• Anonym (:))

    Hur ska jag kunna acceptera att han inte vill ha mig längre?

    Håller med förgånde talare... Vist det är inge kul, det gör ont, det är förjävligt!!! Om han inte älskar dig? Kan du inget göra, det är en känsla man inte kan styra... Och i slut ändan vill du ha någon som älskar dig!!! Skrik gråt, ramla ihop men stanna inte förlänge!!! Sen reser du dig!!! Och du kommer hitta kärlek igen :) psss bästa hämden är att bli lycklig ;)

  • Anonym (:))
    Anonym (lämnad och sårad) skrev 2015-04-30 13:05:51 följande:

    Vet inte om jag någonsin kommer hitta en ny kärlek.. Jag har svårt att bli kär och jag tycker att det är oerhört svårt att hitta någon som vill ha något seriöst.

    Jag kan dessutom inte låta bli att känna stress över barnfrågan. Jag var redan stressad innan och hade en stor längtan och nu ska jag alltså försöka hitta en ny man som har allt jag söker efter och som dessutom vill ha barn? De är inte lätta att hitta. Vill ju inte ta första bästa heller, jag vill ju känna att det helt är rätt och det kan ju ta tid.. 


    Förstår dig, men glöm inte du är inte lastgammal ;) Du har tid!!! Ju snabbare du går vidare, desto snabbare kan du vända bladet till ett nytt kapitel :) Det kommer!!! Först måste du sörja och bearbeta sen är det dax att hitta det du söker :) Det kommer gå bra, sol och sommar på ingång.. Bästa tiden att bli singel :) Sörj inte (förlänge) någon som valt att förlora dig!!! :)
  • Anonym (:))
    Anonym (lämnad och sårad) skrev 2015-04-30 15:54:26 följande:

    Vill verkligen inte vara singel.. Innan jag träffade X hade jag lekt av mig tillräckligt! Är såååå less på att "ligga runt, vill inte gå igenom det igen. Det enda jag vill ha är ett stabilt förhållande :(


    Ligga runt? Nej satsa på dig själv, träna, res, träffa människor ha kul.., Lär dig älska din ensamhet... När du hittat din harmoni kommer du också hitta han :)
  • Anonym (:))
    Anonym (lämnad och sårad) skrev 2015-05-02 13:08:25 följande:

    Jag blir tokig på den här situationen! Vi bor fortfarande ihop och sover i samma säng. Han kramar och skedar mig på nätterna, håller mig i handen och myser. Vi sitter tätt intill när vi kollar på film och har roligt tillsammans. Han vill dock inte ha sex eller kyssas. Det mesta är som vanligt och det lurar mig att tro att det kanske har blivit bra igen. Men sen nämner han något som påminner mig om att det är slut och det är som en käftsmäll varje gång. 

    Vi har det ju bra?! Han tycker ju uppenbarligen om mig på något sätt. Varför kan han bara inte komma en dag och säga att han har ändrat sig? Igår sa han att jag försöker för mycket och det lät i mina öron som att det kaaaanske finns en liten chans ändå om jag ger honom lite mer space? Han skulle väl inte vilja att jag försökte alls om han var helt säker på att det aldrig blir vi igen? 


    Det är bara att gå till sig själv... Om man inte riktigt är kär och den andra är jätte och bara hänger på en... Det blir jobbigt... Är det så att han är i en psykisk svacka? Ge han tid... Min gubbe tog sitt pick och pack och drog till sin mamma en månad... Det visade sig att han var deppad... En månad grina jag, ringde, sms osv ingen respons... Då tänkte jag om han älskar mig vill han vara med mig och älskar han inte mig vill jag inte ha honom!!! Så jag ringde och fråga om han tänkte komma hem... Han sa jag vet inte... Då sa jag, då måste jag släppa dig eftersom du inte känner som mig!!! Helgen efter flyttade han hem igen... Ge det en tid, men inte förlänge... Det gör ont men det går över om man bestämmer sig för att gå vidare!!! I slut ändan vill man ha någon som älskar en, slösa inte tid på någon som inte gör det.. Om du vill prova få honom tillbaks är det dax för katt och råtta igen... Killar gillar att jaga... Ta hand om dig, börja träna... Byt stil, gå ut med vännerna... Var inte alltid anträff bar... Is i magen... Satsa på dig själv, ha kul :) Den bästa hämd och den vackraste kvinnan är en lycklig kvinna. Och får du inte tillbaks honom då, är du på go väg på ditt nya liv :)

    Lycka till :)
  • Anonym (:))

    Tjejer det låter lite som ni har svårt att släppa tagen... Vet att det gör ont, man dör en smula. Gråt, skrik, bearbeta... Sen är det dax att gå vidare så ska ni se att ni kommer träffa en ny som ni t.o.m älskar ennu mer och blir ennu mer lycklig med. Men ni måste våga vända blad och börja på ett nytt kapitel. Livet är för kort för att leva utan kärlek och bli bitter!!! Att ge sitt hjärta till någon är alltid en risk och så underbart det är när den är besvarad lika ont gör det när den inte är det längre!!! Jag vet :( Men jag skulle aldrig vilja vara utan kärlek i mitt liv, därför kommer jag släppa när den inte är besvarad och våga för att vina. Så alla ni vackra kvinnor ta hand om er, kropp och själ!!! Det finns många fiskar i havet, ut och fiska med er!!!!

  • Anonym (:))
    Hadraniel skrev 2015-05-02 17:30:26 följande:

    En hel del killar verkar gilla det, men det finns ju även undantag som avskyr sådana spel och där det ger motsatt effekt.

    Så tänk efter om personen ifråga är en sådan slags person som troligen skulle triggas av jakten eller ej innan den metoden används är mitt råd!


    Precis och om han är i en svacka... Deppade människor är kända för att stöta bort nära och kära :( Det gjorde men sambo... Men det är aldrig fel att skaffa sig ett eget liv och vara glad och fin ;) Då får han tid... Ts det är du som känner honom :) En sak är i allafall säkert en som inte vill bli klängd på bakar ennu mer av klängande... Is i magen ;)
Svar på tråden Hur ska jag kunna acceptera att han inte vill ha mig längre?