Inlägg från: Limaliie |Visa alla inlägg
  • Limaliie

    hur mycket mat äter era 6 månaders?

    Min dotter är 7 månader imorgon och äter inga stora mängder fortfarande. Hon får smaka flera ggr om dagen när hon vill och hur mycket hon vill men det varierar hur mycket det blir. Någon gång har hon ätit en halv stor burk, medan andra gånger vill hon knappt ha vatten. 


     


    Har svårt att se att hon kommer äta en hel måltid vid 8 månader som de rekommenderar men vi får se. Ammar fritt iallafall och även nattetid ofta, antagligen vaknar hon pga snuttande men är inte redo att sluta med det än

  • Limaliie

    Nej man ska väl inte det, men jag blir stressad ibland av att hon inte äter så mycket men hon börjar väl när hon är redo, som alla säger men eftersom hon äter relativt lite på dagen vill jag inte sluta nattamma .

  • Limaliie

    Förvånar mig inte alls att de säger så, men nej, jag lyssnar inte på BVC jämt jag gillar inte alltid deras sätt eller åsikter om vissa saker.

  • Limaliie

    Ska svara på din fråga också, ja jag ammar ofta nattetid känner många som också gör det fast har barn som äter bra. Så jag är inte säker det alltid spelar roll, ibland kanske.

  • Limaliie

    Ja det handlar om snuttande och inte att hon är hungrig, men hon somnar om bäst så och jag orkar inte ta fighten att vänja henne av vid det, och hon verkar behöva det, särskilt nu i separationsfasen.

  • Limaliie

    Sen tror jag inte riktigt hon har tid att äta på dagen då hon är så uppe i allt annat, hon är väldigt tidig med allting och varit hela tiden, inte alltid positivt kan jag säga. Nu har hon börjat ställa sig upp mot möbler och ska åla omkring i hela lgenheten hela tiden.

Svar på tråden hur mycket mat äter era 6 månaders?