Inlägg från: Anonym (lämnad och sårad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lämnad och sårad)

    Hur ska jag kunna acceptera att han inte vill ha mig längre?

    Förlåt för långt inlägg, men jag känner att jag måste få skriva av mig, har ingen annan att prata med.

    Jag är inne i en stor känslomässig kris just nu. Min kille sedan fem år tillbaka har lämnat mig och för mig kom det som en chock. Visst, vi har haft lite problem den senaste tiden men det är inget som inte går att lösa. Jag har inte haft en tanke på att vi skulle göra slut och definitivt inte att han skulle göra det. 

    Jag får panik, gråter ögonen ur mig, bönar och ber att det ska bli vi igen men han är stensäker. Förstår inte varför han inte ens ger mig en ärlig chans? Han verkar knappt ledsen över beslutet, han känns nästan kall mot mig. När jag förklarar hur mycket jag älskar honom och att jag lovar att vårt förhållande kommer bli bättre så blir han irriterad och tycker att jag tjatar. Men det är väl klart att jag gör allt i min makt för att få honom att stanna! Ska jag bara svälja hans beslut och hålla tyst trots att jag älskar honom?

    När jag frågade hur han kunde vara så bestämt i sitt beslut och varför han inte är ledsen så sa han att han har tänkt på det längre än jag tror.. Det känns så orättvist för mig som inte har vetat att han har gått i dessa tankar. Jag har inte kunnat göra någonting för att leda förhållandet i rätt riktning. Han säger att jag borde ha förstått, men det har jag inte. Vi har haft det mysigt och trevligt dom senaste dagarna och nu vill han knappt ta i mig för att han inte vill ge mig falska förhoppningar. Hur ska jag kunna acceptera det här?? Han är den finaste killen jag någonsin har träffat. Jag var singel i tre år innan jag äntligen träffade mitt livs kärlek och nu försvinner han ifrån mig :( Snart 30 år, barnlös och singel.. Inte vad jag hade tänkt mig precis!

    Jag känner mig så enormt ensam i det här. Vi är bjudna på middag hos mina föräldrar ikväll men nu vill han inte följa med längre, han ska vara med en kompis istället.. Vad ska jag säga till dom? Jag är inte redo att berätta att det är slut men å andra sidan kommer jag säker bryta ihop så fort jag kommer innanför dörren. Jag orkar inte få medlidande blickar och jag orkar inte gråta mer! Funderar på att dra på ett stoneface och låtsas som om ingenting har hänt bara för att slippa allt "drama". Det känns för pinsamt att jag har blivit lämnad, ett stort misslyckande.

  • Svar på tråden Hur ska jag kunna acceptera att han inte vill ha mig längre?
  • Anonym (lämnad och sårad)
    sextiotalist skrev 2015-04-30 12:12:41 följande:

    Hårt men sant, det är bara att acceptera, du har inte så mycket val. Säg som det är till dina föräldrar, även om det känns förnedrande.

    Han har bestämt sig, det är slut.

    Och sedan, det går över, sakta men säkert, om något år kommer det vara ett bitterljuvt minne.

    Och en liten motfråga, handen på hjärtat, skulle du verkligen vilja vara tillsammans med en som inte vill vara tillsammans med dig, att ha en man som är tillsammans med dig pga medlidande.


    Nej, självklart vill jag vara tillsammans med någon som älskar mig lika mycket. Men grejen är att han säger att han älskar mig men att dom rätta känslorna inte finns där längre. Alla förhållanden går väl igenom mindre kriser men det går över och bli bra igen? Han pratade ju om våran framtid tillsammans häromveckan.. På något sätt känns det som att det är något mer som påverkar hans beslut. Jag kan inte låta bli att tänka på att han kanske har blivit förälskad i någon annan. Men han lovar att så inte är fallet..

    Vi hade ju planerat resa i sommar och vi letade efter större boende och nu raseras allt! Jag kommer få börja om på noll och det skrämmer mig. Alla mina vänner har ett förhållande, vissa har barn på g och allt är frid och fröjd. Jag känner mig värdelös och oälskad! 
  • Anonym (lämnad och sårad)
    Anonym (:)) skrev 2015-04-30 12:34:58 följande:

    Håller med förgånde talare... Vist det är inge kul, det gör ont, det är förjävligt!!! Om han inte älskar dig? Kan du inget göra, det är en känsla man inte kan styra... Och i slut ändan vill du ha någon som älskar dig!!! Skrik gråt, ramla ihop men stanna inte förlänge!!! Sen reser du dig!!! Och du kommer hitta kärlek igen :) psss bästa hämden är att bli lycklig ;)


    Vet inte om jag någonsin kommer hitta en ny kärlek.. Jag har svårt att bli kär och jag tycker att det är oerhört svårt att hitta någon som vill ha något seriöst.

    Jag kan dessutom inte låta bli att känna stress över barnfrågan. Jag var redan stressad innan och hade en stor längtan och nu ska jag alltså försöka hitta en ny man som har allt jag söker efter och som dessutom vill ha barn? De är inte lätta att hitta. Vill ju inte ta första bästa heller, jag vill ju känna att det helt är rätt och det kan ju ta tid.. 
  • Anonym (lämnad och sårad)
    Anonym (:)) skrev 2015-04-30 13:37:02 följande:
    Förstår dig, men glöm inte du är inte lastgammal ;) Du har tid!!! Ju snabbare du går vidare, desto snabbare kan du vända bladet till ett nytt kapitel :) Det kommer!!! Först måste du sörja och bearbeta sen är det dax att hitta det du söker :) Det kommer gå bra, sol och sommar på ingång.. Bästa tiden att bli singel :) Sörj inte (förlänge) någon som valt att förlora dig!!! :)
    Vill verkligen inte vara singel.. Innan jag träffade X hade jag lekt av mig tillräckligt! Är såååå less på att "ligga runt, vill inte gå igenom det igen. Det enda jag vill ha är ett stabilt förhållande :(
  • Anonym (lämnad och sårad)
    Anonym (Övergiven) skrev 2015-04-30 14:48:55 följande:

    Åh, vad jag känner med dig! Blir ledsen av att läsa ditt inlägg. Gråter Jag är i samma sits som du, fast vi har varit ihop i 12 år, och det är 2 år sen han lämnade mig. Jag är ett vrak, ligger mest i sängen eller sitter framför datorn. 

    Motion är jättebra mot hjärtesorg, jag springer, simmar, går promenader & yogar. Lånar grannens hund ibland. 

    Men det är tufft att bli lämnad, gråt och låt tiden läka dina sår. Det blir bättre med tiden, säger de som vet...

    Lycka till! Solig


    Åh vad jobbigt :( Tolv år är en lång tid! har du försökt träffa andra eller har det inte gått? Jag sover också så mycket jag kan för att slippa tänka och sitter en hel del vid datorn. 

    Jag hade precis kommit in i ett träningsflow innan det här skedde men nu har jag ingen motivation alls att träna, även fast jag vet att det vore bra för mig. Vill nästan straffa mig själv genom att inte äta och bara sitta i soffan och plågas.

    Kram
  • Anonym (lämnad och sårad)
    En blå giraff skrev 2015-04-30 16:56:19 följande:

    Det värsta du kan göra är att vara efterhängsen och tjata på honom. Det får dig bara att verka desperat och han blir än mindre intresserad. 


    Jo har förstått nu att det inte är den rätta vägen att gå, han har uttryckt det själv också.. Tänkte först att han skulle inse hur mycket jag faktiskt älskar honom och vill ha honom kvar om jag verkligen ger allt och "bevisar" det för honom. Om beter mig tvärtom och verkar svår borde han ju istället tycka att det var lätt att bli av med mig och att jag säkert klarar mig fint utan honom? Jag vill ju att han verkligen ska veta hur mycket han betyder för mig genom att ordna mysiga middagar, vara extra gullig och säga fina saker. Men han blir ju bara irriterad och påstår att jag inte ens tillåter honom att göra slut om han själv vill det. 

    Är nästan rädd att han kommer göra något dumt/elakt för att jag ska släppa honom och låta honom gå. Det är som att han inte förstår att det är är jobbig för mig.

    Jag var förresten på middagen hos mina föräldrar, själv. Jag kunde verkligen inte berätta ur det låg till utan spelade med när de frågade om våra planer för sommaren osv.. Det brände under ögonlocken men det var skönt att låtsas som om ingenting har hänt för en stund.
  • Anonym (lämnad och sårad)
    Anonym (Övergiven) skrev 2015-04-30 18:08:11 följande:
    Jag har inte träffat andra killar. Vill inte ha någon annan än exet. Är precis som du, vill också straffa mig själv genom att äta onyttigt och bli smällfet etc. Ena vecka "förfaller" jag, äter massor, duschar inte mm. Den andra veckan äter jag bättre & motionerar massor. Svårt att hitta någon balans i livet...
    Det är så konstigt att man håller på såhär.. Självklart vill de inte ha tillbaka en miserabel tjej som inte kan ta tag i sitt liv. Man tror att de ska tycka synd om en och komma tillbaka men det blir nog snarare tvärtom :( När jag vägde mig idag såg jag att jag redan har gått ner i vikt.. Ändå så trycker jag i mig en del onyttigheter. Konstigt..
  • Anonym (lämnad och sårad)
    Anonym (Jag med :() skrev 2015-04-30 21:57:17 följande:

    Jag är i ungefär samma sits...

    Lever med mitt livs kärlek, Min fästman och bästa vän men han har yttrat liknande som din karl. I hjärtat lever vi nu på lånad tid tills "dödsstöten" kommer. Jag följer tråden så snälla fortsätt skriv!

    Jag återkommer....


    Har han sagt att han inte är kär i dig längre? Vad är det som har utlöst det hos honom? Bråkar ni mycket?

    Vill han försöka eller tror han att det är kört? Hoppas det går bra för er! Man känner sig så maktlös när man inte ens får en chans att bevisa att det kommer bli bra eller till och med bättre. Jag vet att jag har tagit honom för givet, trodde faktiskt aldrig att han skulle kunna lämna mig. Nu med facit i hand så skulle jag ju bete mig annorlunda.
  • Anonym (lämnad och sårad)
    Anonym (Jag med :() skrev 2015-04-30 23:36:29 följande:
    Tack för ditt svar!

    Han säger att han älskar mig men inte vet om han är kär längre. På frågan om han ville gå isär sa han "att han inte vet". Efter ett par pratstunder kom det fram att han inte orkar prata om saken så jag har slutat ta upp oss. Har gått ca 2 veckor.

    Jag tror att det kommit pga svåra saker i hans/vårt liv, vårdnadstvist och dödsfall men ju mer jag tänker på det spelar det ingen roll, jag kan inte förändra hur han känner oavsett...

    vi bråkar väldigt,väldigt sällan och då med lugna och respektfulla röster.

    Jag skrev ett positivt brev till honom, och lät det sen vara. Tror som många andra här att man måste visa sina bra sidor och behöver man bryta ihop får man göra det hos en tjejkompis. Sjukt svårt,jag vill helst krypa upp i hans famn och gråta men måste göra annorlunda..
    Då är det precis som min kille säger, han älskar mig men är inte kär. Han har också haft en del jobbiga saker i sitt liv på senaste som har gjort honom "avtrubbad känslomässigt" enligt honom själv. Jag har frågat om det inte är det som påverkar honom men han säger att det inte har med det att göra. 

    Har du pratat med någon kompis eller din familj om det här? Jag kan verkligen inte förmå mig att göra det hur ledsen jag än är.. Jag gråter mest i min ensamhet. Vill nog inte inse att det är på riktigt.
  • Anonym (lämnad och sårad)

    Jag blir tokig på den här situationen! Vi bor fortfarande ihop och sover i samma säng. Han kramar och skedar mig på nätterna, håller mig i handen och myser. Vi sitter tätt intill när vi kollar på film och har roligt tillsammans. Han vill dock inte ha sex eller kyssas. Det mesta är som vanligt och det lurar mig att tro att det kanske har blivit bra igen. Men sen nämner han något som påminner mig om att det är slut och det är som en käftsmäll varje gång. 

    Vi har det ju bra?! Han tycker ju uppenbarligen om mig på något sätt. Varför kan han bara inte komma en dag och säga att han har ändrat sig? Igår sa han att jag försöker för mycket och det lät i mina öron som att det kaaaanske finns en liten chans ändå om jag ger honom lite mer space? Han skulle väl inte vilja att jag försökte alls om han var helt säker på att det aldrig blir vi igen? 

  • Anonym (lämnad och sårad)
    Anonym (Jag med :() skrev 2015-05-03 11:41:38 följande:
    Han sa också så...

    jag har pratat med ett par tjejkompisar, men nu vet jag inte vart jag ska ta vägen.

    Igår hittade han på ursäkter att slippa duscha med mig så jag satte mig ner och pratade med honom. Efter ca 30min gjorde han slut. Han sa att nu att han var säker. Han är inte kär i mig och vill inte vara tillsammans längre. Han älskar mig "på ett vis".

    Det blir jag som flyttar ut, jag har inte råd med lägenheten och dessutom har han ett barn sedan tidigare. Detta barn betyder så mycket för mig...

    Jag är förkrossad, trodde ALDRIG han skulle lämna mig. Han är den första människa jag någonsin älskat, och han har under vårt förhållande gjort mig så lycklig. Jag älskar han till skyarna än.

    Har ringt en kompis som snart kommer över, killen och bonus är iväg idag. Min familj vill att jag åker hem till dem en vecka iaf. (Bor långt ifrån).

    Jag sörjer något enormt... livrädd för framtiden, jag blir av med allt!! hem, bil, trygghet och MIN FAMILJ!! vi är fortfarande vänner och han har lovat att hjälpa mig med så mycket han kan.

    Försök att ring en vän ts, någon som är empatisk och snäll! Jag gjorde det fast det tog emot och nu är som sagt hon påväg hit för att stötta...

    verkligheten är redan här fast den gör skitont!

    Hur mår du idag?
    Fyfan vad trist! Det är förjävligt att man ska behöva gå runt och vara orolig för att den man älskar helt plötsligt slutar älska en tillbaka. Hade ni varit tillsammans länge? Hur reagerade din familj? Bra att du ringde en kompis som finns där för dig nu när det är som jobbigast. 

    Delar din känsla ang. framtiden. Det känns som en stor förlust och jag känner mig så naiv som verkligen har satsat allt på det här förhållandet, har ingenting att falla tillbaka på! Sålde min lägenhet som jag har haft uthyrd för att jag tänkte att jag aldrig ska behöva flytta tillbaka till den igen... Det blir att börja om på nytt igen. Det kan ju tänkas vara kul och spännande men jag vill ha min trygghet! 

    Jag måste också flytta då det är hans lägenhet, har dock inte råd just nu så jag får bo här tills jag har möjlighet att flytta. Känns förnedrande att vara den som blir utslängd. Älskar dessutom den här lägenheten! Vi har fixat så mkt med den och jag trivs verkligen här. 

    Jag mår helt ok idag. Allt är som sagt som vanligt mellan oss just nu och det gör det svårt att ta in. Vi har skrattat ihop och haft det allmänt bra så det hela känns bara så knäppt. Men det är väl bara inbillning från min sida.. Han tycker att vi ska gå ut med det till nära och kära så fort som möjligt för att jag lättare ska acceptera, men jag får panik bara av tanken på det. Vill dryga ut på det så länge som möjligt för att ge honom mer tid att ändra sig...
  • Anonym (lämnad och sårad)
    Anonym (Jag med :() skrev 2015-05-04 14:56:16 följande:
    Ja nästan så jag kände en liten lättnad när han sa rakt ut... vi har vart ihop i 1,5 år och bott ihop 1, så det är ju rätt kort tid men för mig känns det ju inget bättre för det. Vi gjorde allt tillsammans, precis allt!

    Min mamma blev ledsen för min skull,ville att jag skulle komma hem. Min syster blev också ledsen men hon ser ändå väldigt positiva saker, att jag klarar av detta, har vuxit väldigt mycket osv.

    Jag har heller inget att falla tillbaka på... kommer bli en ny lägenhet med katten, har inte så många vänner här och dessutom är jag sjukskriven så inget jobb. åh det är så jobbigt att bo under samma tak... hur länge måste du spara för att kunna flytta?

    Vi har också fixat och gjort iordning här, renoverade klart bara för några veckor sedan plus att jag målat om nästan varenda möbel till bonuset och köpt nytt rum till henne (inte så dyrt men mkt omtanke)

    Vi skrattar också ihop, kollat på film osv. Det känns helt surrealistiskt!! Jag önskar ju att han ändrar sig, men måste jobba på att acceptera det han sagt. Tror det kan vara klokt att berätta för åtminstone en eller två så du har någon att prata med. Däremot kommer vi nog inte gå ut med detta förens jag skrivit nytt kontrakt så inte bekanta behöver lägga sig i.

    Idag känner jag mig riktigt arg!! Arg på honom som "gett upp" oss.
    Jag har inte heller så många vänner här. Ingen nära vän som jag känner att jag kan åka till och gråta ut hos.. Jag får sätta mig på tåget om jag ska ta mig till mina närmsta vänner. Funderar dock på att göra det snart bara för att komma iväg. Jag väntar också på att jag ska få ett jobb så jag kan i princip inte flytta innan dess. Känns jobbigt att inte alls veta när det blir av. Han lär ju inte orka stå ut med mig här så länge till heller eftersom han vill att jag ska flytta. 

    Skönt att ni är överens om att inte gå ut med det offentligt förrän det jobbiga är överstökat. Jag är rädd att min kille/ex(?) kommer berätta för sin familj snart trots att jag vill vänta.. Vi blev bjudna på hans systers födelsedagsfest idag och han sa inget då, men nämnde senare att vi nog borde berätta snart innan det kommer fler inbjudningar till saker och för att slippa ljuga för våra nära och kära. 

    Jag har också varit arg idag, av samma anledning som dig. Det är svårt att gå runt och försöka vara den bästa versionen av sig själv när man känner frustrationen inom sig! Han får mig att tappa tron på äkta kärlek :( Det måste vara jättesvårt att ha ett livslångt förhållande där båda känner lika mycket för varandra. 
  • Anonym (lämnad och sårad)
    Anonym (Tjej) skrev 2015-05-04 15:20:09 följande:

    Hej du!

    Jag har varit tillsammans med min kille i fem år och kan inte föreställa mig hur det skulle kännas om han gjorde slut nu, usch världens mardröm! 

    Du skriver att hans känslor försvunnit, jag förstår inte varför man inte tar upp det med den man lever med och pratar med varandra. Jag tycker det låter väldigt taskigt att bara göra slut. Självklart förstår jag att man inte kan tvinga någon att vara med en men har man varit tillsammans i fem år och känslorna bara dör, alltså för mig låter det jättekonstigt. Han måste ju känt att något varit fel och borde tagit upp detta med dig.

    Tycker även det är lite dubbla budskap från honom, han sover ihop med dig osv men är ändå säker på sitt beslut, känns inte så rättvist av honom men kan förstå dig, det ger ju en hopp.

    Förstår att allt måste vara väldigt jobbigt nu, ens värld rasar ju.. Har du ingen du kan prata lite med? Du är inte misslyckad och ska inte känna dig dum. Du vill ju kämpa men inte han, varför skulle då du vara den misslyckade?

    Men det känns ju inte riktigt som att hans beslut är skrivet i sten, kanske har det hänt något som får honom att reagera såhär? Kan ni inte prata ut ordentligt? För han ger ju dubbla budskap tycker jag och det blir ännu svårare för dig.

    Hoppas det löser sig för dig! Prata med någon, även om det är svårt. Mamma, syster eller en vän? Hade min syster kommit till mig så hade jag stöttat henne allt vad jag kunnat och jag hade inte sett henne som misslyckad, inte det minsta!


    Han säger att han har tagit upp det men det är inget jag har märkt i alla fall. Hade han sagt att känslorna började svalna skulle jag ju göra allt för att vi skulle hitta tillbaka till varandra. Det är som att han inte alls har haft något intresse av att rädda förhållandet. Även om han har varit bestämd med vad han vill så kunde han ju ha varit snäll och "förvarnat" mig genom att prata om hur han känner.

    Jag känner mig misslyckad för att jag har lämnat allt för att satsa på honom, sålt min lägenhet, flyttat ifrån mina vänner, flyttat till en stad jag helst inte vill bo i, väntat med barn för att han ville vänta.. Han har sin trygghet här nu, massor av vänner, plugg, lägenhet. Jag har ingenting kvar. 

    När vi pratar så säger han att han är säker. Han blir nästan irriterad när jag tar upp något om hans beslut. Hur kan man dumpa någon och sen inte förstå att man vill prata ut om det? Jag vill ju ha svar på mina frågor. 
  • Anonym (lämnad och sårad)
    Ensamkille skrev 2015-05-05 21:11:13 följande:

    Hej, jag är i typ exakt samma sits som du, mitt ex kom och sa att hon inte kunde ge 100% i vårt förhållande, men att hon älskar mig fortfarande.

    Hon tog klivet att göra slut pga hon känner sig elak mot mig.

    Problemet som jag går runt och tänker på är att hon har ångest och hon är deppig, jag vill att det ska vara hennes ångest som gör detta för då blir det förhoppningsvis bättre och hon kanske vill ha tillbaka mig.

    Jag är rädd för att hon ska göra något dumt och sen komma på att hon gjort fel, fast samtidigt så kan man ju inte gå runt och vänta heller man måste ju försöka att bearbeta och sörja det som hänt och gå vidare även hur svårt det kan vara.

    Jag har bara varit singel i nästan två veckor och för mig är detta ett rent helvete! Jag älskar henne så fruktansvärt mycket, hon är underbar på nästan alla sätt och vis.

    Jag står i som du och funderar på hur man kan få tillbaka personen, men vill man ha tillbaka en person som inte vill vara med en? Det finns säkert jätte många där ute som vill vara med dig och mig. Det dumma är bara att man inte vill träffa någon annan. Hjärnan kan fara och flyga :P jag vet inte om detta hjälpte dig nått men jag kände att jag behövde skriva av mig lite oxå :) hoppas att allt löser sig för dig och att du kan öppna ditt hjärta för någon annan :)


    Känns så sjukt att kalla sig själv för singel! Har du flyttat ut redan?

    Nej du har rätt, jag vill inte ha tillbaka någon som inte vill ha mig och som inte älskar mig mer än allt. Önskar att jag bara kunde vara kylig och säga tack och hej! Haha ja hjärnan kan verkligen fara och flyga! Jag vet absolut ingen annan jag kan tänka mig. Tycker iofs att en bekant till mitt ex är ganska snygg men det är väl ett absolut no no..? I tidigare förhållanden har det alltid funnits flera killar som har visat intresse trots att jag haft kille men nu är det ingen som ens flirtar med mig.. Kan ha att göra med att alla har sett oss som ett väldigt seriöst par och insett att det inte finns någon chans. Jag skulle behöva en boost för självförtroendet just nu... 
  • Anonym (lämnad och sårad)

    Idag är jag ännu argare! Jag är främst förbannat över att han inte sörjer, han är inte ledsen och nere, snarare glad och lycklig! Det märks så tydligt. Han har redan gått vidare känns det som. Att han verkar ha släppt mig så lätt får mig att ana ännu mer att han har en annan tjej på g, men han lovar att så inte är fallet.. Fan vad ont det skulle göra! Han tränar mer än någonsin, har köpt nya kläder, vilket typ aldrig händer, han har klippt sig och beter sig allmänt konstigt.  

    Det känns även som att han inte tar mitt mående på allvar. Han tröstar mig knappt längre.. Nämner jag något om att mitt liv känns piss eller att jag inte vet vart jag ska ta vägen blir han irriterad och säger att jag ska sluta ge honom dåligt samvete. Han sa till och med att det var psykisk misshandel när jag grät och sa att min liv känns förstört?! Det är ju så jag känner just nu, får jag inte uttrycka mina känslor när han har dumpat mig??

    Klart att jag vill att han ska vara lycklig men det gör ont att det märktes en sådan skillnad direkt efter han hade gjort slut, som att en tung börda på hans axlar äntligen är borta :( Jag sörjer ju något enormt fortfarande, har gått ner mig totalt och vill bara sova medan han mår hur bra som helst. Han har allt och jag har inget.

  • Anonym (lämnad och sårad)
    Linnsa skrev 2016-04-05 22:49:11 följande:

    Hej..ser att de här är nästan 1 år sen, men sitter nämligen i EXSAKT samma sits nu..jag tror det är en mardröm, jag går runt som en levande död och bara ältar, ingen tar min sorg på allvar.

    Får jag fråga hur du klara dig ur den?


    Hej Linnsa!

    Jag förstår precis hur du känner :( Jag började på något sätt acceptera verkligheten när jag flyttade in i en egen lägenhet och "tog jag i mitt liv". I samband med det började jag dejta lite smått och det var väldigt skönt att veta att det faktiskt finns andra fina och intressanta killar där ute! Innan tänkte jag att jag aldrig någonsin kommer hitta en annan kille som faller mig i smaken men där hade jag fel. Mådde som värst de första tre månaderna men sen började det sakta avta och efter ca ett halvår var jag helt över honom. Så jag lovar att det faktiskt går över med tiden som alla säger. Nu är jag glad att han tog steget för vi var inte rätt för varandra och det visste jag nog själv innerst inne. Har nu äntligen träffat en kille som är både (mycket) snyggare, snällare och roligare än mitt ex och jag är kärare än någonsin! Mitt ex har också träffat en ny och det rör mig inte i ryggen, vilket är såå skönt.

    Jag vet att det känns förjävligt just nu och att det är svårt att tro att du någonsin kommer må bättre igen men det kan ja lova att du kommer göra! Efter du har gråtit och gråtit så att tårarna nästan har tagit slut är det första steget att acceptera att det är slut och sen sakta men säkert plocka ihop spillrorna av ditt hjärta. Du kommer bli hel och du kommer troligtvis, precis som jag hitta någon mycket bättre till slut. 

    Kram
Svar på tråden Hur ska jag kunna acceptera att han inte vill ha mig längre?