• Rainbow gg

    Jag skulle kunna slå min svärfar i ansiktet nu

    Jag hade antagligen kunnat göra samma misstag själv. Jag menar nu förstår jag ju på ditt inlägg att den sålda vagnen antagligen var värd med än så? Men i mina otränade ögon är en vagn en vagn och hade jag bara sett en så hade jag antagit att det var den du menade. Så jag tycker att du ska lugna ner dig, du har ju fortfarande en vagn.

  • Rainbow gg
    Anonym (Arg) skrev 2015-04-28 21:24:34 följande:

    Jag hade visat honom vilken barnvagn det var och ställt ut den bland de andra sakerna ( den är helt olik min andra vagn). Men sedan tog jag in den på kvällen och ställde den i hallen för att de började regna. Men hade inte ens en tanke på att han kunde tagit fel, sambon skulle ju också hjälpa till men han hade tydligen farit tidigare.

    Den vagnen som han sålde hade jag kunnat sälja för 9000kr. ÅHHHH!!!


    I princip alla vagnar ser likadana ut i vissas ögon *räcker upp en hand*. Sedan har det gått en hel natt emellan och ja. Jag visste inte ens innan jag började hänga här att barnvagnar kunde kosta lika mycket som en begagnad bil, eller som en rasren hund med enastående föräldrar, eller en stor diamantring osv osv. Med andra ord är det inte ens lätt att veta hur "stort" misstag man gör.

    Jag tycker att du ska andas och sedan släppa detta. Kliv ur ilskan och försök se det från andra synvinklar. Är ett ärligt misstag något att bli så arg över?
Svar på tråden Jag skulle kunna slå min svärfar i ansiktet nu