• Anonym (ex)

    Var detta våldtäkt? Hur går jag vidare?

    Jag har blivit utsatt för en del övergrepp pga mitt självdestruktiva beteende att alltid träffa dåliga killar. Med de som jag inte alls känt bra har jag också blivit paralyserad, inte vetat hur jag skulle agera. Det har inte varit våldsamma våldtäkter då, utan "mildare" tvång så att jag kände att det var en gråzon. Jag visste att jag inte ville att killen skulle röra mig, men jag visste inte om det han gjorde va tillräckligt fel för att jag skulle skrika och slå mig fri. Jag va så osäker att jag inte ens stod upp för mig själv, och det är en stor del till varför jag mått dåligt av det. 

    Jag har också blivit utsatt för våldtäkt av min dåvarande kille, medan han bad sin kompis kolla på. Helt ärligt TS... Jag förstår att du stannar, jag gjorde det också under lång tid.... Men vill du verkligen leva med någon som gjort så mot dig? Framför sin vän? Det är en sjuk man, och det är inget som kommer ändras. Han kommer alltid vara mannen som är kapabel till såna saker...

    Den första händelsen du skriver om bör nog räknas som sexuella övergrepp. Händelsen med din sambo är utan tvekan våldtäkt, spelar ingen roll att det var föremål som användes först. 

Svar på tråden Var detta våldtäkt? Hur går jag vidare?