• MaryM

    Killar - kan ni bli tillsammans med en tjej som haft sex med 30 eller fler?

    Med anledning av alla trådar kring detta är jag nyfiken om vad fl-männen känner och tycker.


    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Killar - kan ni bli tillsammans med en tjej som haft sex med 30 eller fler?
  • ÄngDal
    MaryM skrev 2015-03-21 15:03:37 följande:
    Tack vännen! Puss och kram!
    Tack själv, jag tycker att du alltid har intressanta trådstarter och bra inlägg.  Såg nu att min telefon autocorrectade när jag skulle skriva att du visar att du är empatisk - den ändrade till att du är empirisk. Men det kanske du också är - när det gäller sex, hehe... Du drar dina slutsatser om fördomarna kring slampor genom att dra slutledningar grundat på erfarenhet, iakttagelser och experiment... ;)

    Puss och kram
  • Tecum
    Anonym (Nej bara nej) skrev 2015-03-21 17:12:58 följande:
    Ja, så kan det ju vara. Kvinnor vill att resultatet ska vara nåt annat än det är i verkligheten och röstar för att dra det i den riktningen för de tror att det här är kulturellt.
    Vadå kulturellt? Och i vilken riktning skulle kvinnor dra menar du? Jag tror inte att det är givet att de röstar ja, ingen är så oförsonlig mot "slampliga" kvinnor som  moraltanter av samma kön.

    En annan iakttagelse är att de flesta som ropar slampa och säger aldrig, aldrig är anonyma .De är alltså för fega att vädra sin unkna kvinnosyn ens under att fast nick...
  • BengtH
    Anonym (X) skrev 2015-03-20 21:45:55 följande:

    Jag har varit med tre i mitt 40-åriga liv. Är jag en fin tjej då? Fast jag vill inte ha en man som delar in tjejer i fina och slampor. Aldrig.


    3 tycker jag är godkänt Glad
  • BengtH
    Anonym (?) skrev 2015-03-21 12:24:02 följande:
    Nu missförstod du mig.

    En tjej som varit med 30 killar och 20 tjejer menade jag.
    En sådan tjej måste vara sexuellt förvirrad och det skulle innebära för mycket strul, så jag skulle i likhet med många andra män säga pass där. 
  • Paino

    Vissa backar när de hör att tjejen haft många sexpartners.
    Men är det inte så att tjejer ofta mörkar lite, drar ifrån antal partners, för att inte verka slampiga?
    Så även om hon påstår att det var 2 eller 3 st...
    Nåt att tänka på kanske. Tungan ute

  • Jorunn2
    ÄngDal skrev 2015-03-21 14:13:20 följande:

     
    Den som nedsättande kallar en kvinna slampa har nog snarare problem med att han är orolig för att inte duga i kvinnans ögon, rädd för att vara sämre eller inte lika välutrustad som hennes tidigare partners. 
     


    Detta gäller då hela den muslimska manliga befolkningen..? Drömmer

    Skämt åsido, så förenklar du för dig. Det finns naturligtvis massor av män, som är attraktiva och välutrustrade och eftertraktade och allt möjligt, som har höga ideal när det gäller vem som ska bli mor till deras barn. Och till det kommer alla som har en religiös tro som förbjuder promiskuitet.
  • Anonym (§7)

    Min kära FL-vän sa att när hon träffar en ny man så blir hon oskuld på nytt.
    Det gamla är historia och har inget med den nya relationen att göra.
    -Vi är två nya personer, två nya själar som möts och det är vår relation som gäller. Det gamla lämnar vi därhän. Att rota i det väcker inget gott för oss. 
    Vi ska göra vår väldigt speciella resa som två, som vi ju är, oskulder för varandra.

  • Jorunn2
    Anonym (§7) skrev 2015-03-22 08:49:49 följande:

    Min kära FL-vän sa att när hon träffar en ny man så blir hon oskuld på nytt.
    Det gamla är historia och har inget med den nya relationen att göra.
    -Vi är två nya personer, två nya själar som möts och det är vår relation som gäller. Det gamla lämnar vi därhän. Att rota i det väcker inget gott för oss. 
    Vi ska göra vår väldigt speciella resa som två, som vi ju är, oskulder för varandra.


    Och när de vill skaffa barn, visar det sig att hon har igenkloggade äggledare p.g.a. genomgången könssjukdom. Eller så smittar hon honom med könssjukdomen. Eller så upptäcker han, att karlar som varit tillsammans med henne pratar och skrattar och hånar honom bakom ryggen. Eller inte så bakom ryggen. Eller så kommer en liten sexvideo ut på Youtube...

    Eller så har hon ett galet ex som förföljer dem och försöker döda dem båda två. Eller så har hon psykiska problem efter en genomgången abort - som mycket väl kan spela upp vid kommande graviditet och förlossning. Eller så har hon ett barn som är placerat i fosterhem eller dumpat hos pappan, som hon inte har berättat om... men som plötsligt ska tas "hem".

    Nä, jag kan nog förstå män som gifter sig med oskulder! Det BEHÖVER förstås inte finnas de problem jag räknar upp ovan, bara för att en kvinna inte är oskuld. Hon kan ha haft en eller två långa relationer, med män som i sin tur varit försiktiga så att de inte dragit på sig sjukdomar, och hon kan ha skött sina p-piller. Det kan ha varit relationer med normala och vettiga män, som accepterar att det är slut, och som aldrig skulle få för sig att hämnas, eller diskutera hur hon var i sängen med någon annan.

    Men är kvinnan inte oskuld så kan mannen aldrig VETA.
  • Anonym (§7)

    Men shit, vilka kretsar rör du dig i? ) Ok, jag fattar att i vissa kretsar funkar det så, jag jobbar med missbrukare sen många år och i dessa kretsar förekommer det frekvent. Men! I andra kretsar är det faktiskt inte så. Den genomsnittliga svenska kvinnan har inte så många olika partners under sin livstid (det ökar dock...) och faktiskt de kvinnor jag känner knullar inte runt på detta sätt lr hamnar i situationer som du beskriver. Du tar fram olika värsta extremscenarion som en gammal bitter kärring; ack ack...sanna mina ord, som ska skrämma barn med troll lr likn. (Rätt kul iofs.
    Jag tror nog att de flesta kvinnor vill ha en känslomässig anknytning till mannen de har sex med lr tänker att sexet kan leda till en relation. Men jag kanske är blåögd?
    Vi lever i en tid av reptilhjärnesex och vi fullkomligen bombarderas av sånt som ska stimulera reptilhjärnan. Det är helt sjukt och jag förstår att vi åker dit på detta då vi hela tiden själva försvarar och rättfärdigar detta reptilhjärnebeteende.
    Antagligen är det samma del av hjärnan som står för försvarandet också.
    Hur har du själv levt sexuellt, vilka är dina personliga erfarenheter?
    Är du orolig förälder som vill skydda dina barn?

  • Neol

    Herregud!! Är vi män fortfarande så tragiska som det här testresultatet visar. Jag skäms för att vara man!

Svar på tråden Killar - kan ni bli tillsammans med en tjej som haft sex med 30 eller fler?