• helene 355

    Myt att Islamister skulle vara muslimer som är missanpassade. Varför försöker svensk media sprida denna myt?

    Anonym (Ay) skrev 2015-02-28 17:28:46 följande:
    så länge muslimer är under 10 procent av befolkningen så brukar de hålla sig lugna, skulle antalet gå över det så kommer det börja gå illa.
    källa på de??
  • helene 355
    Anonym (Ay) skrev 2015-02-28 17:36:54 följande:
    Ska leta upp, men du kan börja här;
    sv.metapedia.org/w/Islamisering
    men snälla vän, wikipedia kan ju vilken idiot som helst ha skrivit det där ( och det är det). kom tillbaka när du har riktig fakta att gå på.
  • helene 355
    Anonym (Lilja) skrev 2015-02-28 17:59:34 följande:
    Du kan väl använda sunt förnuft.
    ja som tur kan jag det och sunt förnuft säger att det inte stämmer.
  • helene 355
    Anonym (Lilja) skrev 2015-02-28 18:02:44 följande:
    Ja men vad du tror är inte intressant.
    ja vad du och ts tror är inte heller intressant! men när ni slänger ut med "fakta" och sen finns inget att backa upp med utom era åsikter, så känns det inte särskilt seriöst. inte för att jag trodde ni hade någon fakta från början, men ändå.
  • helene 355
    Anonym (Lilja) skrev 2015-02-28 18:08:59 följande:
    Vi kommer med fakta, du kommer med din tro.
    vars är faktan då?
  • helene 355
    Anonym (peppe) skrev 2015-02-28 18:08:26 följande:
    källa på motsatsen tack
    Källa på att Wiki och dess artikel är skriven av en idiot

    Källor på det tack
    jag tror absolut inte de finns någon forskning på att muslimer är farliga vid något visst procent, då alla muslimer inte är samma personer, utan precis som du och jag, med olika åsikter och olika stark tro. så nej de kan jag inte hitta  då jag ej hittar någon sådan forskning. men ts sa att de fanns fakta så då frågade jag efter det. Jag har aldrig påstått det själv.
  • helene 355
    Anonym (peppe) skrev 2015-02-28 18:10:11 följande:
    o du har fakta eller motsatt åsikt?

    Fram med fakta och källor om du har några...
    Jag tror absolut inte de finns någon forskning på att muslimer är farliga vid något visst procent, då alla muslimer inte är samma personer, utan precis som du och jag, med olika åsikter och olika stark tro. så nej de kan jag inte hitta  då jag ej hittar någon sådan forskning. men ts sa att de fanns fakta så då frågade jag efter det. Jag har aldrig påstått det själv.

    så nej finns ingen fakta på det.
  • helene 355
    Anonym (peppe) skrev 2015-02-28 18:29:50 följande:
    Trodde väl nästan det...

    Så då finns det inte forskning eller fakta som varken säger att muslimer är farliga eller ofarliga..

    Fast Islamister kan man anta att de tillhör den islamska tron, Tror inte det är många islamister som är kristna, budister eller hinduister o annat hitte på!

    Forskning sa en gång.. jorden är universums medelpunkt och platt som en pannkaka.
    Tur att upptäcksfarare inte trodde blint på forskning och gjorde något annat.. annars hade vi fortfarande suttit i grottorna och spetsat flinta pilar...

    Tror nog att de flesta fattar utan forskning som grund att de flesta och absolut majoritet är fredliga fast att de är troende för islam. Av den enkla anledningen att en majoritet av hela jordens befolkning är fredliga varelser.. dock ingen forskning eller fakta på det!!

    Sunt förnuft och rimlighet kommer man väldigt långt med!!Flört
    att människor tror att jorden är platt är en myt, folk har länge trott att jorden har varit rund, redan gamla grekerna och inom columbus så trodde man att den var rund men sen hittade någon på om att den va platt och sen är de en seg myt att människor ska i alla tider trott att den är platt. men är du så säker på fakta så skicka mig källor på dina påstående,.

    nej de finns farliga inom alla religioner om du tittar på irland så har de varit mycket bråk och oroligheter mellan kristna, katoliker och protestanter så skolbarn behövt poliseskort till skolor för folk varit så våldsamma. Sen tyvärr så är IS ett fruktansvärt gäng idioter. har många muslimska vänner och ingen anser att dem är rätttrogna muslimer så muhammed och allah själv aldrig skulle förespråka sådant våld.

    de finns MYCKET idioter i världen tyvärr och mycket har mycket med kultur att göra, mer än vad det har med religion.
  • helene 355
    Anonym (Lilja) skrev 2015-02-28 18:42:32 följande:
    IS är bara ett fruktansvärt gäng i mellanöstern, finns måna fler. Muslimska terrororganisationer i Ryssland, Kina, flera i Afrika och flera i Mellanöstern.
    sen finns de många muslimer som inte alls tycker detta och fungerar utmärkt i samhället och fördömer dessa individer som använder islam som ursäkt för att slakta folk.
  • helene 355
    Anonym (Lilja) skrev 2015-02-28 18:42:32 följande:
    IS är bara ett fruktansvärt gäng i mellanöstern, finns måna fler. Muslimska terrororganisationer i Ryssland, Kina, flera i Afrika och flera i Mellanöstern.
    sen finns de många muslimer som inte alls tycker detta och fungerar utmärkt i samhället och fördömer dessa individer som använder islam som ursäkt för att slakta folk.
  • helene 355
    Anonym (förnekelse) skrev 2015-02-28 18:48:07 följande:

    En försvinnande liten minoritet säger att det kanske inte vad heeeelt rätt väg att gå men dom utsatta var ju inte helt oskyldiga heller.


    Dom flesta säger inget och stöttar dom i det tysta eller aktivt.


     


    källa på de, känner du alla muslimer eller? eller går du bara på din egen tro/omgivning, för ska vi göra de kan jag säga att majoriteten och 100% av dem muslimer jag känner föraktar IS och illdåd i allahs namn.

    så ska vi gå efter personliga erfarenheter så kommer alla männsikor i världen tycka olika. Men nu har jag inte tid att skriva mer, nu blir de nattning av barn, hänga tvätt och lite städ innan jag tänkt bänka mig i soffan med mjölkfri choklad och tv.
  • helene 355
    Anonym (Lilja) skrev 2015-02-28 18:44:59 följande:
    Överallt där det finns muslimer, ja de flesta förstår det.
    vad skulle du säga att breivik var då? är han ej terrorist? och sist jag kollade var han vit och nordisk?
  • helene 355
    Anonym (Lilja) skrev 2015-02-28 18:49:58 följande:
    Vart vilka skulle det vara?

    Det var endast 20 muslimer som samlades när man gjorde en ring runt en synagoga i Norge, 2 av dessa muslimer var dessutom antisemiter.

    Under tiden samlades det 500 muslimer som hedrade terroristen i Danmark som dödade en jude.
    och dem 520 tycker du symboliserar alla miljoner muslimer i världen? så dem två kristna grannarna som är knäppa ska jag sen tolka som att alla kristna är  som dem??
Svar på tråden Myt att Islamister skulle vara muslimer som är missanpassade. Varför försöker svensk media sprida denna myt?