• Anonym (hemlig)

    Jag har väl inte varit otrogen? räknas väl knappast som sex?

    Jag är en gift 30 årig mamma till en dotter på 1,5 år. Som ni vet så tar ju mammarollen upp mycket tid o energi. Därför behöver jag ibland umgås med vuxa o komma ifrån ibland. Jag studerar och har blivit vän med en pappa i samma klass. Vi har träffats och pluggat tillsammans hemma hos honom ibland och det vet min man och det är inget konstigt med det.

    för 3 veckor sedan när vi satt och såg en film tillsammans (tillhörande studierna) hemma hos honom så var det som om allt släppte och han lade handen mellan mina ben åvanpå byxorna och jag blev så fruktansvärt upphetsad alldeles genomvåt och kunde inte behärska mig, jag flämtade och han smekte mer o mer intensivt mellan mina ben, Jag lade handen på honom och kände att han var hård, då gick det för mig och sedan fortsatte vi plugga som om inget hade hänt. Han rörde mig aldrig innanför kläderna inte jag heller och vi kysstes inte och hade ingen ögonkontakt.
    Då har jag väl inte varit otrogen? borde jag ha dåligt samvete? Bara jag tänker på det vi gjorde blir jag så upphetsad och våt och det har på ett sätt stärkt mitt o min mans sexliv sedan detta hände.Så då har jag väl inte gjort något fel? jag menar, jag har ju inte varit otrogen

  • Svar på tråden Jag har väl inte varit otrogen? räknas väl knappast som sex?
  • Anonym (tuppen)

    Men vad skulle du säga och dra gränsen om du byter ut dig mot din man och han med en annan kvinna?

  • Donum

    Det beror ju på vad ni har för överenskommelse, du och din man, men eftersom du tvekar så skulle jag säga, ja, du har varit otrogen.


    I've gone to look for myself. If I should return before I get back, please keep me here.
  • Anonym (hemlig)

    Men vi har absolut inte kysst varandra ens. Inte ens kramats och tänker heller inte göra det.Vi såg filmen samtidigt som han smekte mig och kläderna var på hela tiden. Hans hand var bara utanpå jeansen.
    Kan det vara fel?

  • Anonym (J)

    Jag skulle då inte vilja att min partner gjorde nått sånt med någon annan än mig. Så jo jag tycker att du gjort fel.

  • Anonym (Otrogen)

    Om ni ej är överens om att få vara med andra på sexuella vis så var du otrogen ja!

  • Anonym (Otrogen)

    Vill du att din man gör så med en annan kvinna?

  • Anonym (AD)

    Det beror på vad ni kommit överens om förstås. Om du varit otrogen eller ej vet du bäst själv. Skulle du kunna tänka dig att berätta om det som hände för din partner utan att det känns jobbigt?

  • Anonym (Otrogen)

    Otrogen behöver ej handla om sex, skulle min man göra som du skulle han vara otrogen. Är man trogen så gör man ej såna saker ens. Varför ska du låta en annan man ge dig orgasm när du är gift?

    Med eller utan kläder spelar ej roll, vart sätter du gränsen för din man vid otrogen?

    Får han smeka en annan kvinna till orgasm?

  • Anonym (Otrogen)

    Men om ni är överens om att ni får vara med andra, att andra på smeka er ,m.m så var du ej otrogen. Men är ni EJ överens om sånt så VAR du otrogen. Berätta för din man vad du har gjort så märker du hur han reagerar.

    Men jag skulle inte vilja ha en make/ maka som låter andra smeka en så

Svar på tråden Jag har väl inte varit otrogen? räknas väl knappast som sex?