Inlägg från: Anonym (Anno) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anno)

    Min man otrogen nästan 1 år

    Anonym (Mamita) skrev 2015-03-10 17:58:44 följande:
    Så typiskt kvinnor, du gick hem till hans "hora" och verkar ju, med tanke på ditt ordval, rätt förbannad på henne.

    Men bocken, som var den enda av de två som hade några skyldigheter mot dig, jobbar du på förtroendet med?!

    Hur naiv får man bli, underlättar det att lägga skulden på "horan"? Som inte har någonting mera än sitt eget samvete att ta hänsyn till?

    Förlåt, men det är skrattretande hur du resonerar...
    Tyvärr har du ju helt rätt. Partnern har lovat trohet, men "horan" har aldrig lovat något. Ryggradslöst att behandla henne illa men fortsätta låta sig behandlas som en kackerlacka av partnern.
  • Anonym (Anno)
    Hittar inget användarnamn skrev 2015-03-13 10:37:01 följande:

    Håller med! Otrohet är inte ok!!

    Men med facit i hand, vet jag att det var vårt sexliv det handlade om. Jag ville inte lika mycket som han. Jag är periodare. Då vill jag ha massor, där i mellan inget. Inte lätt att hantera för en person som är mer jämn i sitt behov. Vår man då inviter, som man aldrig tidigar fått. Jag kan köpa att man kan fastna i fällan. Kanske t o m jag kan göra samma sak. Enligt statistik så blir var 5:e av de bedragna otrogna inom en 10 års period. Inte för att det känns lockande, så som jag gormat om hur fel det är.


    Du gör förstås precis som du vill, men jag tycker du gör fel i att rationalisera hans beteende på det där sättet.

    Jag är gift och har inte haft sex på över 1 år. Det är inte jag som valt detta och vi har en fin relation i övrigt. Men varför skulle jag vara otrogen? Då är det ju mycket bättre att jag lämnar min fru istället för att gå bakom hennes rygg.
  • Anonym (Anno)
    Chianti skrev 2015-03-14 12:44:45 följande:
    Nej, otrohet kan inte hända vem som helst. Otrohet förutsätter att det finns en part i relationen som kan ljuga och bedra, och så är inte alla människor funtade.
    Sluta larva dig, vem som helst kan råka ut för någon "som kan ljuga och bedra" och du har ingen som helst aning om ifall personen är sådan förrens de egenskaperna kommer fram i någon form. Sen får du blunda för det om du vill, det är ju uppenbart att du inte varit med om det förut.
Svar på tråden Min man otrogen nästan 1 år