Inlägg från: Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)

    Min man släppte in tjej mitt i natten?!

    Jobbigt att va en sådan hjälpsam förstående medmänniska som gör det som fler borde göra, se till sin nästa och så behöva leva med någon som dig.

    Jag klarar inte av folk som dig, som tänker som du och som sprider den negativa gallan runtomkring dig. Du låter som en som tänker " så länge Jag och dem Jag bryr mig om mår bra så får världen fortsätta där ute"
    Skygglappar..

    Och vad fan har Kön med saken att göra?!

    Har svårt att tro på trådstarten som den är men att det finns såna människor där ute, det behöver man inte tvivla på.

  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    Miss Mystique skrev 2015-04-28 16:44:21 följande:

    Jag tyckte det var väldigt humant gjort av honom, vad som helst hade kunnat hända om man bara hade släppt henne för att klara sig själv när hon tydligen inte kunde ta hand om sig. Men absolut jag hade själv nog kontaktat polisen och bett dem ta hand om henne och kanske kunde hitta någon närstående att kontakta, man vet ju inte vad det är för person som man släpper in om man säger så. Men nu gick det ju bra och tjejen åkte sen och tackade för hjälpen så jag tycker inte att du ska vara sur. Jag hade snarare blivit så glad över att min man var en så godhjärtad person som ställde upp för en annan när denne behövde det.


    Snuten hade slängt henne i fyllecell och dagen efter låtit henne vandra hem i det skick hon var. Så enkelt är det.

    Och VArför ska vi blanda in staten?! Varför kan inte vi medmänniskor ta hand om varandra utan att det ska va en konstig grej?! Det är så man får en bättre värld.

    Kom och tänka på mannen som satt/låg död på en parkbänk i typ en vecka innan någon gick fram för att konstatera han var död.

    Alltså inget kritik här till ditt sjävla inlägg, det var bara polis meningen som bjöd in.

  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    BandAnna skrev 2015-04-28 17:30:19 följande:

    Svårt att säga vad som är rätt eller fel här. 


    Din man har ett hjärta av guld som ville hjälpa denna tjej. Men samtidigt kan det i ett sådant här läge vara bra att ringa polisen. Det kan vara så att denna tjej har grava alkoholproblem som hon behöver ta itu med. 


    Skrattretande. Så du tror att om han ringt polisen så skulle snälla polisen ta hand om hennes toa behov, ta av smutsiga klder, bädda ner henne och dagen efter hjälpa henne med eventuelle grava alkohol problem, kanske fixa en bra psykoloh till henne, få in henne på bästa behandlingshemmet... följa upp lite då å då för att se hur det gå för henne..

    Kastad i fyllecell, spya, nedkissad, kvittar, dem skulle inte ens köra henne hem dagen efter.

    Och detta med att snuten ska av göra om personen i fråga är mer ämnad för akut vård eller fyllecell är skitsnack, många dör i fyllecellen för att dem just undr dem timmarna behandlas som det,fyllon.
  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    taquine skrev 2015-04-28 22:38:56 följande:
    Och vad tror du polisen gjort , antagligen slängt in henne i en fyllecell , visst så mycket bättreObestämd Sen har nog polisen viktigare saker att göra än köra fulla tonårstjejer . Hon hade en jäkla tur som träffade på ts man .Skulle gjort samma sak , kille som tjej 
    Tack!
    Fattar inte hur folk tänker som tänker polis polis, polisen skulle göra det rätta...Att slänga in någon som är i detta skick i en kall fyllecell, låta henne spy (troligtvis inte bry sig om att kolla så hon inte kvävs av span) och kanske kissa på sig, det efter att dem tagit av henne skärp och skosnören för att miska risk till självmord, för att till slut släppa ut henne dagen efter och låta henne ta sig hem. Om hon nu blir nekad att få ringa hem, vilket har hänt många.
    Vilka idiot kommentarer det finns i denna tråd som hyllar polisen som någon bra lösning. Ni kan inte vart med om mycket.

  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    Pastella skrev 2015-04-28 22:50:56 följande:
    Fast varför är fyllecell så farligt? Där brukar man ju inte bli våldtagen eller mördad. Det är väl bra att lära sig att inte bli så berusad att man inte kan ta hand om sig själv. Tjejen kan ju ha blivit drogad eller varit i behov av hjälp, hon kan tom varit saknad och efterlyst.
    Hon lär nog ångrat sig och troligtvis lärt sig mer vart hon än vaknat upp! I detta fall kanske hon till och med tar mig sig en lärdom om människans godtroget och medkänsla som kanske leder till att hon själv blir en mer öppen och hjälpsam människa i framtiden och inte istället tappar tro på mänskligheten fortsätter stjälpa framför hjälpa varandra.
  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    Styvpappan skrev 2015-04-29 09:38:08 följande:

    Jag skulle nog inte använt min frus kläder, bara bäddat in henne, gjort en kopp te kolat ID och ringt polisen pronto. Tänk på hennes man, vänner eller barn som saknar henne? Det är en skyldighet att ringa polisen även om man är en riddare.


    Varför Är det ens Skyldighet att ringa polisen?
  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    Anonym (sara) skrev 2015-04-29 14:38:08 följande:
    Vård är väl mer lämpligt!
    Har hon exempelvis tagit opiater kan hon mycket väl dö senare i sömnen, även vissa andra droger fungerar så, hon var ju förvirrad, brukar inte jag bli av bara alkohol iaf. 

    Troligtvis har en del av de döda i fylleceller tagit droger.

    Det är inte synd om henne, varför måste hon tas om hand med silkesvantar? Mycket bättre att hon kommer under vård, eller helst hem.

    En lob kan mycket väl leda till behandling då det blir samtal med soc.
    Visst men poängen för min del kvarstår; polisen skulle knappast gjort det bättre! "Räddat" hennes liv dvs.

  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    Anonym (V) skrev 2015-04-29 15:10:24 följande:
    Har du någon erfarenhet av att bli omhändertagen av polisen för fylla?
    Man behöver inte själv va och/eller blivit utsatt för att veta hur dem svagaste blir behandlade av polis, ordningsvakter- hoppas jag! Men Ja, det har hänt mig. Grov fylla en gång, dem andra två var vid stökiga demon så där var man utsatt på annat sätt.
    Har ävent jobbat många år med utsatta kvinnor och män av olika slag. Sen ser och hör man ju sanningar dagligen,

  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    Anonym (V) skrev 2015-04-29 16:53:03 följande:
    Ja men det är väl ganska jävla underförstått att man hellre tar fyllecell än att vandra runt helt väck på gatan eller vad man nu är i för bedrövligt skick.

    Jag svarar ju på dem som menar på att ts:s man och dem själva skulle ringa polisen och jag menar att det hade nog inte hjort saken bättre!
  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    Anonym (V) skrev 2015-04-29 17:19:02 följande:
    Ja,och hellre få sig en tankeställare hos polisen om man nu råkar ha problem med spriten.
    "haha". jag tror nog människor har ett större och bredare självmedvetande än så och som säkerligen når fram, fyllecell eller en hjälpsam medmänniska.
  • Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!)
    Anonym (V) skrev 2015-04-29 17:26:03 följande:
    Jag tror att det är individuellt!

    Mig hjälpte det i varje fall.
    Så det hade inte hjälpt lika mycket om du istället för fyllecell råkade hamna i ett hem hos en hjälpande människa. Du hade inte fattat vikten av dina handlingar och mått lika dåligt ändå eller?
Svar på tråden Min man släppte in tjej mitt i natten?!