Inlägg från: sextiotalist |Visa alla inlägg
  • sextiotalist

    Kvinna fick mässling för att föräldrarna struntat i vaccinationen!

    Anonym (Harald) skrev 2015-03-01 22:41:41 följande:

    När jag växte upp hade vaccinet inte ens uppfunnits. I stort sett alla barn hade alla barnsjukdomarna. Jag förstår att du är förespråkare för tvångsvaccinering, men kan det inte finnas några fördelar med att föräldrar ska kunna välja själv?


    När jag växte upp så fanns inte heller dessa vaccinationer. Men jag vet också (eftersom det finns många läkare mina föräldrars vänkrets som var aktiva läkare på den tiden), att många blev svårt sjuka.
    Bara i den omgivningen om jag växte upp, så var det flera som låg på sjukhus och minst tre som fick livslånga handikapp pga dessa sjukdomar (tack och lov ingen som dog).

    Ja, barn blev sjuka så de låg på sjukhus, ja, barn fick livslånga handikapp pga sjukdomarna, ja barn dog på 60-talet mässlingen

  • sextiotalist
    Ellonbellon skrev 2015-03-01 22:43:05 följande:

    Så samhället får leka gud? Det enda sanna är väl i så fall att inte vaccinera och låta naturen köra sitt natural selection?

    Jag är inte emot vaccination, men jag är väldigt emot att inte få välja själv.


    Du får välja själv, det finns inte tvångsvaccinering i Sverige. Inför varje vaccinering så har vi föräldrar aktivt fått ta ställning, ja eller nej
Svar på tråden Kvinna fick mässling för att föräldrarna struntat i vaccinationen!