Inlägg från: Anonym (uppenbart) |Visa alla inlägg
  • Anonym (uppenbart)

    Avbrutet, och sedan in igen

    Ganska uppenbart att det är mer osäkert eftersom att han har sperma kvar på snoppen eller i snoppen. Även en tiondel droppe sperma kan göra dig gravid.

  • Anonym (uppenbart)
    Anonym (XXX) skrev 2015-05-03 23:28:53 följande:
    Okej jag fattar om det finns sperma kvar i snoppen men dör inte sperman som kommer utanför mig ganska fort? Menar att om han av misstag råkar dra in det.
    Så länge sperman fortfarande är fuktig så "lever" den och kan göra dig gravid. När den torkar ut så är den "död".
  • Anonym (uppenbart)
    Haskel skrev 2015-05-04 00:04:44 följande:
    Vill du även påstå att man kan bli gravid av att gå på toaletten. "En man med väldigt bra spermiekvalitet och antal", kan ju ha varit där?
    Dock så bör ju spermen komma in i slidan för att man ska bli gravid. Om killen för in snoppen i slidan igen så finns risken/chansen att bli gravid i alla fall, speciellt när spermier kan överleva upp till 5 dagar. 
  • Anonym (uppenbart)
    Haskel skrev 2015-05-04 00:20:55 följande:
    Spermier kan inte överleva 5 dygn i slidan. De kan överleva upp till 5 dygn i äggledaren kring ägget.
    Man kan nära på omöjligt bli gravid av en droppe sperma som förs in i slidan på ett finger eller penis. Det krävs större mängd, samt att det sprutas in i närheten av livmodertappen.

    Spermier level dock så länge sperman är blöt. I slidan överlever spermier längre än utanför kroppen. Och vid tillfälle då kvinnan har ägglossning så bildas ett speciellt slem automatiskt av kroppen, som ska "hjälpa" spermierna att nå ägget och skyddas. 


    Även om risken är ganska liten i alla fall att man blir gravid så finns risken där. Samma sak som att risken att bli gravid finns med nästan vilket preventivmedel som helst, även om den är liten.

Svar på tråden Avbrutet, och sedan in igen