• Anonym (Ledsen)

    Min man slår mig framför vårt barn

    Hej! Såhär är det min sambo har precis tagit sina saker och gått efter att jag lurat i honom att polisen är påväg. Han missbrukar droger och idag när jag och våran dotter på 22 månader kom hem så började vi tjafsa lite sen slog han mig vid tre olika tillfällen när våran 22 månaders dotter var med. Första gången var när jag duschade henne slog han mig så hårt i huvudet att jg såg stjärnor och våran dotter halkade. Jag vill veta vad behöver jag göra för att få ensam vårdnad. Måste tillägga att han precis kommit ut från ett nästan 2 årigt långt straff. Han har fått vård men missbrukar sin adhd medicin och bensodiazepiner. Någon som vart i samma sits? Vill ha ensam vårdnad över barnet jag enbart stannat med honom för att han har hotat mig med att han ska kidnappa henne osv. Vad kan jag göra?

  • Svar på tråden Min man slår mig framför vårt barn
  • Anonym (a)
    Anonym (Ledsen) skrev 2015-04-25 23:12:04 följande:
    Jag är hemskt ledsen för vad du har fått gå igenom kan inte ens tänka mig hur svårt det måste ha varit för dig. Jag kommer inte gå tillbaka till honom om inte för min egen skull så för min dotter. Är bara så otroligt rädd han har skrämt mig så mycket. Nej jag vet det nu det är inte mitt jobb jag kan inte hjälpa honom. Ja har ett barn nu det är henne jag ska skydda och ta hand om inte honom. Tack snälla för ditt svar hoppas att livet behandlar dig väl vi borde göra en deal aldrig se tillbaka :)?
    Dealen antagen :)
    Tack själv för ditt svar det värmde och berörde en stor livshemlighet man avslöjade så här mitt i natten.Men det är skönt att få gråta av sig någon procent ibland.
    Men ta hand om dig nu och ikväll är han utelåst för gott...
    Tolerera inte mer skit du är värd mycket bättre.
  • Anonym (Ledsen)
    Anonym (a) skrev 2015-04-25 23:40:05 följande:

    Dealen antagen :)

    Tack själv för ditt svar det värmde och berörde en stor livshemlighet man avslöjade så här mitt i natten.Men det är skönt att få gråta av sig någon procent ibland.

    Men ta hand om dig nu och ikväll är han utelåst för gott...

    Tolerera inte mer skit du är värd mycket bättre.


    Tack du detsamma! Du anar inte vad du gjort för mig och min dotter bara genom att dela med dig. Hoppas du tar dina egna råd också för du är

    Med värd mycket bättre ??
  • Anonym (Ledsen)
    Anonym soc skrev 2015-04-25 23:34:10 följande:

    Du kan ringa socialtjänsten och göra en ansökan om stöd då det är ditt barn det gäller. Beroende på vilken kommun man bor i kan det vara svårt att få tag på dem under helgen. Det ska finnas en socialjour som åker ut när något bedöms som akut, dock är min gissning att man inte anser detta vara det.

    Det du måste tänka på är att skydda din dotter. Om det finns den minsta risk att han kommer tillbaka och gör er illa så sök skydd. Den forskning som finns visar att det för barn i många fall kan vara värre att se sin förälder bli misshandlad än att själva bli utsatta för våld. Så det är ett övergrepp på din dotter då hon ser dig bli slagen.

    Prata med någon anhörig, vän eller familj som kan stötta dig om du börjar vackla och vill gå tillbaka. Förstår om du just nu känner att du aldrig kommer att göra det. Men är han manipulativ så kommer det troligen bli jobbigt för dig att stå emot.


    Tack igen r svar ska ringa socialen måndag har polisanmält och berättat för min syster så att jag verkligen inte ska gå tillbaka om det skull bli så som du säger att det blir svårt att stå emot. Mitt barn är min värld vill aldrig skada henne på nåt sätt hade tagit bort mig själv från hennes liv om jag visades vara skadlig för henne så det ska nog inte va så

    Svårt att kasta ut psykopaten :) tack snälla

    För ditt engagemang.
  • Anonym (a)
    StarDuzt skrev 2015-04-25 23:23:24 följande:

    Han är en TjejPlågare o en Blivande BarnPlågare

    Bort bort bort o kom aldrig mer tillbaka är den medizin
    du skall ge honom.

    Fin famillj - jaha varför knarkar han o sitter inne då.

    Hans upphovmän i den fina familjen har uppenbarligen
    fel i de gener de vidarebefordrat till honom.

    Vad brukar han göra när han jobbar o hur bidrar han ekonomiskt
    ink när han var på anstalten


     StorTorzken tycker du aldrig att du är jävligt osmaklig.
  • Anonym (Linn)
    Anonym (Ledsen) skrev 2015-04-25 23:05:47 följande:
    Jag har absolut inte sagt att det är synd om mig inte någonstans har jg skrivit det. Förklarade bara varför jag föll i den fällan. Synd är det om dig som verkar ha svårt att läsa och förstå en text. Synd är det om min dotter

    Som fick se det. Det hände tre gånger på en

    Kväll har aldrig

    Hänt innan och såfortsom det hände lämnade jag honom. Han kommer aldrig få chansen att slå

    Henne jag kommer kämpa

    Med

    Näbbar och klor för att det aldrig ska

    Hända att hon får bo hos honom. Hon älskar sin pappa så umgänge kan dom ha fast bevakat isåntfall enbart för hennes skull och bara om hon skulle vilja det och visar att hon känner sig trygg i det och mår bra utav det annars får det också vara. Spm sagt efterlyser endast hjälp om

    Hur jag jag

    Gå visare i detta rent juridiskt.
    Du vet att det inte är du som bestämmer hur umgänget ska se ut. Så länge han inte slagit barnet har han lika stor rätt till ensamt umgänge som du. Ensam vårdnad har heller inget med att ha makt över umgänget att göra. Dessutom är det mycket svårt att få ensam vårdnad när man skrivit på gemensam.
  • Anonym (a)
    Anonym (a) skrev 2015-04-25 23:52:15 följande:
     StorTorzken tycker du aldrig att du är jävligt osmaklig.
    fast iofs i det här inlägget var du ju rätt vettig.Men du vill liksom alltid in och härja i alla trådar som är känsliga.Varför?
  • Anonym (C)

    Ts, du är modig och stark. En förebild för ditt barn genom att du nu agerar för ert bådas bästa. Polisen kan nog hjälpa dig med frågor du har om hur du kan söka hjälp. Lycka till!

  • Anonym (C)
    Anonym (Linn) skrev 2015-04-26 00:18:02 följande:

    Faktum är att jag har det. Men tillskillnad från TS gick jag direkt och valde bort att skaffa barn med honom. Grymt stolt över mig själv för det. I övrigt stämmer det om vårdnaden osv. Men jag förstår att du inte är speciellt kunnig eller begåvad med tanke på dina inlägg.


    Applåd till dig, så jävla duktig du är. Har enormt mycket kunskap om just detta ämne. Tänker dock inte sitta här och bevisa för en bitter människa som dig om min intelligens eller kunskap. Känner inget behov av att ha ditt godkännande öht.

    Ts bad om råd och har förklarat flera gånger om att hon är färdig med honom. Ändå hoppar du på henne. Jävligt fegt.
  • Illusion

    Du kommer nog med stor sannolikhet få ensam vårdnad. Som sagt, ta kontakt med socialtjänst omgående. De hjälper dig.

  • Anonym (Ledsen)
    Anonym (C) skrev 2015-04-26 00:14:09 följande:

    Ts, du är modig och stark. En förebild för ditt barn genom att du nu agerar för ert bådas bästa. Polisen kan nog hjälpa dig med frågor du har om hur du kan söka hjälp. Lycka till!


    Tack så mycket vet inte hur modig jag är, är väldigt väldigt rädd han har haft ett psykiskt tag över mig i 8 år men bort ska vi bort från den här skiten tack för uppmuntrande kommentar ????????
Svar på tråden Min man slår mig framför vårt barn