Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Är alla män gubbsjuka?!?

    sextiotalist skrev 2015-02-26 14:04:44 följande:
    Jag försökte bara (lite tillspetsat) att förklara att alla män är inte gubbsjuka. Att det inte är gubbsjukt att tycka att unga kvinnor är vackra. Att de allra flesta män nöjer sig med att konstatera att det där är en vacker kvinna och sedan är det inget mer med det.
    Gubbsjukt är att genom att ragga på unga kvinnor, endast för att de är unga och söka bekräftelse.
    Det är inte gubbsjukt om man blir kär i en yngre kvinna för att det är kvinnan, kvinnan.
    Instämmer HELT !!! 
    " man kan reta upp aptiten o därefter gå hem o äta "  Skrattande
  • Anonym (Man)
    Anonym (småilsk, lite ledsen) skrev 2015-03-01 17:54:24 följande:

    Jag för övrigt inte tänkt säga till min man vad jag hittade i hans telefon (det fanns för övrigt massor med liknande saker han sökt och tittat på i sin dator, mest Youporn och sånt) så jag gissar att hans tankar numera mest handlar om att sätta på unga tjejer...

    ...men fantasier får man ha och jag vill inte vara "den där frun" som förbjuder mannens fantasier och porrtittande utan jag får helt enkelt försöka strunta i detta och inte låta det påverka mig så att jag tänker dumma tankar om mig själv. Jag får se till fakta = att vi har ett bra sexliv och han tillfredsställer mig och är bra i sängen (liksom jag tycker att jag är, gentemot både honom och mig själv).

    Men jag ska göra som nån sa och försöka öppna ett samtal om fantasier. Vi får se om han kommer att våga snacka om att han verkligen går igång på (väldigt) unga tjejer.

    Beroende på vad han säger och hur han gör det får vi se om jag kommer att vara intresserad av - bli kåt helt enkelt - att försöka låta honom uppleva fantasierna på ett eller annat sätt.

    Jag är öppen för att man bara lever en gång och att ha skönt sex på olika vis, öppna för nyheter i sovrummet är jag nödvändigtvis inte ointresserad av. Jag skulle exempelvis ha lite, lite mer av "Fifty shades of Grey" i vårt sexliv och där kan min man kanske lära sig att växa in lite i den kostymen.

    Kan han det, kanske jag kan bjuda tillbaka till honom på något vis... ;)


    Hej TS !
    Du tänker helt rätt Du ska inte bli " den där frun " som förbjuder fantasier
    Det blir ju en " win...win " situation  Han kåtar upp sej när han ligger med dej o  tänker på unga " trånga " tjejer och därmed får du ut mer av sexet Skrattande
Svar på tråden Är alla män gubbsjuka?!?