• CissiJissi

    Min man släppte in tjej mitt i natten?!

    Fantastiskt att hjälpa någon så! Det enda jag inte förstår är varför han klädde av henne och hjälpte henne på toa om hon hade lyckats cykla i 45 min, för då är man ju inte så full att man inte kan gå på toa själv.. Om det var en man, hade han klätt av honom då ts? Märkvärdigt att de flesta inte reagerar på just den biten tycker jag, just eftersom det låter som hon inte behövde hjälp med toa och avklädning känns det lite som en overkill:p

  • CissiJissi
    StarDuzt skrev 2015-04-30 07:35:35 följande:

    OM vi nu skall tänka lite djupareCissiJissi - så

    tycker väl de flesta män att det är Kul Att

    Titta Bröst* o Titta Fitta* - jag har inte skrivit

    i dessa termer tidigare men eftersom du o TS

    är Dirty Minded kan vi fundera över hur situationen

    hade hänt o avlöpt OM TS-mannen  varit singel

    o haft SprängFylld SpermaPung.

    Juste av detta skäl eftersom TS-mannen INTE

    var Singel - borde TS vara på sin fulla medsysters

    sida istället för emot henne.

    * väldigt många har ju t o m  betalat för posering,

    porr mm


    Om kvinnan var så full att hon behövde hjälp på toa och med att klä av sig och byta kläder så är det ju självklart för mig att man hjälper henne och alltså självklart att ta man skulle göra det :) men, om det nu var onödigt, är det så märkligt att jag tycker det låter lite skumt?:)
  • CissiJissi
    Anonym (Lena) skrev 2015-04-30 08:09:04 följande:

    Kläderna var blöta skriver Ts.


    Absolut, det var inte behovet av torra kläder jag ifrågasatte :) jag bara undrar hur en full kvinna klarar av att cykla 45min själv och samtidigt senare inte får till att klä av sig och gå på toa utan någons hjälp. Är det så farligt att mannen gjorde det ändå? Nejdå, helt säkert inte! Men om det alltså inte var nödvändigt, varför inte bara låta kvinnan få ordna sig själv.. Behövde hon fysisk hjälp med detta förstår jag honom dock, det är bara att det hela inte gick helt ihop för mig :)
  • CissiJissi
    Flygfotogen skrev 2015-04-30 11:54:21 följande:

    Du är alltså sur för att din man är en ansvarskännande och vänlig medmänniska?


    Verkar inte så om du läser vad ts faktiskt skriver nej :)
  • CissiJissi
    Anonym (Arg) skrev 2015-04-30 10:45:47 följande:

    Tack för era åsikter. 

    Jag menade inte att vara elak mot min man men jag tyckte det var konstigt! Jag har aldrig sagt att han inte skulle hjälpt henne! Jag har bett om ursäkt och förklarat att jag tog i för mycket och förklarat varför jag kände som jag gjorde

    Vi fick igår ett brev av denna flicka där hon skriver bland mycket annat att hon är oerhört tacksam och hon vill be om ursäkt. Hon skrev att hon skulle vilja tacka på riktigt så vi ska faktiskt möta upp henne idag inne i stan nu i eftermiddag. 

    Jag är glad att det gick bra men jag blev orolig i början för detta händer ju inte varje dag direkt och jag tyckte det var en konstig situation helt enkelt!


    Jag förstår dig!:) uppfattade det aldrig som att du var emot att hjälpa tjejen eller at du skrev elakt om din man heller. Det är ju en lite ovanlig situation och kom oväntat. Klart man kan undra lite! Din man framstod som en guldklimpa tyckte jag, och det verkade folk i tråden också tycka :) fint att hon hörde av sig sådär då!
Svar på tråden Min man släppte in tjej mitt i natten?!