• lillisa

    Feber varannan dag?

    Stackare. Låter inget vidare, men alla blodprov var bra? Vad ligger febern på, på kvällen? Jag är ingen läkare, men min man är. Han tycker du ska kontakta läkaren igen, för vidare undersökning. Något är ju inte som det ska. Blir du illa bemött; byt VC. Själv bor vi i Stockholm och har ett stort urval på VC. Låter lite hycklande, men uppge dig vara sämre än du är, så de tar dig på allvar. Det är moraliskt fel, men det brukar hjälpa....

  • lillisa
    Anonym (Feber) skrev 2015-05-29 08:43:11 följande:
    Känner direkt jag vaknar om jag har feber och tar då tempen så det är alltså morgontemp. Sedan kan den hålla i sig hela dagen ibland och bara halva dagen ibland. Numera även flera dagar i rad och även feberfri flera dagar i rad. Men det är något som inte stämmer. Jag är så himla matt och trött av febern. Här där jag bor har vi bara en vårdcentral och trots att läkaren kommenterade att det var flera år sedan mitt senaste besök så uttryckte läkaren ändå att jag tog upp dennes tid i onödan. Därför känns det inte bra att komma dit igen med samma problem. Jag har ingen aning om vilka prover som togs. Vet ju bara att det var urinprov och blodprov och det enda som står i brevet är att alla provsvar var bra. Inget mer.
    Vilken oförskämd läkare!! Finns det ingen annan läkare på VC? Annars bit ifrån. Det har läkarens jobb att hjälpa dig. Du förtjänar vård precis som alla andra. Visst kanske du inte är "döende" men du mår dåligt. Ha feber i så många dagar visar ju på att något är fel. Be om att få ta nya prover, be även att få resultaten på papper. Känner du någon annan läkare? Typ privat? Annars kan du alltid skicka ditt resultat till mig (min man) du kan scanna in den och sedan täcka alla personuppgifter. Bara om du vill. Tycker synd om dig.
  • lillisa
    Anonym (Kajsa) skrev 2015-05-29 08:48:47 följande:

    Kan vara problem med immunförsvaret. Kollade dom sköldkörteln?
    Borde inte sänkan visa något då?
  • lillisa
    Anonym (Feber) skrev 2015-05-29 09:47:15 följande:

    Tack, vad snäll du är. Funderar på om man kan gå till vårdcentralen och be att få ut provsvaren skriftligt så att jag i alla fall vet vilka typer av prov de har tagit?


    Gör det! Du har rätt till det! Tycker det är märkligt att dem inte tar dig på allvar. :(
Svar på tråden Feber varannan dag?