Inlägg från: Anonym (antidepp?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (antidepp?)

    Min kille har tappat sexlusten.

    Han har inte testat om han behöver antideppmedicin? Han låter ju väldigt deprimerad i alla fall.

  • Anonym (antidepp?)
    Anonym (Liteledsen) skrev 2015-05-06 11:22:03 följande:
    Han har pratat med en psykolog om hur dåligt han mår psykiskt. Mycket stress på jobbet och han har prestationskrav. Jag har föreslagit att han kan prata med en läkare då han inte mår bra men han säger att han inte vill det. Han är rädd för att bli sjukskriven och att företaget ersätter honom med någon annan och ger honom en annan tjänst. Han vill verkligen ha kvar sitt jobb i några år till då han tjänar bra och investerar pengarna i framtida projekt. Den förra chefen blev också utbränd, gick in i väggen, blev omplacerad och fick en tjänst som sedan blev överflödig vilket ledde till att han blev varslad, uppsagd och mår nu ännu sämre. Så min sambo är livrädd för att gå samma öde till mötes. Han vill försöka orka några år till så han hinner bygga upp en egen verksamhet att jobba med istället. Så visst mår han dåligt och jag skäms nästan över mitt "problem" jag saknar ju bara närheten till honom men jag kan inte stänga av mina känslor. försöker stötta och hjälpa honom och avlasta så mycket jag bara kan men vet inte hur länge till jag orkar.

    Han blir ju inte sjukskriven mot sin vilja?
  • Anonym (antidepp?)

    Är jobbet viktigare än hans familj då? Han kanske skulle tänka om lite där?

  • Anonym (antidepp?)
    Anonym (Liteledsen) skrev 2015-05-06 11:32:54 följande:
    Han tror att han kommer bli det när dom får reda på hur dåligt han mår. Ska påminna honom om att det inte är så. Kanske räcker det med medicinering under en period?

    Jag är ingen expert på det men han mår ju inte bra. Vad jag vet kan de ju inte tvinga honom att vara sjukskriven. Men jag antar att han har 4 veckor med semester i sommar? Du kan ju se hur han reagerar på det?
  • Anonym (antidepp?)
    Anonym (Liteledsen) skrev 2015-05-10 21:45:06 följande:
    Tack för ditt svar. Det är ju bara det att jag saknar närheten och sexet, vet inte om jag vill vänja mig vid att ha det så här resten av livet. :( är du okej med att leva med lite närhet och sex? Det är ju lättare om man själv kan acceptera det, jag är inte riktigt förtjust i den tanken att ha det så:(

    Men hallå, du behöver ju inte ta ut bekymmer i förskott, du har haft det så i några månader och vet att han är stressad och ni har precis fått barn, det kanske blev en chock för honom? Om ett halvår kanske ni har mer sex än någonsin?
Svar på tråden Min kille har tappat sexlusten.