Inlägg från: Anonym (Rosanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rosanna)

    Köpt iPad. Till bonusbarn eller mitt egna barn?

    Har köpt en iPad och tänkte ge det till födelsedagspresent. Hade bara råd med en och mitt barn fyller år tätt inpå mitt bonusbarn. Ska mitt bonusbarn få ipaden eller mitt egna barn? Mitt egna barn fyller 3 år och bonusbarnet fyller 7.

  • Svar på tråden Köpt iPad. Till bonusbarn eller mitt egna barn?
  • Anonym (Rosanna)

    Jag har min egna iPad. Det får bli så att ipaden får användas av både barnen men huvudägaren kommer vara bonusbarnet då hon gillar att spela, kan lära sig mycket med matematiska spel, pussel att lösa och då mitt egna barn knappt är intresserad förutom att titta på youtube klipp i bilen eller på tåget.

    Vi har en iPad hemma redan, barnen får använda den väldigt restriktivt så man behöver ej oroa sig för stimulans eller att den ska agera barnvakt. Allt i måtta. Jag var själv emot iPad till barn men helt okej i pedagogisk syfte med begränsad tillgång. :)

  • Anonym (Rosanna)

    Jisses vad hysteriska ni är.

    Idag lekte vi på olika lekparker och kollade på djur. Ingen "iPad hela dagarna". Treåringen satt otåligt i bilbarnstolen och då var det riktigt skönt att sätta på Pippi Långstrump så blev hon lugn den lilla bilresan.

    Visst är jag världens sämsta förälder?

Svar på tråden Köpt iPad. Till bonusbarn eller mitt egna barn?