Inlägg från: Anonym (Hänt mig med) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hänt mig med)

    Hur vanligt är det att kissa på sig som tonåring/vuxen?

    När jag var 16 stannade pendeltåget mellan två stationer och stod still i knappt en timma. Jag var lite nödig redan när det stannade och när tåget rullade igen var jag helt galet nödig. Hoppade av vid nästa station i hopp om att hitta en toa men jag hann knappt ut innan det blev rena vattenfallet i byxorna. Hände mig när jag var 33 också på ett flygplan och det tog över en timme att nå startbanan för att det var så mycket kö och jag fick inte gå på toa efter att vi lämnat gaten.

    Sedan hände det ett par ggr under graviditeten men det räknas tydligen inte här.

  • Anonym (Hänt mig med)
    CarinaL26 skrev 2015-06-27 09:52:48 följande:

    Kan inte säga att det händer regelbundet men det har säkert hänt 10-12 ggr sedan jag var i tonåren (är 37 idag). När jag var yngre kunde det hända när jag druckit en del alkohol. Fick betydligt svårare att hålla mig en längre tid då. Sedan har det hänt precis som för dig när man suttit fast i trafiken, fastnat i köer. Rusade in på en mack men när det var upptaget på toan brast det. 3 ggr har jag kissat på mig av rädsla, på nöjesfält, när jag blev rånad och när en aggressiv hund (hundrädd som jag är tyckte jag det i alla fall) hoppade på mig och skällde våldsamt. Ett par ggr har det hänt också att jag kissat ner mig vid ytterdörren medan jag letat i panik efter mina nycklar.

    Så det har hänt kanske i snitt en gång vartannat år. Inget att gå till doktorn med direkt kanske.

    Har precis blivit gravid så det lär säkert hända snart igen men hittills har jag klarat mig från det.

    Är man själv är det mest irriterande när det händer men händer det inför andra är det verkligen inte kul.


    Och jag som tyckt synd om mig själv för att det hänt 2 gånger utanför graviditet. Även om det verkar vara olika anledningar till att du kissat på dig skulle jag oroa mig varje gång jag gick ut om det hänt mig så många gånger. Blir du inte knäckt av det?
  • Anonym (Hänt mig med)
    Shazz skrev 2015-07-12 14:53:57 följande:

    Kan bara säga att den som tror att det är ovanligt att kissa på sig i vuxen ålder aldrig har jobbat i en kemtvätt Inte alls ovanligt att vi fick in både nedbajsade och nerkissade byxor. Nerkissade byxor var vanligast och de kom framförallt från kvinnliga kunder. Det hände ofta på helger och efter högtider som nyår så jag misstänker att det ofta var "olyckor" som skett på fyllan.


    Varför är det viktigt att poängtera att det mest var kvinnliga kunder? Inte för att jag misstror det men undrar varför du helst vill lyfta fram att kvinnor haft olyckor i vuxen ålder?
Svar på tråden Hur vanligt är det att kissa på sig som tonåring/vuxen?