• Ninnenanne

    Startar bebisverkstad nr2 nu i Mars 2015 =) Någon som vill följas åt?

    Hej alla underbara!   Solig Jag och min sambo har en dotter född i april 2012.
    Vi är nu redo att skaffa ett syskon!

    Egentligen hade vi tänkt att vänta några månader till, men när jag var sen med mensen nu i februari hann jag nästan vänja mig vid tanken om att vara gravid igen och kände att: -"Äh, vad gör det om det blir nu". (Vi har slarvat lite då och då)  Så när mensen kom blev jag nästan besviken. Därför sa vi att vi kör på direkt!! Hi. Min sambo har velat ha ett syskon länge, det är jag som velat vänta (på grund av karriär). Men jag ska sätta mig själv och familjen före jobbet nu, det löser sig alltid!

    Skulle vara kul att följas åt mot ett plus och sedan under graviditeten...PlusGravid

    Vad har ni för planer och hur går det?
    LIVE LOVE LAUGH
  • Svar på tråden Startar bebisverkstad nr2 nu i Mars 2015 =) Någon som vill följas åt?
  • Skånetjej01

    Tack för att du stöttar :) just nu känns det som att det kommer ta längre tid denna gång, vet inte varför. Men det är väl för att man så gärna vill

  • skakan
    Ninnenanne skrev 2015-03-18 08:28:30 följande:
    Välkommen skakan!

    BIM den 25:e alltså.. inte långt kvar! Hi. Spännande spännande!

    Känner du nåt?

    Kram
    Jag känner stickningar i äggstockarna och har jätte ont i brösten. Precis så hade jag förra gången jag var gravid så jag hoppas att det är så även denna gång. Brukar aldrig få ont i brösten när jag ska få mens.

    Kram
  • skakan
    Ninnenanne skrev 2015-03-19 12:57:46 följande:
    Tack =) Åååå vi håller tummarna hårt för att tant röd inte dyker upp!!!! Jag har haft som mensvärk hela veckan innan bim nu...
    Kram
    Förra gången jag var gravid hade jag mensvärk långt innan bim och jag fortsatte ha det även när jag hade plussat. Håller tummarna att det är så för dig!
  • Skånetjej01

    Jag med. Men förra månaden så trodde jag verkligen att jag va gravid, jag hade ont i brösten, magen kändes svullen o allt möjligt men jag fick aldrig något plus men nu så har jag också fått ont i brösten. Jag har aldrig haft det innan, inte i samband med mens o inte vid graviditet. Jätte konstigt.

  • Skånetjej01

    Funderar på o kanske köpa att grav test idag o kolla för säkerhets skull :) hade vatt kul o få ett plus. Det var ju snart dags för dig också skakan. Hade vatt kul om alla hade plussat nu :) vi får hålla tummarna för varandra.

  • Ninnenanne

    God morgon!

    Ni rockar väl sockorna idag tjejer!? Hon som har dragit igång kampanjen är från samma stad som mig =) Alla barnen på dagis hade olika strumpor och alla på jobbet är färggranna idag!!   #rockasockorna

    Jag hoppas verkligen att det är nåt på G hos oss alla!! Hi
    Kram på er!


    LIVE LOVE LAUGH
  • Skånetjej01

    Ja, vi rockade sockor vi med. Har så sjukt ont i mina bröst idag, kan knappt nudda förrän det gör ont. Hoppas att det är positivt men vet inte riktigt hur jag ska kunna sova :p

  • Tamses

    Hoppar in här hos er! Fick bekräftat pco nu i slutet av februari och tog min första kur pergotime nu i början av mars och nu inväntar jag bara bim nästa helg!


    Skånetjej01 skrev 2015-03-20 08:13:03 följande:

    Funderar på o kanske köpa att grav test idag o kolla för säkerhets skull :) hade vatt kul o få ett plus. Det var ju snart dags för dig också skakan. Hade vatt kul om alla hade plussat nu :) vi får hålla tummarna för varandra.


    Vilken dag är du på? Håller tummarna för +!
  • Skånetjej01

    Välkommen! Jag har inte haft koll på bim för jag tog ut min spiral i början på denna månaden, men jag tror att det är i mitten på nästa vecka. Så det är ju lite tidigt o kolla nu men det är ju svårt o hålla sig. Men inget plus imorse iallafall. Vad spännande då är du också nära bim nu :)

  • Skånetjej01

    NinneNanne! Har du fått fler symptom? Jag har fått lite värk i magen, och brösten blir bara ömmare o ömmare. Tycker att det är lite tidigt o få mensvärk :S men vågar samtidigt inte hoppas. Sist jag va gravid så tog det 1 månad innan jag märkte av något. O då började det med hunger. Men det känner jag inte av nu

Svar på tråden Startar bebisverkstad nr2 nu i Mars 2015 =) Någon som vill följas åt?