Inlägg från: Anonym (varför så många r-trådar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (varför så många r-trådar)

    SKANDAL!! Svensk media utnyttjar hjärntvättade barn i politiskt syfte, hur kan detta vara möjligt i Sverige 2015? På gränsen till utnyttjande av barn??

    TigerLilySwe skrev 2015-03-06 23:53:05 följande:

    Så otroligt dåligt att det med en gång ska diskuteras SD, jihadister, Breivik och annat jönseri. Det handlar väl snarare om hur vi fortsättningsvis tänker oss att vårt Sverige ska fortsätta styras, lagstiftning, normer, värderingar och vilken riktning vi ska ta.


    Vilka är 'vi' då? De flesta är ju alldeles nöjda med saker de är ju en minoritet som inte är det ska majorieten då rätta sig efter er?
    Så de flesta är alltså alldeles överens, så pass överens att man hellre samarbetade över blockgränserna än att sammarbeta med rasister.

    varför startar man såna här trådar för egentligen, det gör ju knappast att fler vill rösta på sd, tvärtom får man ju avsmak på allt som heter 'invandringsfrågan'
  • Anonym (varför så många r-trådar)
    Tom Araya skrev 2015-03-07 01:50:10 följande:
    Sedan kan man ju också svara på vad man tycker om det som tas upp i tråden och inte försvara det med helt andra saker. Du har ju ingen aning om vad TS tycker om dop. Varför är frågan ens intressant? Klarar du inte av att ta ställning för eller mot det som TS påpekar i trådstarten utan att jämföra det med något helt annat?
    Så du liksom en del andra med din syn på muslimer anser i vanlig ordning att det är helt skilda saker när man byter ut islam elle rmuslimer mot annat
    Jag vet inte riktigt hur man ska resonera med människor som har fördomar för det spelar liksom ingen roll vad man säger eftersom de redan har bestämt att muslimer är onda och dom själva är de goda, nej det går inte att resonera med fanatiska människor
  • Anonym (varför så många r-trådar)
    Tom Araya skrev 2015-03-07 03:04:55 följande:
    Kan du ta ställning till det trådstarten tar upp eller inte?

    Jag har tydligt förklarat vad jag tycker om dop och även skillnaderna mellan dop och det som tas upp i trådstarten, är det något av det du inte förstår eller vänder dig mot så får du gärna ta upp det.

    Jag har aldrig träffat en fördomsfri människa och du är definitivt inget undantag.

    Du bara hasplar ur dig en massa anklagelser och annan dynga som inte är kopplat till vad folk skriver annat än i ditt huvud.
    och det enda du gör är att komma med fördomar, antagligen samtidigt som du envist hävdar för alla och envar hur du absolut inte är rasist, har jag rätt?
  • Anonym (varför så många r-trådar)
    Tom Araya skrev 2015-03-07 13:18:38 följande:
    Fast nu är det 2000-talet då inkvistation, häxbränning, slaveri, hucklen och att kvinnor saknar rösträtt är ett passerat stadium i vår samhällsutveckling.
    och därför ska man inte ta det på allvar? tycker du samma sak om nazismen?


  • Anonym (varför så många r-trådar)
    Tom Araya skrev 2015-03-07 13:23:45 följande:
    Vad av det jag skriver tycker du är fördomar?

    Du är väldigt bestämd med vad jag tycker fast du vet väldigt lite om det, vet du vad det kallas?
    annars kan man ju utgå från vad du skriver i dessa trådar med samma budskap, som många andra påpekat mången gång för att vill man inte kallas rasist eller anklagas för att ha fördomar så är ju svaret enkelt
    Tom Araya skrev 2015-03-07 13:25:15 följande:
    Klart man ska ta på allvar när vi har folk i samhället som vill backa utvecklingen flera hundra år.

    Det man ska ta på allvar är att det finns människor som låter sitt hat och sina fördomar styra, det är ju verkligen att backa utvecklingen, kanske inte flera hudra år utan bara till nazityskland men det är ingen som vill ha det så igen utom ett fåtal som just nu ägnar sig åt att spamma sönder ett familjeforum med sin propaganda

    det är ju uppenbart att det år propaganda som används, och det är samma personer man ser i dessa trådar
Svar på tråden SKANDAL!! Svensk media utnyttjar hjärntvättade barn i politiskt syfte, hur kan detta vara möjligt i Sverige 2015? På gränsen till utnyttjande av barn??