Inlägg från: Anonym (X) |Visa alla inlägg
  • Anonym (X)

    Killar - kan ni bli tillsammans med en tjej som haft sex med 30 eller fler?

    Jag har varit med tre i mitt 40-åriga liv. Är jag en fin tjej då? Fast jag vill inte ha en man som delar in tjejer i fina och slampor. Aldrig.


    Anonym (Steve) skrev 2015-03-20 21:24:43 följande:

    Konstig inställning du har.

    Varit med 50 killar = En hora

    Varit med 2 killar= Troligtvis en fin tjej


  • Anonym (X)

    Det lyser också igenom om en kille har hora/madonnakomplex. Sådana män ska man akta sig för. Det är oerhört oattraktivt och ger ett väldigt osäkert intryck.


    Anonym (Steve) skrev 2015-03-20 21:32:31 följande:

    Det lyser ofta igenom om tjejen är en slampa.

    Det finns ofta många defekter på en tjej som bjuder ut sig som en hora.


  • Anonym (X)

    Man kan ha sex med 50 män utan att bjuda ut sig. Det finns fler män i världen än 50 så de tjejerna har för det allra mesta en urvalsprocess. De behöver inte ta vem som helst. Om de träffar en man som de klickar med och som de tänder på och vill ha sex med så gör de det, till slillnad från mig som vill men inte vågar.

    En annan skillnad mellan mg och en sk slampa som haft sex med 50 är att jag som haft ett långt förhållande knullat c.a 2000 gånger under de senaste 10 åren.

  • Anonym (X)
    Anonym (Avundsjuka) skrev 2015-03-23 10:38:18 följande:
    Jag är över 35 år och är gift med en kvinna som har haft många sexpartners (jag vet inte hur många men över 30 som denna tråden handlar om). Jag tycker att det är jobbigt pga två anledningar.

    Den ena är att jag, i likhet med många andra män, inte har haft möjligheten att ha sex med många kvinnor. Jag tror att tillfälliga sexuella kontakter är ganska svårt för majoriteten av män. Tillgång och efterfrågan gör denna marknaden väldigt snedfördelat till kvinnors "fördel". I mitt fall har detta resulterat i att jag levt större delen av mitt liv i en form av sexuellt existensminimum, både när det gäller faktiskt sex men även när det gäller sexuell uppmärksamhet från kvinnor.
    När det ibland kommer på tal om hennes dejtande eller festande singelliv så blir jag avundsjuk. Det känns orättvist att hon har kunnat leva relationslivet som ett barn i en godisfabrik medans jag har levt på vatten och bröd. 
    Jag tror också att detta har gett oss olika syn på sex. Jag värderar sex väldigt högt, värdefullt, något som är exklusivt och något jag aldrig kunnat ta för givet. Hon verkar mer tycka att sex är en självklarhet och något som hon inte behöver lägga någon energi på.

    Den andra anledningen är att min fru inte är så sexuell i vårt förhållande, hon tar nästan aldrig initiativ till sex eller visar mig någon lust. Jag vet inte om det beror på hennes vana att leva i ett stort överflöd av sexuell uppmärksamhet (hon har klagat på att det varit jobbigt med alla killar som hela tiden flörtar och stöter på henne på krogen, på arbetsplatserna osv). Kanske beror det på att hon "lekt klart" och haft möjlighet att testa och leva ut alla sina önskemål? Jag vet inte... Jag vet dock att hon är extremt dålig på att visa sexuell lust i vårt förhållande. Det är i stort sätt mitt ansvar att initiera sex och driva vårt sexliv. Jag får uppfattningen om att hon är väldigt "bortskämd" på detta område. Hon har troligtvis aldrig behövt lyft ett finger för att få sex medans jag är van att jobba väldigt hårt.
    Uppfattningen om att hon varit mer "lättfotad" och sexuell tidigare i förhållande till att hon är "svårjobbad" nu är väldigt påfrestande för mig. Det resulterar i att jag känner mig oattraktiv och i vissa fall känner svartsjuka.

    Det är givetvis inte optimalt att två människor med så olika bakgrund inleder ett förhållande men förälskelse och kärlek lever sitt egna liv. Jag intalar mig själv att jag skulle varit mycket mer bekväm i ett förhållande med en kvinna som hade en bakgrund mer likt min, dvs med få partners och långa förhållanden. Det hade också varit enklare att hantera om min fru varit med sexuellt aktiv i vårt förhållande. 

    Kanske är några av NEJ-röstarna i min situation? Det är ju fullt möjligt att man inser problemen i ett sådant förhållande utan att för den skull döma kvinnan.

    Jag har aldrig någonsin dömt min fru eller upplevt henne som "slampig". Jag skulle troligtvis ha levt mitt liv på samma sätt om jag haft möjligheten.
    Att du inte kunnat få så mycket sex beror ju på att kvinnor ändå drar sig för att ha sex med många, just pga att de "slutshamas" annars. Om kvinnor håller på sig mer får män ännu mindre sex.
  • Anonym (X)
    Anonym (Avundsjuka) skrev 2015-03-23 11:09:41 följande:
    Det tror jag inte alls på. Jag tror att det flesta moderna kvinnorna har precis så mycket sex de vill med de personer de vill. Sedan kanske de inte pratar om det så högt pga det du skriver.

    Anledningen till att jag inte fått så mycket sex och sexuell uppmärksamhet beror så klart på de ytliga faktorerna som driver denna typen av sex, främst utseendet.

    Jag är nog 100% säker på att det inte finns någon kvinna som någonsin tänkt - Shit vad snygg den där killen är!  Honom skulle jag vilja ha sex med om det inte vore för att jag skulle slutshamas så hårt:)
    Jag har tänkt så. Många gånger dessutom. Nu är jag ingen fotomodell direkt så chansen att den där snygga killen skulle vilja ha mig är minimal. Hellre tar han snygga tjejen som står bredvid mig.

    Jag har haft sex med 3 män, alla i långvariga relationer. När jag har varit singel har jag inte vågat, främst av rädsla för att råka ut för en våldtäktsman faktiskt.
  • Anonym (X)
    dennis02 skrev 2015-03-23 13:10:33 följande:

    Det är väl ungefär där gränsen går. Men 40 är definitivt maxgräns. Jag vill inte slicka eller stoppa dasen i en kvinna där en massa andra kukar varit och smutsat ner, samtidigt får man förutsätta att de flesta kvinnor sköter sin intimhygien noga..


    Är det OK om samma kvinna haft sex 2000 ggr med samma kille då?
    Och varför tror du att en tjej vill ha en kuk som varit inne i flera våta tjejer?
  • Anonym (X)

    Jag förstår fortfarande inte hur det kan vara lösaktigt att ha sex 1-2 gånger per år. Herregud! Jag har sex kanske 3 ggr/vecka numera.

Svar på tråden Killar - kan ni bli tillsammans med en tjej som haft sex med 30 eller fler?