• Deaniemi

    BF December 2015/January 2016

    Hoppar in här, BF 14 dec. Är alltså i vecka 18 nu, och ska på RUL på onsdag.

    Är hundra säker på att jag kommer att bli tillbakaflyttad minst en vecka..

    Men jag undrar ifall de kommer att kunna se könet ändå, trots att bebis antagligen är i vecka 17 bara när RUL görs, har ni någon koll? Jag är nyfiknast i världen och kommer aldrig kunna vänta så länge som till födseln för att få veta! Ni som har barn sen innan, har ni tagit reda på könet på era barn?

    /Hannah

  • Deaniemi
    Blgebo skrev 2015-07-10 10:20:15 följande:

    Jag har tagit reda på könet på de två yngsta. Dels såg man tydligt på RUL, dels gjorde jag fvp och då får man också veta om man vill. Kommer kolla nu med, tycker det är mysigt, och lättare med namn också... Har haft alla namn klara till de två yngsta innan de föddes. 


    Precis så jag tänker, så mycket enklare om man vet könet att fundera på namn! Dock är min sambo osäker om han vill veta... Från början ville han veta men nu är han osäker :/
  • Deaniemi

    Var på RUL idag, en liten sprallig bebis var det! Blev framflyttad såpass mycket att jag ska komma tillbaks om tre veckor för att kunna få en utförlig undersökning. 27/12 blev det nu.

  • Deaniemi
    whyoknogo123 skrev 2015-08-04 11:27:51 följande:

    Det blir ingen bebis för mig i januari. I vecka 15 gick mitt vatten. Via ultraljud kunde man konstatera att bebisen levde och hade hjärtaktivitet men inte hade en droppe fostervatten kvar. IOM jag var i vecak 15 var det omöjligt att rädda graviditeten. Barnet skulle aldrig överleva. Jag blev inducerad och efter 9 timmar värkar krystade jag fram ett litet foster. Vi fick en lång stund tillsammans. Sen blev jag sövd och skrapad. Några dagar senare rann min mjölk till. 


    Åh nej! Beklagar sorgen ;-(
Svar på tråden BF December 2015/January 2016