Inlägg från: Anonym (Mia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mia)

    Fler som försöker nu i mars?

    Försökt sen september..!! Hoppas så jag spricker att det kanske tagit sig denna månaden, med risk för att bli lika besviken som innan!!!

  • Anonym (Mia)

    Inga barn sen innan! Mensen är beräknad på fredag, men idag har jag motvärn så antar att den tyvär är på ingång!!!! Suck...

  • Anonym (Mia)

    Jag har ägglossning imorgon enligt app, stickorna är slut, hoppet också så jag har inte orkat köpa nya.. Vi har "myst" varannan dag denna veckan och imorse så jag antar att det bara är att hoppas nu!!

  • Anonym (Mia)

    Jag funderar också(såklart hela tiden) eftersom jag längtar så mycket.. Hur gör ni som lyckats? Låter kanske dumt men jag menar typ, käkar ni nått mer än folsyra, drar ner på kaffe eller liknande? Några knep eller tips? Snacka om att man är lite smått desperat efter några månaders besvikelse.. ;)

  • Anonym (Mia)

    Fler som använder/använt natrual cykel?! Jag använder det sen december och tycker det verkar toppen..

  • Anonym (Mia)

    Har försökt sen september och hoppas nu på att mensen inte kommer nästa vecka!!

  • Anonym (Mia)
    Anonym (stumpan) skrev 2015-03-28 06:51:16 följande:

    Jag och min man började försöka nu efter mensen i februari och den ska komma denna helgen Om inget annat hänt ???? men gjorde ett test nu i morse och det var negativt kan ju hoppas på att jag bara gjorde ett för tidigt. Håller tummarna för dig att din mens inte kommer. Hur många barn har du sen innan?


    Inga barn innan :)
  • Anonym (Mia)

    Är glad för er som plussat!! Själv sitter jag med en klump i halsen, det började blöda nu! Antar att mensen ville släcka mitt hopp tidigt denna gången!! Den ska ju inte komma förrän i slutet på nästa vecka! Usch, jag mår inte bra av dethär! Vad är det för fel på mig?!?? ????????

  • Anonym (Mia)
    Anonym (Bf december? :)) skrev 2015-03-29 20:04:06 följande:

    Tråkigt :( Jag är säker på att jag gör dig sällskap. Känns precis som innan mensen. Har ni försökt länge? Det är väl inget fel på dig. Bara att det är mycket som måste stämma. Nästa äl blir du säkert gravid! Kram


    Hoppas du slipper göra mig sällskap, vi har försökt sen september och alla nära vänner runt omkring har precis fått eller ska få barn inom det närmaste, så det sätter dig på psyket att det inte vill sig för våran del! Fyller 28 i oktober och har velat ha barn LÄÄÄNGE!

    Kram
  • Anonym (Mia)

    Vi får kämpa tillsammans! Nån positiv som kan ge lite pepp i all besvikelse kanske? ;)

  • Anonym (Mia)

    Usch vad jag lider mer er, men på nått sätt känns det ändå som en liten tröst att vi inte är ensamma om att få kämpa lite, min mens är nu över och jag har köpt nya ägglosningstester (clear blue) är det nån som vet vilket tid på dygnet man ska testa? Jag gör det nu direkt på morgonen eftersom jag tar tempen så har försökt göra det till en rutin men det kanske man inte ska? Vill verkligen lyckas denna gången så alla tips mottages varmt! Det är svårt att hålla humöret uppe men på nått sätt måste man ju kämpa på!

  • Anonym (Mia)

    Nån som fortfarande inte gett upp hoppet och fortsätter försöka?

  • Anonym (Mia)

    Samma här! Jag va på middag med alla mina närmsta vänninor idag fyra stycken en med sin lilla dotter, de andra tre GRAVIDA! Det knäcker mig, jag vill vara glad för deras skull men samtidigt så bara gråter jag inombords och undrar varför det aldrig blir min tur! Ångesten bubblar och jag får svårare och svårare att dölja det jobbiga!!

  • Anonym (Mia)
    lillskrutten skrev 2015-05-17 20:37:03 följande:

    Hoppet finns fortfarande men är jobbigt att tankarna på bebis tar upp så stor del av vardagen. Vill kunna stänga av så blir det när det blir. Men klarar inte att tänka så då jag inte vill missa chansen. Har slutet på mens nu så dags att försöka igen.


Svar på tråden Fler som försöker nu i mars?