• Aniroma

    Första försöket i maj - bim i juni!!

    Då borde du ju ha börjat få stegring på dina tester nu eller? :)


    babytjejen skrev 2015-05-24 10:25:53 följande:

    Nej, vi kör med stickor då jag jobbar kväll varannan vecka o vill inte behöva väcka sambon i onödan..Har bara haft en äl sedan uttag av pstav men la in min förra cykellängd o hoppas kroppen funkar på samma sätt igen...


  • Aniroma
    babytjejen skrev 2015-05-24 15:39:00 följande:

    Ja, kanske lite...ska ta ett test snart o se hur det ser ut, ska ta ett Clearblue imorgon o på tisdag om smileyn dyker upp på måndag redan, tycker testlagrets är lite svåra att avgöra precis när den är som starkast men dom är billiga så man kan börja testa i god tid o inte riskera att missa det. Lite surt att äl har lagt Sig så det alltid infaller den veckan man jobbar kväll så sambon måste upp mitt i natten..men, men, är ju värt det! :)


    Det kommer absolut vara värt det när ni får ert plus!! :)
  • Aniroma
    Desideri skrev 2015-05-25 08:26:17 följande:

    Ja den här väntan är riktigt seg, haha och jag är bara på äl+3. :P


    Äl+7 idag och har ont i ländryggen. Även i tjejmagen. Åtta dagar till BIM. Vissa månader har jag fått känningar av lätt mensvärk drygt en vecka innan men kan inte komma ihåg att detkänts så här mkt. Har visserligen varit på utflykt med jobbet idag o har gått o stått en del. Borde inte överanalysera, men det är lättare sagt än gjort!
  • Aniroma

    Jag plussade igår!!!! Jag är nog fortfarande i chock för har inte fattat det ännu!! Att det tog sig på första försöket är helt ofattbart! Vi är så förvånade men superglada såklart!!! Bf ca8-10/2. Ska ringa mvc imorgon! :) ? bebis!!

  • Aniroma
    Desideri skrev 2015-06-03 08:42:04 följande:

    Grattis igen! :D Har du börjat smälta det ännu? Jag tog ett till test idag och nu känns det mer verkligt. Jag är faktiskt gravid. haha!

    Vi har BF nästan samtidigt, jag borde ha 11-12/2 ungefär. Ska nog också ringa mvc men det känns så tidigt att ringa när inte ens BIM har varit. Ska man avvakta och ringa efter helgen? :P


    Tack detsamma!! Haha nej inte riktigt. Jag vet att jag är gravid men jag har nog inte riktigt förstått vad som händer haha. Väldigt lustigt :) har ringt mvc idag och fått första tiden. Blev vecka 26,så slutet på juni. Blir en lång väntan tills dess. Lustigt ändå att även förstföderskor får vänta så länge, när man inte har en aning om vad som händer i kroppen liksom!!!

    Hur känns det själv? :)
  • Aniroma

    Idag hände det som jag så innerligt hade hoppats att jag skulle slippa. Jag började blöda. Har även haft någorlunda kraftig mensvärk.. Hur total lycka kan övergå till panik o tårar så snabbt... Grav.testet idag var svagare än tidigare i veckan så det är väl bara att inse att jag går igenom ett missfall... ;(

  • Aniroma

    Blödning kan man ju ha, det vet jag. Men i samband med et svagare test så känns det inte så hoppfullt tyvärr :(


    Fsake skrev 2015-06-07 18:51:44 följande:

    Nej!! Vad tråkigt om det är ett missfall :( men många har som mens även fast dem är gravida. Avvakta och se om det blöder mer. Svagare test låter inge bra heller! Håller tummarna att allt är bra.


  • Aniroma

    Nej gyn tyckte inte jag behövde komma in med tanke på att det inte blöder jättemycket (men vad är egentligen mycket och hur vet man det?) och jag inte har stora smärtor. Just nu är det som kraftig mensvärk. Skulle ringa igenom om värken eller blödningen förvärras. .de sa också att det är för tidigt att se något på ul... Så bara att avvakta. Men det känns riktigt riktigt tungt.


    Desideri skrev 2015-06-07 20:27:08 följande:

    Men nej vad tråkigt! Såg att du hade ringt gyn. Hoppas du får komma in på ett ul och kolla. Håller tummarna att det inte är mf! 


  • Aniroma

    Blödningen är över, symptomen borta och neg på stickan! Nu är jag redo att köra igen! Söndag måndag tisdag va jättejobbiga, men sen har det bara blivit enklare. Nu ser jag fram emot att få prova igen! Det är klart att det känns tungt när jag tänker på det men jag tröstar mig med att det snart förhoppningsvis tar sig igen . Hur jobbigt missfallet nnehåller var så slängar jag faktiskt efter de där första dagarna efter plusset, när man levde i sin lyckobubbla och inte fattade vad som hänt. Jag ser fram emot att känna s igen. Även fast jag kommer vara supernojig hela tiden.

    Hur mår du? :)


    Desideri skrev 2015-06-13 21:31:57 följande:

    Usch vad tråkigt, förstår att det känns tungt! Hur har det gått och hur mår du nu? 


  • Aniroma
    lahlin skrev 2015-06-18 10:18:50 följande:

    Hej,Jag gjorde ett test för 3 dagar sedan nu och det visade Gravid 1-2 veckor (Använde clearblue veckoindikator) super glad!!

    Har flera gravidsymtomer och mår rätt kasst till och från. 

    Idag testade jag igen för att kunna visa min man testet då det försvinner inom 24h på dessa och nu stod det Inte gravid på denna. Dock har jag kissat några gånger tätt inpå. 

    Ringde clearblue och hörde lite kring det och dom tycker jag ska lita på första testet och sen testa igen och helst direkt på morgonen så urinet fått ruvat lite i blåsan. Vad tror ni?


    Va konstigt. Förhoppningsvis var det fel på det sista testet du tog! Hoppas ju verkligen inte att det är ett tidigt mf, men då borde inte testet visa negativt så fort! Köp ett nytt och testa igen!! Håller tummarna!
  • Aniroma

    Nu ska vi köra igen efter missfallet för två veckor sedan. Fick halvt starkt ältest imorse, lite svagare nyss men har inte hållt mig så länge som man ska kanske. Är dag 16 idag så borde vara äl innan fredag. Även fast jag mkt hellre fortfarande hade varit gravid så är det ändå lite spännande med nytt försök!

  • Aniroma
    Desideri skrev 2015-06-22 17:45:17 följande:

    Håller tummarna att det tar sig denna gång för dig! :) och självklart att liten vill stanna också!


    Ja det hoppas jag också! :) hut mår du? Går allt bra för dig?
  • Aniroma
    Desideri skrev 2015-06-22 19:37:15 följande:

    Allt går bra, vad jag vet. :) Jag mår hyffsat okej. Vissa stunder mår jag så sjukt illa och det verkar bli lite värre för varje dag som går. Senaste dagarna har jag mått riktigt illa och idag fick jag kväljningar ett par gånger. Sen har vi tröttheten. :P haha


    Åh det kanske låter knas, men jag längtar nästan dit! Hade så mkt hellre mått dåligt av en graviditet än att behöva göra om det igen och oroa sig igen för ett mf.. :/ skönt att höra att det går bra för dig!!
  • Aniroma

    Idag har jag plussat igen! :) på bim-5 dessutom. Har haft känningar några dagar och bara fick för mig att testa. Hade druckit otroligt mkt vatten i hettan så det va alldeles genomskinligt, men det blev ett plus ändå. Dock är både test och kontrollstrecket lite förskjutet till vänster. Hoppas inte det spelar någon roll! Ska ta ett nytt på morgonurin imorgon! :)

  • Aniroma
    Fsake skrev 2015-11-13 14:02:11 följande:

    Hur har det gått för alla? Plussade nu på försök 7. BF i slutet av juli


    Stort grattis!! Va roligt! :) då har du en härlig tid framför dig! Jag är idag i vecka 23 och ska få en flicka med bf 20/3. Hon har dock troligtvis fel på en njure men enligt läkaren kommer hon förhoppningsvis leva ett normalt liv med bara en njure så vi hoppas på det!! Lycka till :)
Svar på tråden Första försöket i maj - bim i juni!!