• BengtH

    Killar - kan ni bli tillsammans med en tjej som haft sex med 30 eller fler?

    När jag var 25 år och ville hitta en tjej att bilda familj med hade jag nog tvekat inför en 30-killars tjej, även om siffran inte hade varit helt avgörande.

    Säg att jag hade varit skild idag vid 45, så hade jag säkert kunnat ha varit ihop med en 30-killars tjej, men då skulle hennes siffra ha varit från ungdomstiden.

    Däremot skulle jag nog aldrig kunna kila stadigt  med en +50-killarstjej. Nånstans går gränsen. Kompis skulle dock kunna funka.

  • BengtH
    Anonym (?) skrev 2015-03-21 09:47:36 följande:
    En 30 killar plus 20 tjejer-tjej då?
    Säkert ett bra par. Som 4-tjejers kille hade en 30 killarstjej varit lite i överkant för mig. En +50-tjej  hade satt griller i huvet på mig, inte värt grubblet.
  • BengtH
    Anonym (X) skrev 2015-03-20 21:45:55 följande:

    Jag har varit med tre i mitt 40-åriga liv. Är jag en fin tjej då? Fast jag vill inte ha en man som delar in tjejer i fina och slampor. Aldrig.


    3 tycker jag är godkänt Glad
  • BengtH
    Anonym (?) skrev 2015-03-21 12:24:02 följande:
    Nu missförstod du mig.

    En tjej som varit med 30 killar och 20 tjejer menade jag.
    En sådan tjej måste vara sexuellt förvirrad och det skulle innebära för mycket strul, så jag skulle i likhet med många andra män säga pass där. 
  • BengtH

    Alla män skulle kunna bli ihop med en 30-killars tjej, t.o.m jag om jag vore singel, just pga denna tjej knappast skulle säga att hon har legat med 30 killar utan oskyldigt hävda att det bara var 5 före.

    Inte ens min fru har berättat för mig hur många hon har legat med, bara att hon haft trekant och engångsligg. Antar att hon legat med fler än vad jag har. Det är tråkigt att hon var lössläppt i tonåren, men det var länge sen och det inget som jag kan göra nåt åt nu tyvärr. 

    Alltså kan din flickvän ha legat med 30 olika killar utan att du vet om det, tänk på det !!

  • BengtH
    Anonym (anonym) skrev 2015-03-23 22:19:47 följande:
    Varför gifte du dig med denna kvinna när du mår dåligt av att hon haft ett liv innan hon träffade dig?
    Varför valde du inte någon som vars tidigare liv du är bekväm med?
    Hon var ung och dum, det var en del av hennes ungdomsrevolt.  Hon t.o.m rökte på den tiden. Idag är hon 100% hälsomedveten. Hon är en helt annan person idag. Hennes sexuella historik är jag inte bekväm med, men det är bara en liten del av den stora helheten, det viktigaste är att hon är snäll och omtänksam. 

    Att hon gillade sex i tonåren är ingen garanti för att hon ska gilla det nu.
  • BengtH
    Anonym (Avundsjuka) skrev 2015-03-23 22:34:51 följande:
    Hennes stora antal sexpartners har givetvis inget att göra med hennes sexuella beteende i vårt förhållande men är likväl en ständigt återkommande påminnelse om att hon faktisk är (har varit) en tjej med egen stark sexlust.
    Hon lekte av sig i ungdomen och är färdig med sex nu. Det är bara att gilla läget. 

    Hon har väl tappat intresset och lagt ner sexet, då går det inte att locka fram sexlusten igen. Kanske återfår hon lusten tillfälligt efter idogt uppvaktande från din sida, men är det värt mödan ? Inte roligt för dig som man att ta initiativet hela tiden.
Svar på tråden Killar - kan ni bli tillsammans med en tjej som haft sex med 30 eller fler?