Inlägg från: Miss Skywalker |Visa alla inlägg
  • Miss Skywalker

    Stressymtom/utbrändhet, hjälp!!

    Anonym (hjärtklappning) skrev 2015-05-11 12:30:04 följande:

    Det skulle inte funka, för då lämnar jag verkligen de andra i sticket eftersom jag är medansvarig för två avslutningar.. :( Vill egentligen inte ha det ansvaret för avslutningar och det är väl det som är en av orsakerna till att jag mår som jag gör just nu också..


    Det låter som att du kommer bli stressad av att sjukskriva dig oxå.. Det är väldigt viktigt att du tar dessa varningssignaler på allvar. En vän till mig körde på trots dessa och till slut fick hon åka till psyket med panikångest och minnesluckor.. Hon orkar ingenting och svimmade när hon skulle göra ngt. Hon är nu sjukskriven för lång tid framöver..

    Du måste sjukskriva dig och få hjälp men då måste du oxå kunna släppa allt och inte känna ngn stress över att du inte är på jobbet..
  • Miss Skywalker
    Anonym (hjärtklappning) skrev 2015-05-11 13:00:39 följande:

    Då är det sommarlov och så får vi ta tag i resten i höst om det skulle fortsätta då tänker jag.. Vet dock inte om tillfälliga lösningen går genom, men jag var tydlig mot chefen att det finns risk för sjukskrivning annars för så här kan jag inte köra på..


    Min vän är exakt likadan att hon ska ta på sig ansvaret för allt och alla. Hon går nu i KBT för att ändra på sitt tänk.. En skola ska inte stå och falla med en enda person. Det är inte ditt ansvar utan chefens. När du kraschar kommer du inte kunna göra ett dyft ändå..
  • Miss Skywalker

    Det som har bevisat läkande effekt på utmattningssyndrom är naturen. När man är stressad och går i en skog eller bara sitter och lyssnar på suset i träden så glömmer man allt jobbigt och känner total harmoni..

  • Miss Skywalker
    Anonym (hjärtklappning) skrev 2015-05-12 11:09:35 följande:

    Vaknade flera gånger i natt pga att jag tänkte på /drömde om all arbetsbelastning och allt jag måste hinna göra. Ska träffa chefen imorgon, kan man göra det och sen gå hem efter det om jag inte orkar jobba?


    Men du. Släpp kontrollen! Förklara att du inte mår bra och måste sjukskriva dig. Resten är inte ditt ansvar!
Svar på tråden Stressymtom/utbrändhet, hjälp!!