• nisopa

    vi med BF i november/december!

    Hej!

    Jag plussade idag!!! Kan inte tro de. Känns helt jättekonstigt. Har aldrig varit gravid tidigare.

    Bf typ sista november.

  • nisopa
    lotie skrev 2015-03-19 19:27:04 följande:

    Grattis vad roligt med första barnet=)

    Hade ni försökt länge?

    hur mår du?


    Sen i december så tog inte så lång tid ändå.

    Jag känner inget ännu. Men antar att man inte ska de ännu. Du då?
  • nisopa

    Jag känner ingenting typ. Har haft lite ömma brist och lite molvärk. Men de har jag alltid innan mens. Men känns inte alls som mensvärk.

    När plussade du? Vilket datum är Bf för dig. Jag får typ sista november. Hur tänker du om så sent på året? Förstår ju att många försöker planera in tidigt på året istället.

    För oss spelade de ingen roll. Vi pratade ändå om de.

    Testade svagt med tre olika märken på bim -3 Mitt på dagen. Morgonen efter var de fortfarande svagt så då köpte jag digitalt och testade mitt på dagen där med. Skönt med svart på vitt liksom.

  • nisopa
    ohandadde skrev 2015-03-20 19:55:10 följande:

    Hej ja har i tre dagar gjort test o de två första har varit svagt men idag kl 16 kunde ja inte låta bli och fick ett plus (min första graviditet)(min mans tredje) har beräknad mens i morgon.. tror inte på det än haha. Min man vet inget mer än att vi försöker få till det ???? funderar på bästa sätt att avslöja det. Beräknad 2 december.


    Jag tror inte heller på de. Verkligen inte! Känns bara så konstigt. Jag hoppas jag får just 2 december. min och min pappas födelsedag.
  • nisopa
    ohandadde skrev 2015-03-21 10:01:31 följande:

    Är skitnervig idag då mensen är beräknad. Ja hoppas de skulle ju vara jättekul o få då. Kan inte sitta hemma tänker för mycket haha så ja åker nog ned till city o går i stället.

    Den ända som vet är min syster då hon förstår hur nervig man kan vara (inte ens min man vet än haha) jag vill bara att imorgon ska komma nuuu o ingen mens..


    Har också beräknad mens idag.

    Jag har berättat för ganska många redan faktiskt. vi ska inte vara hemma i helgen men har packat ner bindor ifall att.
  • nisopa

    Jag ringde mvc dagen efter redan. Ska dit nästa vecka eftersom det är första barnet.

    Vårat barn blir också samma år som en kusin som ska komma om 2 veckor. Men tror de blir fler kusiner nästa år med. Och är kusiner förra året och året innan de. Så de blir full rulle här. Blir jättekul

  • nisopa

    Jag har ömma brist och finnar. Det är allt jag märker. Lite växtvärk också.

    Har varit på mvc idag. (:

    Känns väldigt overkligt ännu.

    Hoppas så att allt går bra!!

  • nisopa
    aussies skrev 2015-03-26 12:49:34 följande:

    Jag är i vecka 8 (7+3) och BF 8/11 enligt uträkning från senaste mensen. Jag undrar vad VUL innebär? Ett första ultraljud? I Jämtland erbjuder dom bara ett ultraljud (vecka 17-20) :/ Skulle väldigt gärna vilja kolla redan nu så allt är okej!

    En annan fråga: någon fler som har sjukt ont i ryggen? Jag har väldigt ont och blir väldigt trött i ryggen om dagarna, har ett tungt jobb också. På kvällarna måste jag mest ligga ner med en kudde under ländryggen/svanken för att det ens ska kännas okej. Undrar om detta kan vara ett tidigt tecken på foglossning? Någon som har erfarenheter? Har inskrivningssamtal med Barnmorskan imorn, lär få veta mer då. Kan man efterfråga VUL även fast det inte ingår egentligen? Eller görs bara sk VUL om det är speciella omständigheter?


    Vul är vaginalt ultraljud. Normalt så får man nog bara de vanliga ultraljudet å vill man ha tidigare får man nog göra de privat. Hade vart väldigt skönt att göra de bara för att se att något lever där.

    Prata med bm eller sjukgymnast kanske. Du borde kanske få några övningar eller nåt. Det är ju lång tid kvar! För att stärka ryggen kanske.
  • nisopa
    lotie skrev 2015-03-30 22:30:00 följande:

    Jag har haft mycket mensvärk senaste dagarna och fått ta panodil. Idag har jag haft det plus ont i höfterna som har strålat fram på magen. Magen är jättelön längre ut på sidorna vid äggstockarna och mest på högersida. Även varit lite svårt att tömma blåsan. Legat dubbelvikt hela kvällen och inte hjälpt med panodil och värmekudde:( mannen tyckte vi skulle åka in men 5+3 ser de ju ingenting och då skulle jag bara bli orolig:(

    har haft ett mf och då blödde jag först sen jätteont långt ner.

    Tror även jag har en svampinfektion men kanske uvi också eller är det början på ett missfall eller X?:(


    Har du haft så ont i tidigare graviditeterna?

    Hoppas allt är som de ska och att de går över! !

    Håller tummarna.
Svar på tråden vi med BF i november/december!