• Anonym (Förvirrad)

    Han ger dubbla budskap

    Min man har varit missnöjd med vårt äktenskap det senaste året och efter mkt tjafs hit o dit bestämdes det att vi skulle separera. Det är han som har dragit igång processen, men vi lever fortfarande tillsammans tills han hittar nytt boende. Han ger mig dock dubbla budskap. Häromkvällen när vi skulle sova frågade han om han fick hålla om mig en stund. Gör man verkligen så om man vill separera från någon??

  • Svar på tråden Han ger dubbla budskap
  • Anonym (känna)

    Att han är missnöjd med ert äktenskap behöver ju inte betyda att han inte tycker om dig längre. Han kanske bara ville visa medkänsla?

  • dreamgirl

    Usch, kram på dig. Det där är inte lätt. Jag ligger för tillfället i skilsmässa och har haft en man som gett mig dubbla budskap i 2 år. För några veckor sedan skickade han in papper och ringde precis innan och frågade och sa att han inte ville skicka in papper. Han initierat allt och jag tröstat honom när han varit ledsen. Tycker såklart man ska ge det så mycket tid att man känner att man gjort allt man kan för att rädda det. Men någonstans kanske jag borde satt ner foten. För mig har det bara gjort förvirrad och gjort att jag hoppats o längtat och trott att detta löser sig. Å den enda som blitt sårad i slutändan är ju jag.

    Det jag menar är var försiktig. Den där kramen är mysig, väldigt mysig och den kan mycket väl vara äkta men kan också vara ett sätt att bedöva sitt samvete. Det kanske inte blev riktigt som han tänkte och mår kanske inte bra över det men gör det inte mindre verkligt. 

    Lycka till och kram på dig

  • neverpreggo

    Han kanske känner sig ensam och vill ha något välbekant. Det behöver inte påverka att han vill separera.

  • Anonym (hm)

    Klart han än vill separera tror inte det är någon form av svängning som det handlar om.

  • Anonym (Förvirrad)

    Tack för era svar!! Men VARFÖR beter man sig så? Jag hade aldrig gjort det...

  • Anonym (hm)

    Det är ju väldigt svårt att veta med tanke på den lilla information som lämnats här. Han kan ju tycka om dig men inser att ni inte kan leva i en parrelation ihop. Det är väl ett troligt scenario. En annan möjlig variant kan vara att han ville ha lite sex men som sagt svårt att spekulera i.

  • AnnaZL

    Det är vanligt att ha motstridiga känslor under en separation, att ena stunden vilja vara redan utflyttad för att i nästa längta efter att allt ska vara bra igen. Har någon dålig impulskontroll låter hen sin egen bergochdalbana gå ut över den person de är i processen att separera från.
    Jag gjorde likadant när jag var tonåring...

  • Anonym (Förvirrad)

    Det är en lång historia, men han har tyckt att vi har glidit ifrån varandra under tiden som jag var gravid med vårt barn. O jag har varit ledsen för att han inte har visat mig några känslor knappt utan det har i stort sett bara varit sex o inget annat från hans sida. Nu när han kom hem från sin tjänsteresa hade han köpt min favoritparfym! Jättesnällt, men gör man så när vi står inför en skilsmässa? Han tyckte jag förtjänade parfymen...

  • Anonym (hm)

    Han kan tycka om dig för den du är men kan kanske inte leva med dig. Du är ju mor till hans barn. Att ge dig en parfym är väl helt OK men det skall du nog inte tolka in att han vill ändra sig rörande skilsmässan. Det är väl bättre att skiljas som vänner för framtiden än att lämna i ursinne.

Svar på tråden Han ger dubbla budskap