• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Jag har kört med CB:s och stickor från Testlagret, de visade positivt precis samma dagar. :)

  • soofa
    jess89 skrev 2015-05-25 19:25:06 följande:
    Nu tändes ett litet hopp för mig när ni pratade om implantation dip. Jag mätte en väldigt låg temperatur som ni ser i fredags, 9 dagar efter ÄL! Avaktiverade den eftersom den skiljde sig så mycket från tempen dagen innan och efter. Kan det vara så att jag testade för tidigt i morse? Vad har ni andra för erfarenheter av testlagrets tester? Köpte hem ett clearblue test och tänker testa om inte mensen kommer imorgon! 
    Åh, hoppas hoppas! Många plussar ju inte förrän bim eller till och med flera dagar efter bim så det är klart att chansen finns kvar! Glad
  • soofa

    Här ökade tempen tydligt igen på morgonen, precis som jag ville. Nu vill jag inte ha några mer dippar. :) BIM - 5.

  • soofa
    jess89 skrev 2015-05-26 08:21:20 följande:
    Min temp ökade pyttelite i morse, BIM idag! Mensen verkar inte vara på gång heller! Om den inte har skjutit på sig lite bara, så kan det ju vara ;)
    Åh, det bådar ju väldigt gott att tempen ÖKAT på BIM-dagen! :D Hoppas hoppas! Testa i morgon? Eller vad har du för plan?
  • soofa
    ViLdiNG skrev 2015-05-26 09:22:25 följande:

    Min ökade med smile1.gif vilken SJUK nagelbitare detta ska vara DÅ!

    Köpte graviditetstest precis! På lördag på lördag på lördag. Vilket är BIM -3!


    Heja oss!!! Kul att vi alla ligger så nära i bim, hoppas vi alla plussar under veckan!
  • soofa
    jess89 skrev 2015-05-26 10:23:06 följande:
    Ja precis, men jag vågar liksom inte hoppas... ;) Kanske testar imorgon bitti om tempen i morgon inte är lägre än idag :)  
    Spännande!!! Jag håller tummarna! :)
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-05-26 10:26:53 följande:

    Åh vad spännande! Håller tummarna för er :) Min temp sjönk mer idag så jag tolkar det som att det är kört, har sjunkit två dagar i rad.. Nästa månad är sambon bortrest också, så vi får hoppas på juli för vår del!


    Tråkigt, men inget är kört förrän mensen kommer! Jag känner mig så ogravid man bara kan, vet att det är vanligt att inte känna något såhär i början men något tecken vill man ju ha. Tror på negativt för min del men hoppas på plus!
  • soofa
    Anonym124 skrev 2015-05-26 13:05:46 följande:

    Åh det är ju så spännande att följa allas! Som det redan har sagts, någon borde ju plussa snart! :D

    Min temp steg mystiskt imorse igen, blir verkligen inte klok på det här. Bm beräknad till om två dagar, men det är som sagt första cykeln jag kör så det tror jag kanske inte behöver stämma. Men vad gror ni, visst borde den här höjningen idag inte räknas? 
     



    Jag hade en liknande dipp som du i går, sen en tydlig ökning i dag. Jag hoppas på en implantationsdipp! Man måste ju ha något som håller hoppet uppe innan BIM liksom. Drömmer Jag har inte heller tempat så länge så det är svårt att se något mönster än, blir jag inte gravid nu ska det i alla fall bli spännande att se hur nästa månads kurva ser ut.

    Om ni inte redan gör det så kan jag tipsa er om att mäta tre gånger på morgonen. Jag har märkt att det kan diffa mer eller mindre, så jag mäter tre gånger och tar medelvärdet på det. Ligger också med munnen stängd en stund innan jag mäter (ifall jag nu sovit med öppen mun vilket tydligen kan påverka mätningen).
  • soofa
    BIM-lista:
    26/5: jess89
    28/5: Anonym124
    29/5: fastfrusen
    31/5: soofa
    3/6: ViLdiNG

    Påbörjade en liten BIM-lista. Fyll på och ändra hur mycket ni vill. Kul att vi är så många med BIM nästan samtidigt! Minst en av oss borde väl plussa den här månaden? Flört
  • soofa
    ViLdiNG skrev 2015-05-26 15:00:04 följande:

    Jag vet ju redan vilken VAGN jag vill köpa så det måste ta sig någon gång snart!

    På tal om något helt annat. Jag tycker att det är jobbigt att det är ett helt öppet forum här, kan man ha en sluten grupp på något vis?


    Tror dessvärre inte det är möjligt att ha en sluten grupp här på Familjeliv, man får vara så anonym man kan när man skriver här. Glad
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles