Inlägg från: Norrlandstjejen |Visa alla inlägg
  • Norrlandstjejen

    Nu ska vi börja försöka - första barnet

    Jag vill gärna hoppa in i tråden :).
    Jag är 29 år och jag och min sambo bestämde oss i december för att nu var det dags att börja försöka. Jag har hela tiden vetat att det kan bli lite svårt för mig pga PCO och oregelbunden mens. Sedan vi bestämde oss har jag haft relativt regelbunden mens vilket jag är jätteglad över. Tänker mycket på sömn, att jag äter ordentligt och relativt bra samt att jag inte stressar så mkt (vilket är ganska så svårt tyvärr). Vi har försökt nu 4 ggr med negativt resultat.


    Den här månaden vet jag tyvärr inte om jag fått ägglossning så troligen inget positivt den här månaden heller men som jag längtar...jag längtar så otroligt mycket. 

    Tycker det är så spännande att följa andras resa :)

  • Norrlandstjejen
    kastrullen skrev 2015-05-17 11:59:27 följande:

    Nu börjar vi på försök nummer 6! ÄL är beröknad 25/5 och BIM 8/6 :)


    Lycka till Kastrullen!  Jag taggar för ägglossning den den 30/5!


    Säg mig hur är er strategi! Ha sex hur mycket som helst eller sitter du med äl-test m.m.? 
    Jag brukar köra med äl-test och temperaturmätning för att veta hur det står till med ägglossningen...men det har inte fungerat hittills. 

  • Norrlandstjejen
    kastrullen skrev 2015-05-26 16:14:05 följande:
    Jag körde med äl-test ett par månader men det funkade inte så jag har denna månad släppt det och så ligger vi när vi känner för det. Visst har jag lite koll och ser till att det blir runt beräknad äl, men har inte riktigt ork att testa mig och tempa. Håller tummarna för att vi får till det snart! :)
    Jag kanske borde göra likt... Man blir tokig på de här äl-testerna!
  • Norrlandstjejen
    My102 skrev 2015-05-29 00:46:34 följande:

    Jag är snart 28, sambo och har varit tillsammans 5 år i år. Har längtat efter barn länge och tog snacket igår och fick också klartecken! Dock med lite panik artade ögon.. Är fler än jag som har sambo (han är 31) som kanske inte riktigt är där du är i barnaskapandet ännu men är ändå med på banan? Första gången för oss båda och jag har lite svårt HUR man kommer överens å är det ofta så att båda kanske inte är mentalt redo men ändå vill? Att man är osynk helt enkelt.


    Min sambo och jag är också lite osynk :). Han säger att: blir det så blir det medan jag gärna haft barn igår. Vi har varit tillsammans i snart tio år och vi är över 30 båda två. Vi har försökt ett tag nu men det går inte så bra. Han vill ha sex när vi är sugna medan jag mer än gärna tajmar in och har sex flera gånger under ägglossningsperioden...hittills har han vunnit eftersom jag inte vill stressa honom... Men det är frustrerande dock är jag glad att han äntligen gått med på att försöka.
Svar på tråden Nu ska vi börja försöka - första barnet