• lidob

    Förtvivlad mamma

    Oj vad tufft du verkar ha det! Jag känner igen det där från min egen graviditet. Energin är i bott och så en 3,5 åring som vill ha och behöver uppmärksamhet. I slutet av min graviditet så blev det mycket barnkanalen kan jag säga med mig sovandes bredvid i soffan. Det gick bara inte att hålla sig vaken.


    Jag tänker på det här med avlastning. Som någon skrev, finns det möjlighet till fler timmar på förskolan? Kan din man gå ner i arbetstid? Förstår att det kan vara en ekonomisk fråga och att det inte är ett alternativ men det fungerar ju inte som det är nu. Du kommer ju gå in i väggen. Kan du anlita någon barnvakt som har din son några timmar efter förskolan en eller två dagar i veckan? Kanske du har någon kollega som har ett tonårsbarn som vill sälla upp för någon hundralapp? Vad tror du?


    Sen måste du tänka på att du gör så gott som du kan. Din son kommer inte lida av att du inte leker med honom flera timmar om dagen nu under några månader. Det är inte farligt för barn att ha tråkigt, tvärt om. Han är aktiv säger du, finns det något han tycker om att göra som han kan pyssla lite själv med? Pärla, dega, måla eller liknande? Eller är han för rastlös för det?

    Hade du bott i närheten av mig hade din son gärna fått komma och leka med min tjej så du fick vila dig! Usch, det är hemskt där där när man är så trött att man bara vill gråta och låsa in sig och dra täcket över huvudet och inte komma fram närmsta halvåret!! Lycka till!!


     


     

Svar på tråden Förtvivlad mamma