Inlägg från: Lindsey Egot the only one |Visa alla inlägg
  • Lindsey Egot the only one

    Ni som har varannan helg och långt avstånd, hur ser era helger ut?

    Varför hämtas han 16:30? Borde inte hämtningstiden vara baserad på när ni slutar på fredagen och inte ligga efter mammans tider. Hur har ni det med rutiner?

  • Lindsey Egot the only one

    Jag hade bett pappan att lägga sig bredvid barnet vid läggdags vid 19:30 och ligga där tills barnet har somnat så barnet får känna närheten av att få komma till pappa. Skulle pappa somna så hade iaf inte jag brytt mig om varannan fredagkväll blir så. Barnet behöver sin förälder som träffar honom så sällan. Att alltid ha samma rutin innan läggdags så som kvällsmat, borsta tänderna, kissa, pyjamas och sedan lägga sig och absolut inte ha någon iPad/iPhone igång. De ger ut samma strålning som dagsljus och det minskar melatonin nivån i kroppen.

  • Lindsey Egot the only one
    Anonym (trist) skrev 2015-04-19 12:57:21 följande:
    Aha du menar så. Det går inte, vi har testat. Han är inte trött förrän runt midnatt och han somnar inte före det oavsett om maken lägger sig i sängen med honom vanlig tid eller om han väntar till 21, 22 osv.

    Vi släcker ner och har bara mysbelysning i hela lgh, resten av familjen har lugna aktiviteter i sina egna rum eller som jag då, i vardagsrummet, jag brukar läsa. Pappan myser med eller läser för bonus.
    Anonym (C) skrev 2015-04-19 11:57:28 följande:

    Håll honom vaken på vägen hem! Stanna och pausa på vägen, låt honom titta på dvd eller padda.


    Vi gör så. Men han somnar iaf, han somnar lätt i bilar överlag, men särskilt lätt på fredagseftermiddagarna.Jo, för oss, men inte för mamman. Hon hänvisar bara till domstolsbeslutet.
    Men om ni har ett domstolsbeslut borde ni kunna gå till rätten och få det ändrat för barnets skull. Barnet mår ju inte bra av att ha det så här.
Svar på tråden Ni som har varannan helg och långt avstånd, hur ser era helger ut?