• Anonym (C)

    Min man slår mig framför vårt barn

    Ts, du är modig och stark. En förebild för ditt barn genom att du nu agerar för ert bådas bästa. Polisen kan nog hjälpa dig med frågor du har om hur du kan söka hjälp. Lycka till!

  • Anonym (C)
    Anonym (Linn) skrev 2015-04-26 00:18:02 följande:

    Faktum är att jag har det. Men tillskillnad från TS gick jag direkt och valde bort att skaffa barn med honom. Grymt stolt över mig själv för det. I övrigt stämmer det om vårdnaden osv. Men jag förstår att du inte är speciellt kunnig eller begåvad med tanke på dina inlägg.


    Applåd till dig, så jävla duktig du är. Har enormt mycket kunskap om just detta ämne. Tänker dock inte sitta här och bevisa för en bitter människa som dig om min intelligens eller kunskap. Känner inget behov av att ha ditt godkännande öht.

    Ts bad om råd och har förklarat flera gånger om att hon är färdig med honom. Ändå hoppar du på henne. Jävligt fegt.
  • Anonym (C)
    Anonym (m) skrev 2015-04-27 09:50:59 följande:

    Det stämmer det du beskrev i dit inlägg!

    Det finns som jag ser det i varje fall inget som tyder på att han bör nekas ensamt umgänget med barnet.


    Och detta kan du avgöra genom att läsa en tråd?

    Kanske krävs att socialarbetare som har mer kännedom och insikt i fallet fattar det beslutet?

    Särskilda omständigheter vet du heller ingenting om i just detta fallet. Överlåt detta till dem som kan och har kunskapen och befogenheten.
  • Anonym (C)
    Anonym (AvS) skrev 2015-04-27 10:20:21 följande:

    Eftersom ts skriver på FL och inte till socialtjänsten så får man räkna med svar från människor på FL istället för socialarbetare. Utan att petimätrar ska komma med pekpinnar till den som svarar.


    Och ts frågade HUR hon skulle gå tillväga, vilka möjligheter som finns att tillgå. Hon bad INTE om amatörers "beslut" i huruvida hon får eller inte får ensam vårdnad etc. Ni spårar ju så otroligt.
  • Anonym (C)
    Anonym (m) skrev 2015-04-27 10:31:13 följande:

    Då kan man ju undra varför inte ts istället valde att ställa frågan direkt till Socialtjänsten?

    Denna tråd ligger hur som helst i ett allmänt debattforum där alla som vill har rätt att ge sin syn på det hela.


    Kanske för att hon vill ha SAKLIGA råd. Inte oombedda teorier om frågor hon inte ens ställt. Men ni finns ju överallt.. Man blir bara duktigt less.
  • Anonym (C)
    Anonym (AvS) skrev 2015-04-27 10:36:00 följande:

    Och det bestämmer du vad vi får svara och inte svara? Hybris.


    Fri tolkning är vad du håller på med här. Jag bestämmer inte vad ni ska svara eller inte svara. Påvisar endast att ni kringgår den egentliga frågeställningen. Att fatta amatörmässiga, irrelevanta beslut är ert jobb tycks det som. Jag tar iaf inte på mig det "jobbet".
  • Anonym (C)
    Anonym (m) skrev 2015-04-27 10:39:40 följande:

    Och?

    Jag försöker ge henne sakliga råd utifrån det som hon efterfrågar i sin trådstart.


    Nej det gör du inte. Läs om trådstarten och säg sedan var det står en fråga om hon har rätt till ensam vårdnad. Hon skriver att VILL ha det och frågar VAD hon kan göra för att få det. Inte huruvida hon har rätt till det eller ej.
  • Anonym (C)
    Anonym (AvS) skrev 2015-04-27 10:52:40 följande:

    Är du seriös? Menar du att vi sitter och tar beslut? Du menar att våra åsikter här på FL skulle räknas som beslut som socialtjänsten och tingsrätten skulle ta i beaktande??? Antingen är du bara grälsjuk eller så har du en överdriven tilltro till våra åsikters betydelse.


    Jag tror inte att du förstår riktigt. Menade på att ni uppför er som att ni hade något att säga till om, som att ni tar besluten. Vilket ni i verkliga livet inte har någon som helst befogenhet till så varför sitta här och låtsas som att ni VET vad bedömningen blir.

    Och HAHA ! Men nej, jag är fullständigt övertygad om att era åsikter inte påverkar socialtjänstens beslut. Hur du nu fick ut allt det va vad jag skrev. Märklig tolkning av dig.

    Försöker ej provocera heller, bara påvisa hur irrelevanta era uttalanden är.
  • Anonym (C)
    Anonym (m) skrev 2015-04-27 11:05:56 följande:

    Så att ge sin syn på det som ts efterfrågar i sin frågeställning är för dig=med att tro sig i verkligheten att ha något att säga till om hur utgången kommer att bli?


    Ursäkta, men VAD förstår du inte? Går det inte in i huvudet? Det är ju JUST DET jag sitter och skriver gång på gång här - att ni INTE svarar på vad ts frågar, ni pratar om hon har rätt till ensam vårdnad eller ej, vilket inte var ts fråga. Herregud nu lägger jag ned här. Orkar inte förklara för någon som inte begriper. Det tar energi.
  • Anonym (C)
    Anonym (AvS) skrev 2015-04-27 11:12:15 följande:

    Många av oss som skriver och svarar har personliga erfarenheter utan att "ha befogenhet till att fatta beslut " . Men vi har fullständig befogenhet till att dela med oss av våra erfarenheter. Jag tror det är därför många skriver på FL istället för att kontakta berörda myndigheter, de vill få del av andras åsikter och erfarenheter. Att det sen inte håller sig precis inom det de exakt frågar om, så ser sociala forum ut. För personer med Aspergers kan det vara ett problem att andra inte håller sig till exakta ämnet.


    Kanske har jag Aspergers då (antar att det var det du ville ha sagt,som om det skulle vara något dåligt)...med glädje isf kan tilläggas om det innebär att en faktiskt kan hålla sig till den sakliga frågan.
  • Anonym (C)
    Anonym (AvS) skrev 2015-04-27 11:20:06 följande:

    Okej, du är uppenbarligen en AS som inte klarar av utsvävningar från ämnet.


    Och ÄNTLIGEN erkänner du att det ni höll på med inte var relevanta utlägg i förhållande till ts frågeställning. Bravo,duktig du är. Men självklart bara när du får möjlighet till att "klämma åt" någon.

    Vet du, det är sorgligt att andra måste ha en diagnos i dina ögon för hen påvisat dina brister i saken.

    Nu bemödar jag mig inte mer med er.
Svar på tråden Min man slår mig framför vårt barn