Inlägg från: Anonym (-/-) |Visa alla inlägg
  • Anonym (-/-)

    ni helrakade tjejer, hur få fint?

    Jag använder engångshyvlar, tycker det verkar mest hygieniskt. Har testat massor för att hitta en sort som fungerar bra, alla "kvinnorakhyvlar" är helt värdelösa så kör du med sådana så byt!

    Rakar varje dag, använder en kräm efter rakning som heter below your belt. Det blir aldrig irriterat och jag skär mig aldrig. Raka medhårs förresten, annars blir det som att du hyvlar skinnet och då blir det garanterat både rött och fnasigt.

  • Anonym (-/-)

    Jag kan ju dela med mig av mina nybörjarfel, det kanske kan hjälpa.

    Dåliga rakhyvlar, billiga engångs eller flergångs som använts för länge ger irriterad hud och i värsta fall infekterade hårsäckar. Använder nu helt nya engångs och som det heter "en gång".

    Rakat för noga. Flera gånger på varje ställe. Blir irriterat och ibland skurit mig. Nu rakar jag snabbt och ofta, missar jag ett hårstrå idag så tar jag det imorgon.

    Rakat mothårs, för att jag inbillat mig att jag kommit åt håren bättre. Blir irriterat och torrt, vass stubb, inåtväxande hår, röda prickar. Gör det inte!

  • Anonym (-/-)
    galen05 skrev 2015-03-10 10:08:13 följande:

    Men jag tycker inte det blir helt lent om jag rakar medhårs??


    Det tyckte nog inte jag heller tills jag hittade en tillräckligt bra rakhyvel, nu blir det lent och växer ut mer som fjun än vass stubb så om man skulle missa nåt hår nån dag så blir känslan ändå len.
Svar på tråden ni helrakade tjejer, hur få fint?