Inlägg från: Anonym (fy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fy)

    Är alla män gubbsjuka?!?

    Underhill skrev 2015-02-26 15:03:51 följande:
    Bra bra. Det där med födsel är väldigt individuellt annars. Beroende på gener och hur man hanterar och reagerar under graviditet och hur man väljer att föda barnet. Lite OT här, men men. Hur som helst och vad som helst händer är det i sanning viktigt att ta hand om sig och det man har, även om det kan hända att vem som helst sneglar lite över axeln efter annat beroende på vad som händer eller inte händer.

    Hur man väljer att föda barnet? Hur väljer man då tänkte du? Och ta hand om sig för annars börjar gubben snegla över axeln? Fy fasiken vilken syn på kärlek till kvinnan som fött ens barn?
  • Anonym (fy)
    Underhill skrev 2015-02-27 07:12:25 följande:
    Tänkte mest vaginalt eller snitt...är ju en viss skillnad...även beroende på vilken vecka ett eventuellt snitt sker osv. I vissa fall har man inget val, men både du och jag vet att det blir och är allt vanligare med snitt idag, eller är jag ute och cyklar!? Njae...det där med att ta hand om sig gäller för mig åt båda håll, så bespara mig dina eventuella feministiska bränn BH:n tankar här. Finns gott om "tanter" som sneglar över axeln med :) Trevlig fredag!

    http://fof.se/tidning/2006/3/kejsarsnitten-okar

    Här kan du läsa anledningarna till att snitt ökar, men du kanske tycker det är viktigt att kvinnan inte får ärr och blir ful?

    Tala för dig själv, alla människor är inte så ytliga. Tanter brukar inte snegla på 15-åringa killar.
  • Anonym (fy)
    Underhill skrev 2015-02-27 07:27:35 följande:
    Kanske har ni redan testat "allt", kanske inte (ni två)!?...finns det ändå saker du/ni inte provat kanske det är en väg att utmana dig och er i det intima!? Nej, inte göra saker som du/ni absolut inte kan tänka er eller vill...men du vet nog vad jag menar. Skulle det kunna ge det lilla extra tror du? 

    Tror du att han tänder på dig skulle jag tro att det ÄR så, var inte osäker i det! Osäkerhet smittar lätt av sig och gör säkert inte dig mer "akrobatisk" (läs företagsam i sängen) heller. Den tenderar snarare att sakta sänka både självkänsla och självförtroende, tyvärr. Så, sträck på sig och älska dig själv. 

    Vem vet...det där med unga damer via google kan ju vara en fas han går igenom. Varför inte möta honom i den och på så sätt komma närmre varandra!?

    Lycka till att hitta en snygg 18-årig tjej som vill ha sex med ett medelålders par.
  • Anonym (fy)
    Underhill skrev 2015-02-27 08:03:30 följande:
    Ha ha...du tolkade det helt fel. 

    Du menar att hon bara ska ha förståelse då?  Undrar om män hade varit lika förstående om de hittade flera hundra bilder på unga pojkar (låt säga i 13-15år)i sin frus telefon. Ungefär som barnens kompisar, lite spensliga utan skäggväxt.
  • Anonym (fy)
    Underhill skrev 2015-02-27 08:27:19 följande:
    Du, jag har en partner som inte är helt nöjd med sin mage efter födsel, så jag vet hur det missnöjet uttrycker sig. Jag älskar min partner och bryr mig ej om att hennes mage ser ut som den gör. Jag tänder lika mycket på henne idag som innan.

    Jag vet hur självkänslan och självförtroendet påverkas av att inte känna sig nöjd med sin kropp, så jag är övertygad om att allt fler väljer snitt för att de är rädda för att magen skall bli "förstörd".

    Såklart att ALLA inte är det ena och det andra...*suck*...

    ...tanter sneglar på yngre gubbar. Så är det :)

    Hur menar du nu? Magen blir ju mer förstörd av kejsarsnitt, det är väl snippan som inte får bristningar? Vet du inte att det är LÄKARE som gör bedömning om man får göra snitt i Sverige? Det är mycket dyrare än vaginal förlossning. Vart har du fått det i från att man kan välja det?

    Du vet hur det är att ha en partner som inte har så bra självkänsla? Inte hur det är själv? Hur ställer hon sig till att du googlar på nakna unga kvinnor med perfekta kroppar?
  • Anonym (fy)
    Celines Essence skrev 2015-02-27 08:58:09 följande:
    Jag måste säga att jag tror att det är väldigt ovanligt att kvinnor har hundratals bilder på tonårskillar i mobilen.Titta lite på vad kvinnor tittar på vad gäller bilder och porr. Det är andra saker. Jag kan ju inte bevisa det men det är min allmänna känsla när jag pratat med kvinnor i verkligheten och på forum, samt i bildsajter.

    Min uppfattning är att kvinnor mer attraheras av lite mer mogna män än de som är runt 20 år.
  • Anonym (fy)
    Underhill skrev 2015-02-27 09:30:48 följande:
    Blir magen mer förstörd av ett snitt!?...hm...tja, det beror väl på i vilken omfattning magen tänjer ut huden på magen. Ja, det är läkaren som officiellt tar beslutet. Men vekligheten är en annan från fall till fall. Även läkare är människor. Alltså går det att påverka. Jag har sett det och hört det. Pengar är papper och olika metall-legeringar, men visst. Det finns säkert de som inte anser sig ha råd, som med allt annat.

    Jo, tack...med mig är det bra. Har kommit igång med träning och har även fått med min partner, så vi mår bra båda två. Tackar som frågar :) Porr är och kommer alltid vara en känslig grej, tyvärr. Du vet att ALL porr är inte dålig, även om vissa väljer att kalla det för erotik i stället. Porr klingar ju så illa i dagens samhälle på vissa ställen.

    Jo, jag har oxo haft en period av porr i mitt liv. Har ej tagit någon större skada av det vad jag vet och i mitt fall har det snarare gett mer lust och mer inspiration i den relationen jag lever. 

    Många kvinnor som har gjort snitt har problem med att lös hud hänger över ärret, visste du inte det? Hur skulle magen bli bättre av ett snitt? Googla lite på bilder efter kejsarsnitt så få du se. Menar du nu att det är det är en stor andel kvinnor som betalar pengar för att få snitt? Då är det för att de inte vill ha vaginala förlossningsskador, inte för att magen inte blir förstörd.

    Men inte tillräckligt bra för att ha bra självkänsla? Hur det nu kan hänga på en kroppsdel.
  • Anonym (fy)
    Underhill skrev 2015-02-27 10:06:03 följande:
    Porrens vara och inte vara var ett beskrivet sidospår som parallell till google-sökandet och ett inlägg från "fy". Nä, tror ingen har skrivit att ALL porr är dålig. Det har här mindre betydelse. Dock är det så att det lätt blir svart eller vitt i ett forum som detta.

    Håller med om att det är graviditeten i sig som påverkar magen :)...vad skulle det annars vara!?...magen i sig blir olika stor beroende på vilken årstid kvinnan är som störst/närmast att föda, gener, och om magen växer utåt eller inåt m.m.

    Det jag menar är att allt detta + snitt eller inte snitt påverkar hur magen ser ut efter en, två eller flera födslar. Hävdar fortfarande att snitt har blivit alltmer "populärt" på senare år, såvida det inte skett alltför stora ändringar med det de senaste åren.

    Du läste inte min länk alltså??

    Blir magen större om man föder en viss årstid?

    Men det är väl inte kvinnornas magar som gör att män googlar på unga nakna?
  • Anonym (fy)
    Underhill skrev 2015-02-27 10:16:17 följande:
    Nä, jag erkänner...läste inte länken...*shoot me* :-P

    Ja, magen blir större under sommar p.g.a att det då bildas mer vatten i kroppen. Mage och fötter svullnar mer p.g.a av detta. Går säkert att hitta en bra länk som beskriver detta "fenomen".

    Nä, skulle tro att anledningarna/orsakerna till att både män och kvinnor sneglar på unga nakna och eller andra öht beror på långt fler saker än kvinnornas magar :)

    Läs den då så kanske du lär dig något nytt idag! En väldigt liten del av ökningen var just sådana kejsarsnitt du beskrev.

    Knappast att det är sommaren som påverkar hur huden på magen blir efteråt. Många samlar vatten även vintertid.

    Får en liten aning om hur din partner känner sig i detta nu och att det tar tid för henne att få självkänsla/självförtroende.
  • Anonym (fy)
    Underhill skrev 2015-02-27 10:26:05 följande:
    Såklart det förekommer även när det gäller snitt. Det är även så att snitt generellt sett planeras in före beräknad nedkomst, säkert inte alla, men vanligtvis. Vilket innebär att magen i sig inte hunnit bli "störst". Sen hur mycket bristningar eller inte det blir osv är ju högst individuellt beroende på hur det utvecklar sig. Hur du än vänder och vrider på det så går trenden åt fler snitt. 

    Jo, tack självkänslan är god här :)...hur är den själv?

    Finns en del kvinnor som bävar för att föda vaginalt. Varför? Skulle tro att de är rädda för det. Vad tror du?...o vad finns det för val om man inte föder vaginalt?

    Sen finns det en viss medial påverkan här, gissar jag. Hänt extra, se och hör osv gör inte det hela enklare rent mentalt. Ändå säljer de många lösnummer, trots att lösnummer i sig har dalat rejält sedan internets intåg.

    Detta blev lite väl OT, sorry TS.

    Fel igen, magen växer inte så mycket de sista veckorna och det är hormonerna som ofta ger bristningar m.m. Du får ju ett snitt på magen även om man inte gått 42 veckor. Läs länken, det beror på IVF och att vi är äldre och tjockare samt att de har mer koll på bebisarnas tillväxt. Det är mycket fler risker med ett kejsarsnitt.

    Ja, många är förlossningsrädda när det gäller vaginal förlossning.
Svar på tråden Är alla män gubbsjuka?!?