• CarolineJB

    Fler som försöker nu i mars?

    Hoppar också in här! Vi har försökt sedan december förra året och den här gången hoppas vi verkligen på ett plus! Vill inte bli besviken igen... Har ägglossning snart och bebisverkstan är igång så än så länge känner jag mig hoppfull. :) 
    Hur gör ni? Går ni efter någon särskild metod? Ägglossningstest? 

  • CarolineJB
    Anonym (Mia) skrev 2015-03-16 11:17:49 följande:

    Jag funderar också(såklart hela tiden) eftersom jag längtar så mycket.. Hur gör ni som lyckats? Låter kanske dumt men jag menar typ, käkar ni nått mer än folsyra, drar ner på kaffe eller liknande? Några knep eller tips? Snacka om att man är lite smått desperat efter några månaders besvikelse.. ;)


    Ja desperat är ordet, det är jättejobbigt att känna så. Har inget tålamod heller och räknar ner dagarna...
    Jag tar extra folsyra och min man äter vitamintabletter med zink bland annat som tydligen ska vara bra för spermieproduktionen. Jag dricker även grapefruktjuice nu fram till ägglossning, som ska göra sekretet lättare för spermierna att komma igenom. Vad jag har läst iaf :) 

  • CarolineJB
    Anonym (stumpan) skrev 2015-03-17 06:30:48 följande:
    Jag förstår dog med besvikelsen. Jag gjorde ett test igår för jag har mått så illa ett par veckor men det var negativt samtidigt som jh var nervös över att det skulle visa positivt och så gjorde det inte det. Vi gör inga tester och jag vet inte hur man räknar ut när ägglossningen ska vara så vi typ bara kör på och blir det så blir det Lycka till
    Förstår det.. Tack och lycka till ni också! :)
    Anonym (Bf december? :)) skrev 2015-03-17 10:31:43 följande:

    Vi får nog äl senare än vi trodde. Inget pos ältest än. Jaja det kommer.


    Har inte heller fått positivt ägglossningstest än, bara lite svagt streck. Beräknat är på torsdag enligt en kalender och på fredag enligt NaturalCycles. Är rädd för att missa den!
  • CarolineJB
    Anonym (Mia) skrev 2015-03-17 19:58:59 följande:

    Fler som använder/använt natrual cykel?! Jag använder det sen december och tycker det verkar toppen..


    Jag började med det den här månaden och än så länge verkar det jättebra! Skulle kännas väldigt bra att använda som preventivmedel sen när vi fått barn. För att slippa ta exempelvis p-piller eller annat.
  • CarolineJB
    Anonym (Bf december? :)) skrev 2015-03-27 14:00:48 följande:

    Hur går det för dig?
    Jag har haft molvärk i tjejmagen till och från, känt mig lätt yr och brösten värker som de aldrig gjort förut. Så jag hoppas verkligen att det är på grund av bebis! :) har fem dagar kvar till bim, tiden går så långsamt!

    Har flytningar till och från också, känns vattniga..
  • CarolineJB
    Anonym (Bf december? :)) skrev 2015-03-28 09:53:59 följande:

    Har oxå fem dagar kvar till bim. Äl+10 idag. Vågar inte ta test förrän bim.


    Nä jag vågar inte heller ta test förrän då.. Borde kanske till och med vänta nån dag till.. Men det är svårt att hålla sig redan!
  • CarolineJB
    Anonym (Bf december? :)) skrev 2015-03-31 14:08:58 följande:

    Själv har jag inget hopp kvar denna gång. Kunde inte hålla mig utan provade imorse men det var helt neg och nu känns det som att mensen är på gång snart. Bim på torsdag, men kanske kommer den imorgon redan. Blir att hoppas på april! :)


    Jag har också bim på torsdag! Är helspänd och jättenervös... Har inte tagit test än. Ibland kan det ju visa negativt om man tar för tidigt, så jag håller tummarna för dig :)

    Har haft en konstig värk i magen ett par dar nu. Skulle kunna vara mens på gång, men det känns annorlunda på nåt sätt. Hur mår du nu? Känns det precis som innan mens?
  • CarolineJB
    Anonym (Bf december? :)) skrev 2015-03-31 16:04:20 följande:

    Spännande! :) Att du kan hålla dig :D Fast det skulle ju jag göra med sa jag.... ;) Jag tror du plussar! För mig känns det precis som innan mens. Men det var bara andra försöket totalt för oss, så vi har stort hopp om nästa månad. :)
    Det är min man som får mig att inte testa! Annars hade jag gjort det direkt. Är nog klokt att vänta, men är så nyfiken! Har varit väldigt hoppfull fram tills typ nu, den där ångesten igen - att testet kanske är negativt - kommer smygande... Stressar lätt upp mig för saker och oroar mig (antagligen helt i onödan men för mig så känns det så verkligt).

    Det är bra att du är hoppfull inför nästa månad om det inte skulle vara nåt den här gången! Jag känner snarare att jag nog blir mer stressad om det inte är nåt.. Usch, jag vill inte känna så här, men har så svårt att tänka bort det :(
  • CarolineJB
    Anonym (Bf december? :)) skrev 2015-04-01 13:49:50 följande:
    Hur är det idag? Jag väntar på mensen.
    Ingen mens! Har haft ont i magen idag. Ena stunden känns det som att det är mensvärk, ena stunden så känns det som att jag är gravid för att värken är ny. Men vågar inte ta test än... Har ju bim imorgon, så vi väntar.. Än så länge ganska hoppfull :D

    Jag har ju tempat mig sen januari och ser nu att min temp från ägglossning fram till nu ligger väldigt jämnt och stabilt. Det har den inte gjort de två tidigare gångerna. Är det någon som vet hur det funkar? Hut brukar tempen vara?
Svar på tråden Fler som försöker nu i mars?