• Bärz

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Hej alla cyclers! Haft en massa strul med cykeln sedan jag fick barn för två år sedan. Kört på NC sedan i höstas. Haft blödningar ungefär 20 dagar i månaden och väldigt oregelbundet och utspritt. Nu börjar allt verka bli mer regelbundet efter en massa läkarbesök och en skrapning, nästa vecka börjar dom röda dagarna så nu ska vi ligga i!

    Jag hejar på oss alla!

  • Bärz
    aomj skrev 2015-04-21 11:53:11 följande:

    Såhär ser det ut i min kalender/graf :)


    Oj! Vilken fin graf! Min har varit helt urspårad! Ser ut som en bergochdalbana, Ligger ni ikvar i sängen när ni mäter? Alltid samma tid?
  • Bärz

    Enligt appen skulle jag ha ägglossning nu den 5:e maj men fick ett positivt ägglossningstest nu 27:e april... Killen har massa skola och råpluggar, vill liksom inte störa och klänga på honom. Vi är trötta efter jobb/skola/hämtningar och handlig ;). (Vi har ju redan en crazy tvååring) Knas att man kan längta så mycket efter dubbelt så mycket jobb haha!

    Vi hade iallafall sex 26:e och äl+ 27... Så man kan bara hoppas att ägg och spermier hittade varann omkring igår, nu är det bara att vänta...

  • Bärz


    Sådär ser min graf över 8 cykler ut... Rött hela tiden? Något måste jag göra fel när era var sådär precisa liksom... Min ser ut som hejkomåhjälp! Men ja...räknar nog denna cykel som första försöks-cykeln nu efter jag varit på skrapning nu i april.
  • Bärz

    det är nog pga att jag pausat under två månader, pga att jag ändå blödde hela månaderna, tänkte att det ändå inte går att bli gravve då.

    Men nu äre nya tag tempa varje dag!

  • Bärz

    Sjukt svullen och öm i magen nu. Kväljningar i morse.

    Får inte igen jobb-byxorna, vet inte riktigtnär bim är eftersom mensen varit så strulig innan...spännande! Använder en app som säger att jag ska testa om 6 dagar, och enligt naturalcycles så kommer mensen om 5 dagar... Jag räknar ner! Skulle kanske vara lite skönt om det väntar en månad till, då jag har provanställning fram till augusti men såklart mycket spännande

  • Bärz

    I två dagar har jag haft rosa flytningar och kännt mig svullen och öm, nu är båda symptomen borta och jag väntatr bara på nästa symptom....för jag tycker det känns rätt hoppfullt med miniblödning dag 5 och 6 efter ägglossning temperaturen 36,53 igår 36,62 idag

  • Bärz
    funderat skrev 2015-05-06 22:39:21 följande:

    Jag tog ut hormonspiralen imorse o NC ville att jag skulle vänta några dagar med att börja mäta så att hormonerna hinner försvinna.. Så jag kör igång på lördag tänker jag;P


    Så skönt att vara utan hormoner! Tog ut min pstav för ett år sedan och mensen verkar nu ha blivit lite mer regelbunden efter ett år av blödningar hela tiden, det som fick bukt med det hela var en skrapning tydligen...säger som blondinbella aldrig mer hormoner!
  • Bärz

    Annars undrar jag när man ska testa...är på äl+ 10 eller 11 nu, känns ingenting. Varken som att mens är på ingång eller något annat. lika chockad varje dag som det inte syns nåt på pappret! Haha! Men alltså..testa om några dagar eller om typ två veckor?

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles