• galen05

    ni helrakade tjejer, hur få fint?

    Jag är helrakad där nere, men får ju fula märken efter inåtväxande strån, nåt litet skärsår från hyveln m.m. Ser ofta lite prickigt ut. Är det så för er andra också eller är ni helt släta o fina? Finns det nåt slags kroppspuder man kan köpa för den regionen om man vill vara fin för sin kille? Skrattande

  • Svar på tråden ni helrakade tjejer, hur få fint?
  • galen05

    Hur ofta behöver du raka för att det ska va lent? Blir lätt irriterad "där nere" om jag rakar för ofta, alltså på blygdläpparna. Tycker det blir stubbigt på en gång Rynkar på näsan

  • galen05
    Celines Essence skrev 2015-03-06 16:35:58 följande:
    Varje eller varannan dag. Smörjer som sagt med kräm efter. Blir inte irriterande då. Känns bara skönt/behagligt. Däremot blir jag irriterad om håret börjat växa ut. Då kliar och irriterar det
    oj jag rakar varje dag blir jag superirriterad i huden Sen tycker jag man få slita som ett djur för att få helt slätt, alltid nåt litet strå som blir kvar o sticks.
  • galen05
    Anonym (finatjejen) skrev 2015-03-09 16:20:49 följande:

    Jag tog bort allt hår med laser för två år sedan. Det behövdes bara två gånger och sen är det jämt lent och slätt. Känns jätte bra. Det är min rekommendation.


    Även på blygdläppar m.m.? Gjorde det ont? vad kostade det? Borta för all framtid?
  • galen05
    Anonym (finatjejen) skrev 2015-03-09 21:47:34 följande:

    Ja, det blev väldigt bra. Det gör inte ont. Jag tog bort på blygdläpparna oxå och det ska aldrig komma tillbaka men i vissa fall får man laserbehandla en gång till om flera år


    Vad kostade det?
  • galen05
    Anonym (-/-) skrev 2015-03-10 09:36:17 följande:

    Jag kan ju dela med mig av mina nybörjarfel, det kanske kan hjälpa.

    Dåliga rakhyvlar, billiga engångs eller flergångs som använts för länge ger irriterad hud och i värsta fall infekterade hårsäckar. Använder nu helt nya engångs och som det heter "en gång".

    Rakat för noga. Flera gånger på varje ställe. Blir irriterat och ibland skurit mig. Nu rakar jag snabbt och ofta, missar jag ett hårstrå idag så tar jag det imorgon.

    Rakat mothårs, för att jag inbillat mig att jag kommit åt håren bättre. Blir irriterat och torrt, vass stubb, inåtväxande hår, röda prickar. Gör det inte!


    Men jag tycker inte det blir helt lent om jag rakar medhårs??
  • galen05
    Anonym (finatjejen) skrev 2015-03-10 09:55:31 följande:

    Jag betalade 1200×2 för armhålorna och 1900x2 för musen


    ok tack! Var gjorde du det?
  • galen05
    Anonym (-/-) skrev 2015-03-10 10:54:06 följande:
    Det tyckte nog inte jag heller tills jag hittade en tillräckligt bra rakhyvel, nu blir det lent och växer ut mer som fjun än vass stubb så om man skulle missa nåt hår nån dag så blir känslan ändå len.
    Vad har du då för hyvel? Svårt att komma åt i alla skrymsel o vrår också tycker jag
  • galen05

    Tack för alla svar! sånt här känns ju lite svårt att prata med vem som helst om, så då är FL perfekt

Svar på tråden ni helrakade tjejer, hur få fint?