Inlägg från: Anonym (äcklad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (äcklad)

    Om en 30 årig man har sex med en 15 årig tjej så är man pedofil, men om en 45 årig man har sex med en 30 årig tjej så är det vanlig, Är det inte samma sak?

    45årig gubbe som har sex med 30årig flicka är rätt äckligt det med, men givetvis är 30årig gubbe med 15årig flicka värre.

    Män åldras ju annorlunda och förfaller fortare än kvinnor med så det är inte alls samma sak om man vänder på könen.

  • Anonym (äcklad)
    Anonym (äldre) skrev 2015-04-18 22:57:09 följande:
    Exakt min mening!

    En man brukar i regel framstå som betydligt äldre än en kvinna i motsvarande ålder. Dessutom åldras män på ett mycket sämre sätt. Om gubben är 15 år äldre än tjejen så blir skillnaden än mer brutal och motbjudande. För vad skulle en 30-årig tjej få ut av en ful 45-årig sluskgubbe liksom? Nej, det handlar i så fall om ett utnyttjande från gubbens sida och självdestruktivitet från tjejens sida. 


    Där åldersskillnad finns så bör mannen vara den yngre av de två så att någorlunda matchning kan uppstå. 


    Ja exakt. När båda är runt 20-25 är det ok om mannen är kanske 1-3år äldre med, men det blir äckligt vid runt 30 sträcket när killen blir gubbe, då är det hög tid att bryta upp och 30åriga kvinnan skaffar en yngre kille och 30årige killen en kanske 50årig tjej som blir på samma nivå liksom.
  • Anonym (äcklad)

    Män borde ha ett legalt åldersspann på jämnårig eller över. Kanske med  ansökan om dispens med ett fåtal år yngre tjejer när mannen befinner sig i ålderspannet 20-25.

  • Anonym (äcklad)
    Nomanisanisland skrev 2015-04-19 15:44:06 följande:
    Men inte kvinnor? Och vem ska stötta och överpröva vuxna människors sexualitet? Säpo? Fi?
    En tillsatt kommision som förslagsvis heter "KMMGS" (Kommisionen Mot Manlig GubbSjuka). Som verkar för att i mesta möjliga mån förhindra manlig hebefili i samhället, vilken är vår tids största och äckligaste problem.
  • Anonym (äcklad)
    Nomanisanisland skrev 2015-04-19 15:44:06 följande:
    Men inte kvinnor? Och vem ska stötta och överpröva vuxna människors sexualitet? Säpo? Fi?
    Och givetvis inte mot kvinnor. Det är en helt annan grej med 35årig kvinna och 20årifg man än vice versa.
Svar på tråden Om en 30 årig man har sex med en 15 årig tjej så är man pedofil, men om en 45 årig man har sex med en 30 årig tjej så är det vanlig, Är det inte samma sak?