Inlägg från: Anonym (Bigload) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bigload)

    Så stor mängd sperma jämt

    Beror nog på partnern. Om hon gillar mycket sperma så boostar jag, men bara genom att runka utan att komma, inte genom preparat.

  • Anonym (Bigload)
    Anonym (Norr-Tjej) skrev 2015-04-09 02:41:15 följande:
    Han har berättat historien nu mer utförligt om när han börja gå igång på det här och varför, Som tidigare nämt har han alltid runkat mycket till cum porr.
    Det hela blev värre när han låg i Lumpen . De hade tydligen haft nån runktävling efter en fältvecka och alla var stinna och killarna runkade till en upptejpad affisch på vägen med en lättklädd tjej på och sprutade en efter en.
    Där va en kille som var groteskt skicklig sa han. Han stod nån meter bort och bombade affischen totalt kaskad på kaskad 3 gånger så mycket mer och längre än de flesta.. Min pojkvän kom 3,a sa han. Så jag har förstått att den här lumparkillen blev förebild och sa till min pojkvän att jag förstår honom och onekligen var det en skicklig och runkvan kille, hoppas han har en tjej som gillar Xl cumshots sa jag åxå så han får utlopp över det. Därför boostar min pojkvän och han är enorm tycker då jag.
    mmm sweet, gillar du det då?
Svar på tråden Så stor mängd sperma jämt