Inlägg från: whyoknogo123 |Visa alla inlägg
  • whyoknogo123

    BF December 2015/January 2016

    Jag hoppar in i tråden. Är 9+4 idag och BF 25/jan 2016. Andra barnet. Har redan foglossning, även illamående, ömma bröst och halsbränna. Var på VUL i vecka 7 och såg ett litet hjärta och ska på ett UL igen om två dagar. Spännande! Det enda som är lite tråkigt är att jag har haft blödningar sen vecka 4. Men det ska tydligen inte vara helt ovanligt... Lycka till all! Kul med en grupp för lite pepp! 

  • whyoknogo123

    Var på UL igen under helgen och fick se lilla hjärtat slå som bara den! Underbart. Är i 10 veckan och ser fram emot Kub testet. Hur går det för er andra?

  • whyoknogo123
    nikki06 skrev 2015-06-30 21:40:53 följande:
    Härligt! Jag är i 17+3 och ska på rul imorgon, sååå nervös!
    Hur gick det? Fick du veta kön? 
  • whyoknogo123
    nikki06 skrev 2015-07-08 09:24:12 följande:
    Det gick jättebra, fick titta på den lille i 50 minuter och allt såg bra ut :) Dock låg hen och vände bort sig och sen hamnade navelsträngen mellan benen, så vi fick inte reda på kön tyvärr. Vi pratade lite om att boka privat men då får vi åka en bit, och vi båda vill helst vänta till förlossningen, men det är väl jag som kan tycka att man blir lite otålig ibland ;) Så nu längtar vi ännu mer till december! Känns bra att ha den där extra jävlar anaman i sig inför förlossningen haha! Ska ni ta reda på kön även om de inte ser något på RUL?
    Åh jag vet inte. Vad förargligt, eller i alla fall snopet det skulle kännas om jag inte fick veta. Jag är på tok för nyfiken för att inte veta! Vi har ju Emmakliniken i Malmö där jag bor så i värsta fall skulle jag få kolla könet privat. Jag ska på KUB ultraljudet nästa vecka, ser så fram emot att få "hälsa på" min lille bebis. 
  • whyoknogo123
    nikki06 skrev 2015-07-09 08:28:18 följande:
    Ja lite snopet va det, när vi kom hem var jag fly förbannad för att vi inte fick veta men det försvann snabbt. Vi pratade också om Emmakliniken för den är närmaste privata, vi bor i karlskrona så det är ju en bit. Men sen pratade min sambo om hur mycket jag tycker om överraskningar, att jag själv sagt att jag aldrig skulle gå och tjuvkika på julklapparna när jag var liten för jag vill vänta tills självaste julafton. Och då kanske man ska se detta som samma sak ;) att man får dra ut på nyfikenhet lite längre, sen ser jag framför mig där i december när man får upp bebisen på bröstet och ska få se könet för första gången, ååh va jag längtar!

    Men förstår verkligen att folk kollar, jag spricker nästan själv av nyfikenhet! Och jag fick för mig att man skulle få svårare att knyta an om man inte vet kön men det tycker jag inte, dock så vet jag inte om hur det är att veta ;)
    Jag tror inte alls man får svårare att knyta an om man inte vet kön. Min väninna väntade och när den lilla kom ut och låg på hennes bröst och började amma så dröjde det säkert en halvtimma innan väninnan tittade och såg, åh det är en liten flicka. Det måste ju vara en helt otroligt häftig känsla!! Glad för din skull.
  • whyoknogo123

    hur går det för er tjejer då? Jag gick in i v13 och ska på KUB om ett par dagar. Vågar man släppa skräcken och börja glädjas nu, måne?

  • whyoknogo123

    Usch... 12+3 får jag en enorm blödning. Tänk er menstruation gånger 10. Jag rusar in på KK akuten och får snällt ligga och blöda i 2,5 timmar tills läkaren bemödar sig att ta sig en titt. Men jag såg bebisen på ul-skärmen, hjärtat bankade och bebisen förde sina armar mot ansiktet. Blöder fortf men det har avtagit ngt, ska på KUB i em så hoppas att allt fortf är ok. Har nu har blödningar från och till under hela min graviditet, känns nästan absurt att ett friskt barn ska födas i januari när jag blöder som jag gör. 

  • whyoknogo123

    Det blir ingen bebis för mig i januari. I vecka 15 gick mitt vatten. Via ultraljud kunde man konstatera att bebisen levde och hade hjärtaktivitet men inte hade en droppe fostervatten kvar. IOM jag var i vecak 15 var det omöjligt att rädda graviditeten. Barnet skulle aldrig överleva. Jag blev inducerad och efter 9 timmar värkar krystade jag fram ett litet foster. Vi fick en lång stund tillsammans. Sen blev jag sövd och skrapad. Några dagar senare rann min mjölk till. 

Svar på tråden BF December 2015/January 2016