• tokfia84

    Vi, 30+ som hoppas på första barnet 2016

    Jag har sett en del trådar i ämnet men inte vågat "hoppa in". Så jag tar chansen och skapar en egen. Kanske är det någon som är i precis samma fas och vill följas åt, peppa och stötta, utbyta erfarenheter och känslor? Var befinner ni er i planerandet? Har ni slutat med preventivmedel eller planerar att göra det snart? Själv äter jag mitt sista p-piller idag och jag är väldigt glad och förväntansfull.

    Jag och sambon är mellan 30-35 år och befinner oss i Skåne.

  • Svar på tråden Vi, 30+ som hoppas på första barnet 2016
  • maddie85
    maddie85 skrev 2015-04-13 06:51:50 följande:

    augusti* smile5.gif


    Haha morgontrött och glömde läsa igenom mitt inlägg, mitt första barn är inte 30 haha, jag är 30 och planerar första barnet
  • tokfia84

    Här har inte hänt så mycket, haft mens efter sista p-pillret. Så det är bara att vänta och se när allt kommer igång. Förhoppningsvis snart..!

    Hur går det för dig?

  • pandoraDiem

    Spännande :)

    Fick mens 4 dagar för tidigt så blev inget denna gång heller :( Men nya tag nu, har antagligen äl nu i dagarna så det är bara att börja hoppas igen.

  • mikamon

    Hej! Jag hoppar in här :)

    Vi är 30 och 31år gamla. Jag slutade med p-piller i april och fick inte igång ägglossningen förrän i dec. Jag plussade men förlorade lilla bönan i vecka 4. Nu i april kom min ägglossning igång igen och nu väntar vi på BIM-dagen som är omkring 29-30april. Spännande värre.

    Känner inte av någonting "skumt" än iaf. Lite förhöjd kroppstemperatur men det kanske det brukar göra efter ägglossningen.

    Andra försöket nu då :)

  • CarroK

    Helt ny här men blir lite lugnare när man läser om fler som inte blir gravida direkt. Jag är 31 och sambon 33 och det är stort nu när vi efter 10 år tillsammans känner att vi är redo att försöka utöka familjen.

    Slutade med piller i februari efter att ha ätit dem i 15 år och jag tror inte att ägglossning kommit igång än. Kort cykel, lite blödning och få dagar. Vill inte börja med ÄL test ännu, känns som de skulle öka stressen bara. Jag vill gärna hitta andra att prata med i samma situation. Har inte berättat för nån att vi försöker så känner att ja behöver dela detta med nån! ????

Svar på tråden Vi, 30+ som hoppas på första barnet 2016