Inlägg från: Anonym (rain) |Visa alla inlägg
  • Anonym (rain)

    Om en 30 årig man har sex med en 15 årig tjej så är man pedofil, men om en 45 årig man har sex med en 30 årig tjej så är det vanlig, Är det inte samma sak?

    Verkar ju förövrigt inte vara någon i det här landet, förutom kanske de som blir stämplade som pedofiler av restererande 95% som ens vet vad pedofil är.

    Det intressanta är att "myndig" inte har att göra med när man klassas biologiskt som en kvinna att göra, utan det härstammar bak i tiden längre än så, har lite att göra med när man ansågs vara fullt krigsduglig och liknande. Det beror lite på vart i världen man är med.

    Pedofil är man om man tänder på barn, dvs de som inte nått puberteten ännu. Alltså barn som i normala fall är under 11 år,

    Tex. Så börjar puberteten hos tjejjer ungefär vid 11 snittet då. Och är fullt utvecklade i det mån att de inte kommer förändras mer förutom att de lär sig mer saker, blir mer erfarna och sådant i livets gång, denna ålder brukar sällan gå längre än 17, dvs. 14-17 är åldern då en tjej förvandlats klart till "kvinna" Sen har vi med lagar och annat ändrat detta bara för alla tycker olika, vilket egentligen inte spelar någon roll alls. Man är INTE pedofil utan om man tänder på unga KVINNOR alltså inte längre klassat som barn. Så heter det hebefili

    Tänk vad mycket trevligare vårat samhälle hade varit om folk förstod skillnader på saker och ting, eller ens visste vad de pratade om.

    En intressant artikel skriven om sånna här saker *tipsar*

    www.scarleteen.com/article/advice/does_being_attracted_to_teenagers_make_me_a_pedophile

    Den är på Engelska däremot, Men kan vara intressant och bra att läsa för dig som blir mobbad/utfryst/mordhotat och så för att du tycker att en tjej i 16års åldern är vacker och livfull. Som biologiskt faktiskt är helt rätt, oavsett vad lagar och annat säger.

    En annan sak som kan vara bra att tänka på när man blandar in biologi, vilket ju faktiskt har med forskning och vetskap att göra, är att våra kroppar fungerar som bäst mellan tiden då vi blivit "vuxna" (ca 17-18) tills ca 30 års ålder. När vi är 30 börjar kroppen att förverkas, det är meningen att vi ska dö kort efter detta, vilket vi har ändrat på med läkemedel/vård och mer hälsosamma liv.

    Så sluta kalla alla för pedofiler bara för de är över 18 och är tillsammans med eller ännu värre bara intresserad i någon som är yngre än det. Det är fullständigt galet, det finns ingenting nånstans som beskriver pedofil på ett annat sätt än vad det står för, hysterin folk använder för att bedriva häxjakt är bara grundad på just hysteri.

    Det blir ännu värre när man tänker tillbaks bara några generationer, då detta var helt normalt. Och ännu konstigare när våran tid för att förvandlas till kvinnor/män, den åldern då puberteten börjar faktiskt har gått ner i åldern trots att vi lever längre.

    Nåja, Jag ville inte ta någons parti för något, ville mest göra vad jag kan för att folk ska sluta bedriva sin hysteriska häxjakt och mobbing för något som faktiskt inte på något sätt är fel.

    Man får tex. Gifta sig med en tjej som är 15 i Sverige, även om motparten är mycket äldre (åldern uppåt har ingen gräns) Och så har det varit länge. Detta förmodar jag personligen har att göra med att det trots allt finns människor som kan tänka utanför sin Aftonblaska som skapar dessa regler som kan följas, för lagar är som sagt till för att stoppa det som är utöver det normala. Men det anses normalt att intressera sig för någon som är yngre, ibland även mycket yngre än sig själv och åt andra hållet utan att det handlar om pedofili.

  • Anonym (rain)
    Anonym (suck) skrev 2016-09-08 16:08:04 följande:
    Var någonstans i Sverige får du gifta dig med en 15 åring? I Sverige räknas alla som barn före de är myndiga vid 18 år . Att gifta sig med en 15 åring räknas som barnäktenskap vilket är totalförbjudet i Sverige. Hur var det nu du sa om att veta vad man pratar om ?
    Jag flyttade ifrån Sverige 2012, kom tillbaks för några månader sedan. Och under den tiden har tydligen detta ändrats. 

    ganska precis 2 år sedan gjordes detta, och innan detta hände så var det faktiskt ingen gräns mer än att det avgjordes från fall till fall. Det finns tex. ett som hände ungefär vid samma tidpunkt där en 14 åring gifte sig fullt lagligt med en som va 23 om jag inte minns helt fel. Går förmodligen googla det rätt lätt.

    Min gissning är att det ändrats pga det blev för många sådanna förfrågningar när vi har en himmla massa asylsökande som gifter sig i låg ålder. Så jag hade väl fel, men också rätt eftersom det varit tillåtet hela tiden innan 2014.
    Äktenskapsdispens

    Från och med den 1 juli 2014 är möjligheten att ansöka om tillstånd hos Länsstyrelsen för att få gifta sig innan man fyllt 18 år borttagen.


    Regeringen har beslutat att ändra äktenskapsbalken 2 kapitlet 1 § till ?Den som är under 18 år får inte ingå äktenskap.? Det innebär att äktenskap mellan två personer där den ena eller båda personerna är under 18 år inte längre tillåts. Det finns ingen möjlighet att göra undantag från denna regel.
Svar på tråden Om en 30 årig man har sex med en 15 årig tjej så är man pedofil, men om en 45 årig man har sex med en 30 årig tjej så är det vanlig, Är det inte samma sak?