-30 10:43:35 följande:
    Så jobbigt! Jag fick Lergigan Comp utskrivet vid min förra graviditet. Fungerade jättebra!

    Prata med din barnmorska!
    Har börjat käka Postafen nu och klarar mig utan att kräkas. Såklart finns illamående kvar men nu hanterbart.

    Var på väg att ge upp där ett tag men nu känns det bättre. Fick igår se vårt barn för första gången på UL. <3
  • Ninni02

    Är nu inne i vecka 11. Hela helgen kände jag att nåt var på tok och ska på måndag på extra UL. Var på UL i vecka 9 och såg ett litet foster med pickande hjärta. KUB om 2 veckor. Så nu ska jag bara ta mig igenom helgen utan att fundera och oroa mig för mycket. :-/

  • Ninni02
    kallemaja skrev 2015-04-10 10:59:41 följande:

    Vad kände du var på tok? Har du haft blödningar?


    Nej, inga blödningar. Har bara en känsla av att fostret inte lever mera. Har mått bättre och haft lite mera kraft senaste veckan så det kan något med det att göra. Hoppas såklart att allt är okej!
Svar på tråden Novemberbebisar 2015